Etusivu           Orit         Tammat         Toiminta         Muuta

Tarina meistä (sis. imelää rakkautta ja herkkiä hetkiä)


Se oli ollut täysin normaali päivä ahkeran ja iloisen Crystalin päivässä - hän oli tapellut ensin kolme tuntia hevostensa kanssa saadakseen heidät traileriin ja keskellä ei mitään auto oli hajonnut, aivan tyypilistä hevosenomistajan tuuria. Päästettyään litanjan painokelvottomia sanoja suustaan, hakattuaan auton konepeltiä ja lisättyään puuteria hän henkäisi syvään ja lähti kävelemään kohti metsää. "Pakko täällä on jossain edes tonttuja asua!" Crystal huusi oraville ja kiskoi kumisaappaansa irti suonsilmäkkeestä.

Mutta ei, metsässä ei asunut tonttuja, peikkoja, haltioita, Orlando Bloomeja tai muita filmitähtiä - metsä oli Pasin valtakuntaa. Kolmannen puun jälkeen Crystal törmäsikin johonkin suureen ja pehmeään, joka muistutti epäilyttävästi ihmistä. Tästä eteenpäin tarina onkin historiaa - sienestämässä ollut Pasi hurmaantui täysin pitkästä ja vaaleasta Crystalista, jonka viehko katse ja hunajainen hymy saivat kaljamahan tutisemaan ja viiksikarvat kihartumaan rakkaudesta - "oi kuka on tämä ihana seireeni?" taisi olla Pasin viimeinen selkeä ajatus, ennen kuin mies lähti seuraamaan nuorta naista.

Ennen kuin mies huomasikaan, hän löysi itsensä, hammasharjansa ja sienikirjansa muuttaneen Crystalin upeaan kartanoon, jonka moninaisiin huoneisiin Pasi eksyi ilta toisena jälkeen, mutta nopeasti hän oppi jokaisen salakäytävän jääkaapille, mutta koskaan hän ei päässyt rakastaan pakoon kun oli aika siivota karsinoita. "Hevoset, nuo kummalliset otukset" Pasi tuumi nähdessään ensimmäisen kerran tällaisen nenänsä edessä - "eivät ne aivan hirvien vertaisia ole, kumpikohan pää mahtaa purra ja kumpi potkia?"

Nopeasti Pasi oppi kuitenkin tallin tavoille ja sen sijaan, että Crystal olisi enää itse ahkeroinut siivoamassa karsinoita, hän tyytyi ihailemaan miten miehen timmatut pakaralihakset suorastaan huusivat ihailemaan itseään samalla kuin Pasi ahkerasti siivosi karsina karsinalta tallia - mitä tämä tossun alla ollut raukka nyt ei naisensa eteen tekisi. Nopeasti tallissa levisikin uusi ihailun aihe, Cryssi (siis Crystal ja Pasi, vrt. Brangelina, Brad ja Angelina), josta riitti supistavaa ja juoruttavaa jokaiselle kahvitauolle.

Milloin he olivat livistäneet hihitellen korjaamaan perimmäisen laitumen aitoja tai virittämään hiirenloukkuja latoon, pari tuntui aina välillä katoilevan ja palaavan takaisin virnistellen vielä tyhmemmin aiheuttaen suurta punastelua ja järkytystä tallityttöjen keskudeessa - miten siveä Crystal nyt näin! (Todellisuudessa pari pelasi intohimoista shakkia, joka sattuu olemaan kummankin lempiurheilulaji.)

Mutta koska miehet eivät koskaan ole täydellisiä, löytyy Pasi the miehestäkin huonoja puolia, joita Crystal yrittää ahkerasti korjailla. Esimerkkeinä mainittakoon muunmuassa kolmensadan desibelin voimakkuudella kuorsaaminen saa miehen aina välillä viettämään yönsä jossain vierashuoneessa, suuri rakkaus Karhu-olueeseen ja HK:n siniseen makkaraan, sekä röyhtäily epäsopivissa paikoissa. Pasi on kuitenkin kaiken kaikkiaan hurmaava mies, joka jaksaa joka sunnuntaiaamu lähteä sauvakävelemään Crystalin kanssa läheisiin metsiin päällään pinkki tuulipuku. Hääpäivä on lyöty lukkoon, tervetuloa tallitytöt perheineen!

ps. Jatkossa rakastavaisten arkisista asioita voit lukea hevosten luonteista, joissa kummatkin esiintyvät (kas kummaa) tavallistakin useammin!

Tarina by fruitie<3

(( Ettei kukaan aivan järkyttyisi, kyseinen pätkä on tehty täydellä huumorilla ja iltaa piristäen!
terveisin tallinomistaja Crystal ))

Edesmenneet hevosemme


fwb-o. Missway's Landgraff
fwb-t. Missway's Mamacosa KRJ III
fwb-t. Missway's Olympia KRJ II
trak-o. Bye Dear Mortimer
trak-o. Rocherich SP YLA 3
holst-o. Scatha PB KRJ-II, YLA 3
holst-t. Love&Death PB
holst-t. Texas Rose BA
holst-t. Dirty Faith SIN KRJ I
holst-t. Rasha of Aweia
holst-t. Trick&Treat PIC
holst-t. Tropica Sioux
holst-t. Ch Ciars Tigris
hann-t. Morbid Lover PB
hann-o. Charmant Adoro KRJ II
hann-o. Rendez-Vous 99 YLA2

Luonteet


Suurin osa luonteista © Crystal ja osa luonteista (mm. Fani & Ava) © cen.
Joyce American luonne © Tuulia T.

Esittely & kuvia talliympäristöstä


O' Polo Warmbloodsin maisemat ovat kaikkiaan kovin alavaa ja kaunista maastoa Länsi-Saksassa, jonka kupeessa kasvaa kaunis lehtometsä. Metsän laidalla kohoaa uljas suomalaisittain kotoisasti nimetty Loimuvuori, jonka saksalainen nimi on sellaista hepreaa, ettei sitä voi kukaan muistaa, mutta voin taata, että sen poluilla kelpaa ratsastaa. Metsän laitamilta löytyy myös O' Polon upeat tallirakennukset sekä iso liuta tarhoja, joiden päälle siivittyy tammipuiden vehreät versot. Hevosilla on paljon tilaa juosta tarhoissaan ja voin kirkkain silmin väittää tämän maiseman olevan kauneinta ikinä! Tallipihalla olevalla kumpareella on kellahko rakennus, tilan päärakennus, jossa Crystal miehensä kanssa asustelee. Tallinpitäjänä voisin mainita myös lukuisat tallikissat, jotka juoksentelevat hellyydenkipeinä tallilla joka päivä!

Kodikkaaksi O' Polo Warmbloodsin tekee ehdottomasti kauniilla punamaalilla maalatut tallirakennukset sekä tukkipuista tehdyt harjaamispaikat tallipihalla. Laidunten reunamilla kiemurtelee ratsastusteitä, joissa kelpaakin ratsastaa, sillä teitä huolletaan niin kesäisin kuin talvisinkin. O' Polo Warmbloodsin upeimpiin asioihin kuuluu ehdottomasti suuren suuri maneesi, joka helpottaa joka päiväistä hevosen liikutusta talvisin ja valehtelematta sanon sen olevan myös perin hyvä sadekeleillä! Suosittelen tutustumista O' Polon maisemiin ja kokeilemaan vaikka jotakuta hevosistamme.. Miten olisi Inkku?


     

klikkaa kuvat suuremmiksi!


Yhteystiedot:

Crystal
- virtuaali@vaapukka.poista.net

Vieraskirja