Etusivu           Orit         Tammat         Toiminta         Muuta

Yippee!, YLA3Perustiedot

Kokonimi: Yippee!
Lempinimi: Hippu
Rekisterinumero: VH04-044-4818
Rotu: holsteiner
Sukupuoli: tamma
Syntynyt: 14.02.2008 satunnainen ikääntyminen
Säkä: 171 cm
Koulutus: Grand Prix
Omistaja: Crystal VRL-00628, O' Polo Warmbloods
Kasvattaja: Passion!

Luonne

Ai, moi siellä! Mamma käski mun kertoa itestäni. Mä en oikein tiedä mitä sanoisin, mutta sen ainakin voin sanoa, että mä rakastan vettä! En vois miettiä kesää ilman uintireissua, eieiei! Se on pakollinen. Noh. Ainakin mä olen rauhallinen hoitaa. Tykkään kun ihmiset rapsuttaa mun karvaa ja kutittelee kainalosta! Mamma ainakin tietää mistä pidän ja siks se onkin kivoin mun tuntemistani tyypeistä. Ootko tutustunu? Se asuu siinä tallista tipan oikeelle. Se punamaalilla maalattu omakotitalo! Et voi erehtyä! Joskus se tuo mulle pullaakin, et kai se kahvit keittäis. Mut. Kai pitää palata takaisin muhun, ku mamma voi vaikka suuttuu.. Haluan siis aina miellyttää omistajaani sekä hoitajaani. Olen aika pirteäkin. Rakastan omenoita! Etenkin ihan suoraan puusta otettuna. Vaikka joskus villiomenat ovatkin kirpeitä, en voisi kuvitellakkaan etten nappaisi yhtä tai kahta mukaani kun mennään uittoreissulle! Kai tiedät, että niin suuri osa omenasta on vettä, että kuumana kesäpäivänä ne tekevät terää. Loimittamisesta pidän. On kivaa saada talvella lämmin loimi niskaan, sillä en halua vilustua. Hrrr! Tuli mieleen eräs sana monikossa. Koirat. Hrrr! Vihaan koiria. Jos näen vilauksenkin koirasta, laukkaan karkuun. Minua pelotteli varsana eräs erittäin ruma buldoggi. Näen vieläkin painajaisia sen kurttuisesta naamasta. Hyi, viekää minut pois koirien läheltä!

Siispä, hoidettaessa olen rauhallinen, kuten taisin jo ohimennen mainita. Rakastan sitä, että joku hyörii luonani ja huseeraa, sillä rakastan huomiota! Pidän myös kovasti keskipisteenä olemisesta ja siksi olenkin aikamoinen näyttelyhirmu. UU. Muistuikin mieleen eräs temppuni! Kerran kun kavioitani putsattiin, olin muka kovinkin rauhallinen mutta yhtäkkiä teinkin jekun! Hehheh! Kuulit oikein; JEKUN! Hihih! Tirsk! Se oli huvittavaa. Puraisin nimittäin hoitajaa pepusta! Hih! Ette voi uskoa kuinka vihaiseksi hän siitä tulikaan! Onneksi se ei ollut omistajani, sillä minua ei varmaan enää olisi.. Hänellä ei ole oikein kova pinna kanssani. Muiden tallikavereideni kanssa hän kyllä on kuin mitäkin bestiksiä. Pyhpah. Epäreilua, sanon minä! Rakastan myös harjausta ja varusteiden laittoa. Pidän siitä, että kanssani lähdetään ratsastamaan, sillä tiedän, että ilman liikuntaa minusta tulee aikamoinen pallura. Olen niin perso herkuille, mutta osaan kuitenkin katsoa linjojeni perään. Jos mä joudun olemaan kauan ilman liikututusta, suorastaan poksahdan! Menetän tyystin hermoni ja tällöin onkin tallin seinät vaarassa kaatua. Tarvitsen joka päivä edes tarhauksen ellen saa normaalia ratsastuslenkkiäni. Nostan kavioni helposti, avaan myös suuni kuolaimia varten. Kaikinpuolin osaan käyttäytyä kun saan hellyyttä ja hoitoa. Ja vaikka seisoisin karsinassa on aika siivota se, en pistä pahakseni vaikka saan kottikärryt kaverikseni. Osaan olla kääntämättä niitä nurin. Heinät haluaisin aina syödä maasta, en pidä heinäverkoista. Hmm, mitäs vielä. Ainiin. Pahoihin tapoihini kuuluu pierut.. Sori..

Hmm, jatketaanpa tarinointia. Ratsuna olen mukava. Vaikka itse sanonkin. Joskus haluan välttämättä juosta kiitolaukkaa ja siihen en lupia kysele. Mamma aina sanoo että lapset ja nuoret eivät saa nousta selkääni. Silloin tuhahdan kyllä kuuluvasti, sillä mitä hauskaa lapsille sitten järjestetään ellei kovaa menoa pelloilla? Kentällä olen siivosti. Se siis tarkoittaa etten kakkaile. Mutta muuten kyllä pidän hauskaa! Joskus lentää isokin pukki, mutta hui sentään. Pelkään raippaa kovin, eli jos se vilahtaakin ratsastajallani, en kyllä sano juuta tai jaata pukkien suuntaan. Kuljen nöyrästi ja koetan tehdä parhaani. Onneksi ratsastajani on ymmärtäväinen ja jättää toisinaan raipan pois ja silloin sitä mennään! Kouluratsuna olen haka! Minulta luonnistaa niin laukkapiruetit, pohkeenväistöt missä askellajissa tahansa ja muut moiset kiemurat. Olen pienestä pitäen harjoitellut niitä ja voivoi kun on harjoitus tehnyt minusta mestarin! Mamma aina kehuu minua kouluradalla, mutta voi luoja sitä menoa esteillä! Saan aina kuulla kunniani radan jälkeen ja ehkä siksi mamma ei vie minua estekisoihin? Minkäs mahdan sille, että esteiden rikkimenosta kuuluu niin soinnukas räksähdys! Rakastan maastoilua! Siellä korkeintaan haukkaan joka toisesta koivusta palasen, mutta muuten olen kiltisti. Eikä minua juuri mikään pelota edes! Tuu vaikka kokeilemaan! AAPUVA. Ruoat tulee.. Nyt pitää lopettaa, kuulen jo kaura-astian kutsuvan kilinän! Heihei!

Sukutaulu

isä: Suicide Suitor
ii: Suaveness evm iii: Isle Nestor evm
iie: Conscious evm
ie: Celibacy J evm iei: Aladin J evm
iee: Rose's Preacher evm
emä: Briseis! Loved One
KRJ-II, YLA3
ei: Arthur FR evm eii: Igor FR evm
eie: Adalwe GER evm
ee: Athens GER evm eei: Alfons S evm
eee: Keirith WE evm

Sukuselvitys

Hipun isä Suicide Suitor, suomeks siis itsemurhakosija, on oma tuontini Saksasta. Myin orin Lucia K'lle, joka onkin ahkerasti kilpailuttanut Sundiksi kutsumaansa oria. Sundi on omistajansa mukaan erittäin hyväkäytöksinen herrasmies, joka on aina hänellä ollessaan osannut käyttäytyä hyvin. Sundi kilpailee jopa Grand Prix-tason koululuokissa ja sillä on jo seitsemän varsaa, joista Hippu on viides. Sundi on rodultaan holsteiner ja omaakin erittäin upean ulkomuodon ja mahtavat liikkeet. Hipun isänisä Suaveness on musta, Saksassa asuva holsteinerori joka on kerännyt mainetta erityisesti vaativan tason kouluradoilta. Sillä on aivan upeat ja lennokkaat liikkeet joilla on taipumusta periytyä jälkeläisiin, kuten esimerkiksi Hipun isään; Sundiin. Orilla tuntuu muutenkin olevan hyvin dominoivat geenit, sillä se ei ole jättänyt ainuttakaan vaaleaa jälkeläistä ja sen miellyttävä ja tasapainoinen luonne tuntuu löytyvän kaikilta sen seuraajilta. Ori on kilpaillut pääsäännöllisesti kansallisia luokkia, mutta se on saanut myös mainetta kansainvälisissä kilpailuissa. Sen jälkeläiset tuntuvat olevan aikamoisia kisatykkejä, jotka suurella todennäköisyydellä keräävät itselleen kiitettävän määrän palkintoja. Hipun isänemä Celibacy J on kaunis voikko holsteinertamma, jolta löytyy Suicide Suitorin lisäksi neljä muuta jälkeläistä. Näistä kaksi on Sundin täyssisaria. Tamma itse on kilpaillut kansallisella tasolla vaihtelevalla menestyksellä. Sillä on miellyttävä luonne ja mukavat lennokkaat liikkeet. Se on melko pienikokoinen ja siro, mutta näitä piirteitä ei ainakaan Hipun isä ole saanut.

Neidin kolmas polvikin on upea isän puolelta. Sen isänisänisä Isle Nestor on mahtavasti menestynyt kouluradoilla. Sen koulutustason huhuttiin olleen jopa yli Grand Prixin, sillä niin täydellisesti se suoritti kaiken mitä siltä pyysi. Isle Nestorin elämä päättyi valitettavasti vähän yllättäen. Ori sairastui vakavaan sairauteen, joka vei nuoren orin kunnon. Jalostuksessa Isle Nestoria ei käytetty kuin kymmenisen kertaa ennen orin lopetusta. Pakasteitakaa sairauden uuvuttamalta Isle Nestorilta saatu. Ikuiseen uneen nukahtanut ori jäi kuitenkin kaikkien mieleen. Hipun isänisänemä Conscious, jonka lempinimi oli Konsti. Tamma kun oli vaikea ratsu, vaikea hoidettava ja muutenkin mahdoton. Konstikas siis. Consciousilta odotettiin sen nuoruudessa paljon. Tamma kuitenkin osottautui vain hyväksi emäksi, vaikka sen sukulinjat ovat uskomattomat, kouluratsastukseen sopivat. Hyvät liikkeet omaava Conscious menestyikin lähinnä näyttelypuolella, jossa se kantakirjattiin toisella palkinnolla. Tammalle syntyi yhteensä kahdeksan varsaa, kun se viimein jäi eläkkeelle ja muutti Iso-Britanniaan eläkehevoseksi. Hipun isänemänisä Aladin J on todellinen satuhevonen. Täysin kimoksi vanhemmilteen tullut holsteinori oli kaunis, muta itsepäinen. Se jaksoi laittaa vastaan jokatilanteessa. Orilta kuitenkin löyty tasainen ja varma ratsun luonne, aina kun se edusti Saksaa kouluratsastuksessa. Aladin J oli niinkin hieno, että se nähtiin kolmesti olympialaisissa. Aladin J:stä ei tosin kehittynyt mikään olympialaisten voittohevonen ja siksi se jäi jalostukseen hyvin pian. Hipun isänemänemä Rose's Preacher oli tuntihevonen, joka astutettiin vain kerran ja varsa myytiin heti. Ja hyvään kotiin pääsikin. Tuskin Rose's Preacher muuten olisi kenenkään huulilla.

Tamman emä on kaunis Briseis! Loved One, joka kilpailee Vaativa A:n tasossa kouluratsastusta. Tammalla on kolme kaunista varsaa, joista viimeinen on Hippu-neiti. Briseis! Loved One eli Briseis on helppo hoitaa sekä ratsastaa. Briseisillä on jopa 40 KRJ:n alaista sijoitusta eri kilpailuista ja kuten Hipun isä Sundikin, se on rodultaan holsteiner ja tuotu Suomeen Saksasta, tosin se on matkustanu Uuden-Seelannin kautta. Säkäkorkeutta tältä hurmaavalta neidolta löytyy 162cm. Hipun emänisä Arthur FR on punaruunikko holsteinori. Ori on säkäkorkeudeltaan 174 cm. Arthur FR on kilpaillut Saksassa intermediaire -luokkia ja voitti 10-vuotiaana arvostetun Heyert-cupin. Voiton jälkeen oriista tuli suosittu jalostuksessa. Arthur FR, eli kotoisimmin Arttu onkin jättänyt upeita varsoja ja melkein kaksikymmentä! Arttu toimii jalostuksessa kotimaassaan Saksassa, ja sen astutusmaksut hipovat pilviä orin monipuolisuuden vuoksi. Arttu on täydellinen ratsuna. Se on herkkä, kuuliainen ja kulkee lumoavan upeasti osaavan ratsastajan kanssa. Ori on jättänyt Hipun emään Briseisiin tätä kuuliaisuutta ja askelten liitävyyttä. Ratsastettaessa Arttu onkin upeaa katseltavaa! Hipun emänemä Athens GER on kuuluisa itsepäisestä luonteestaan jalostuspiireissä. Onneksi Hipun emä Briseis on perinyt enemmän isänsä luonnetta. Athens GER kilpaili intermediaire -tasolla 10 vuotta ennen kuin siirtyi täysipainoiseen jalostustamman elämään. Athens GER sai heti synnyttyään lempinimen Alli, sillä tallinomistajan tytön nimeksi piti tulla Alli, mutta kyseinen tyttö oli menehtynyt jo sairaalassa. Allilla on varsoja viiden paikkeilla ja tamma on väritykseltään rautias.

Isän puolta niin kovasti kehuneena en voine tätäkään kolmannen polven osaa haukkua. Hipun emänisänisä Igor FR ei ollut mikään turha jäbä, vaikka komea ori olikin. Se menestyi kouluratsastusradoilla, mutta kaikkien yllätykseksi Igor FR:ltä löytyi myös suunnaton halu hypätä. Orin kanssa treenattiin rauhallisesti kotioloissa, mutta niin se vain oli! Oli este millainen vain, Igor FR ylitti sen ongelmitta. Igorista tuli todellinen monitoimihevonen, kun se GP-kouluradoilta sekä 160cm esteiltä niitti mainetta. Ori olikin kysytty jokaisessa lajissa astumaan tammoja. Hipun emänisänemä oli Adalwe GER. Tamma oli 169cm korkea ja palkittu muunmuassa hyvistä jälkeläisistään. Kouluratsastushevosena Adalwe GER oli hyvin temperamenttinen, mutta sitä suosivat nuoret, aloittelevat kouluratsastajat. Adalwe GER asui elämänsä samassa tallissa, vain ratsastaja vaihtui tihuaan. Tamma keräsi paljon palkintoja ja vietiinhän se lopuksi kantakirjattavaksikin. Upearakenteinen neiti nappasi I-palkinnon kaikkien suureksi hämmästykseksi ja jatkoi jalostushevosena. Adalwe GER:llä on useita GP-sijoituksia ja CUP-voittoja. Upea ilmestys, rautiaan värinen. Hipun emänemänisä Alfons S:ltä löytyy halua mennä. Ori on kuuluisa upeista raviliikkeistään, sillä sen takajalat polkevat loistavasti. Alfons S on 170cm korkea ja vielä nykyäänkin, vanhuuden päivillään, se jaksaa kulkea mahtavasti peräänannossa, siitä se ei luovu. Paitsi maastossa. Alfons S haluaa aina maastoilla keveästi ja siksi siellä ori ottaa rennosti. Alfons S on kantakirjattu ensimmäisellä palkinnolla ja sillä on 59 varsaa kannassa. Holsteintamma Keirith WE on Hipun emänemänemä. Tamma kuoli nuorena, ja sai vain kaksi varsaa. Keirith WE pärjäsi loistavasti koulukisoissa, mutta trailerionnettomuuteen sen elämä sitten päättyi. Keirith WE oli 167cm korkea, rautias tamma.

Kilpailukalenteri (vain sijoitukset ja voitot)

Yhteensä 86 kisaa.
KRJ:n kisoja niistä 86 kpl.

saavuttanut KRJ:n maksimisijoitusmäärän kesällä 2008
30.05.2008 KRJ Kouluratsastus, Prix St. Georges, 1/65
30.05.2008 KRJ Kouluratsastus, Grand Prix, 1/80
30.05.2008 KRJ Kouluratsastus, Intermediate II, 2/37
05.06.2008 KRJ Kouluratsastus, Intermediate I, 7/68
05.06.2008 KRJ Kouluratsastus, Intermediate II, 6/66
06.06.2008 KRJ Kouluratsastus, Intermediate, 5/62
06.06.2008 KRJ Kouluratsastus, Intermediate, 3/62
09.06.2008 KRJ Kouluratsastus, Intermediate II, 5/32
14.06.2008 KRJ Kouluratsastus, Grand Prix , 1/50
14.06.2008 KRJ Kouluratsastus, Intermediate II, 1/50
01.07.2008 KRJ Kouluratsastus, Vaativa B, 2/60
03.07.2008 KRJ Kouluratsastus, Vaativa B, 2/60
10.07.2008 KRJ Kouluratsastus, Vaativa A, 3/50
10.07.2008 KRJ Kouluratsastus, Vaativa B, 1/50
10.07.2008 KRJ Kouluratsastus, Intermediate II, 4/40
15.07.2008 KRJ Kouluratsastus, Prix de A (GP), 4/77
19.07.2008 KRJ Kouluratsastus, Grand Prix, 5/25
19.07.2008 KRJ Kouluratsastus, Helppo A, 1/50
19.07.2008 KRJ Kouluratsastus, Helppo A, 3/50
24.07.2008 KRJ Kouluratsastus, Intermediate I, 6/60
03.07.2008 KRJ Kouluratsastus, Vaativa B, 4/31
03.07.2008 KRJ Kouluratsastus, Vaativa B, 1/27
20.07.2008 KRJ Kouluratsastus, Grand Prix, 2/35
19.06.2008 KRJ Kouluratsastus, Intermediate I, 6/55
08.07.2008 KRJ Kouluratsastus, Vaativa B, 3/36
10.07.2008 KRJ Kouluratsastus, Intermediate II, 1/80
10.07.2008 KRJ Kouluratsastus, Helppo A, 8/66
02.06.2008 KRJ Kouluratsastus, Vaativa B, 2/40
02.06.2008 KRJ Kouluratsastus, Grand Prix, 5/40
02.06.2008 KRJ Kouluratsastus, Grand Prix, 4/40
31.05.2008 KRJ Kouluratsastus, Vaativa B, 3/40
31.05.2008 KRJ Kouluratsastus, Vaativa B, 4/40
01.06.2008 KRJ Kouluratsastus, Helppo A, 5/61
02.06.2008 KRJ Kouluratsastus, Vaativa B, 4/40
30.08.2008 KRJ Kouluratsastus, Grand Prix, 6/50
30.08.2008 KRJ Kouluratsastus, Intermediate II, 3/50
30.08.2008 KRJ Kouluratsastus, Vaativa B, 1/50
30.08.2008 KRJ Kouluratsastus, Vaativa B, 2/50
30.08.2008 KRJ Kouluratsastus, Intermediate II, 1/50
30.08.2008 KRJ Kouluratsastus, Vaativa B, 6/50
30.08.2008 KRJ Kouluratsastus, Intermediate II, 2/50
30.08.2008 KRJ Kouluratsastus, Vaativa B, 1/50
22.07.2008 KRJ Kouluratsastus, Grand Prix, 3/25
23.07.2008 KRJ Kouluratsastus, Intermediaire I, 1/40
20.07.2008 KRJ Kouluratsastus, Grand Prix, 6/40
20.07.2008 KRJ Kouluratsastus, Grand Prix, 1/40
20.07.2008 KRJ Kouluratsastus, Grand Prix, 6/40
07.08.2008 KRJ Kouluratsastus, Vaativa A, 5/77
07.08.2008 KRJ Kouluratsastus, Intermediaire I, 7/60
07.08.2008 KRJ Kouluratsastus, Grand Prix, 3/55
07.08.2008 KRJ Kouluratsastus, Grand Prix, 4/55
30.07.2008 KRJ Kouluratsastus, Intermediate II, 9/158
30.07.2008 KRJ Kouluratsastus, Grand Prix, 4/142
31.07.2008 KRJ Kouluratsastus, Kür Prix St Georges,1/50
05.08.2008 KRJ Kouluratsastus, Vaativa B,5/60
03.08.2008 KRJ Kouluratsastus, Grand Prix, 5/30
03.08.2008 KRJ Kouluratsastus, Intermediate I, 4/30
31.08.2008 KRJ Kouluratsastus, Vaativa B, 4/40
31.08.2008 KRJ Kouluratsastus, Vaativa A, 4/40
31.08.2008 KRJ Kouluratsastus, Vaativa A, 6/40
03.09.2008 KRJ Kouluratsastus, Grand Prix, 5/31
26.06.2008 KRJ Kouluratsastus, vaativa A, 3/30
19.06.2008 KRJ Kouluratsastus, Helppo A, 5/73
19.06.2008 KRJ Kouluratsastus, Vaativa B, 4/59
30.06.2008 KRJ Kouluratsastus, Intermediate I, 5/36
22.06.2008 KRJ Kouluratsastus, Grand Prix, 5/56
30.06.2008 KRJ Kouluratsastus, Vaativa A, 5/36
23.07.2008 KRJ Kouluratsastus, Vaativa A, 6/40
23.07.2008 KRJ Kouluratsastus, Vaativa A, 6/40
03.07.2008 KRJ Kouluratsastus, Vaativa A, 5/40
03.07.2008 KRJ Kouluratsastus, Intermediate I, 2/40
04.07.2008 KRJ Kouluratsastus, Vaativa B, 5/46
04.07.2008 KRJ Kouluratsastus, Vaativa A, 2/45
18.09.2008 KRJ Kouluratsastus, Grand Prix, 4/50
10.09.2008 KRJ Kouluratsastus, Intermediate I, 6/57
18.09.2008 KRJ Kouluratsastus, Vaativa A, 6/52
19.09.2008 KRJ Kouluratsastus, Grand Prix, 6/52
23.09.2008 KRJ Kouluratsastus, Vaativa A, 1/52
09.10.2008 KRJ Kouluratsastus, Vaativa B, 2/50
10.10.2008 KRJ Kouluratsastus, Vaativa B, 2/25
10.10.2008 KRJ Kouluratsastus, Vaativa A, 3/25
11.10.2008 KRJ Kouluratsastus, Vaativa A, 1/15
27.10.2008 KRJ Kouluratsastus, Grand Prix, 6/40
30.10.2008 KRJ Kouluratsastus, Grand Prix, 4/40
28.08.2008 KRJ Kouluratsastus, Helppo A, 5/181
04.09.2008 KRJ Kouluratsastus, Vaativa A, 2/52

Valmennukset

Hippu oli kouluvalmennuksessa Kouluratsastajissa 30.10.2008.
Tämä ratsukko oli hyvin innostunut kaikesta ja otti hyvin vaarin neuvoista. Kaikki tehtävät Hippu suoritti, mutta pienen muistutuksen jälkeen. Jokin vähän suurempi kurinpalautussessio ei olisi tammalle yhtään pahitteeksi. Hippu vähän pukitteli ja osoitti mieltään, mutta ratsastaja Crystal sai sen suhteellisen hyvin ruotuun. Ravi oli Hipun bravuuri, sillä se oli liidokasta ja kaunista. Tammmalla oli myös kaunis peräänanto. Crystal ratsasti tammaa pyöreäksi ja saikin sen heti haluamaansa asentoon. Hippu oli vähän vaihtelevainen, sillä jotkut asiat se teki samantien ja joissakin se vänkäsi todella kauan. Nuoreksi tammaksi se suoritti hyvin piaffen ja passagen. Passagessa oli ehkä vähän ongelmaa, mutta Crystal sai tamman kuitenkin tekemään niinkuin halusi. Pysähdykset ja askellajinvaihdot olivat Hipulle helpoimmat. Ryhtiä löytyi ja sisukkuutta!

Hippu oli kouluvalmennuksessa Mix Dressagessa 30.12.2008.
Lähes koko valmennuksen ajan Hippu kulki allasi upeasti! En voinut muuta kuin ihailla menoanne, ja siitä ehkä johtuikin että en oikein osannut neuvoa sinua ratsastamaan tammaa vieläkin paremmin. Alkutunnin temponvaihtelutehtävät sujuivat kanssanne hienosti käynnissä ja ravissa. Askeleet olivat ilmavat, sekä säilytit koko ajan oikean tuntuman hevoseen. Laukassa Hippu innostui turhankin paljon, aluksi se heitti mahtavat pukit, ja sitten ei meinannut totella pidätteitä. Kentällä vallitsi hetken aikaa pienoinen kaaos, joka kuitenkin saatiin melko nopeasti hallintaan Hipun rauhoittumisen ansiosta. Pääsimme jatkamaan tehtävää, ja suoriuduitte siitä kunnioitettavasti. Avo- ja sulkutaivutukset sujuivat heti ensimmäisellä kerralla hyvin, eikä siinä ollut oikeastaan mitään korjattavaa. Kotiharjoitteluiksi voisin suositella teille pohkeenväistöjä käynnissä, joihin Hippu ei olisi halunnut millään keskittyä. Muuten oikein hyvää työtä, jatkakaa samaan malliin!

Jälkeläiset (Hippu on tarjolla jalostukseen!)

24.08.2008 holst-o. Frankie O' Polo (i. Scatha PB)
30.08.2008 holst-t. May Mobile O' Polo (i. Ciars Captain)
01.10.2008 holst-o. Roadcash O' Polo (i. BBQ Party PIC)
19.12.2013 holst-t. Colored Chaos O' Polo (i. Scaon Color Me Red)


Tämä on virtuaalihevonen, sitä ei ole oikeasti olemassa! This horse is a sim game horse!


kuvien © Nimeä ei mainita.