Virtuaalitalli Vaapukka
Päivitetty viimeksi : 21.01.2015

Vaapukkaan ei oteta hoitajia!
@: vaapukkav@gmail.com
Tilausvarsakyselyt yms!

ETUSIVU          HEVOSET          KASVATUS          KILPAILUT          ESITTELY          VIERASKIRJA

(Ch) Vaapukan Tikseri KTK-II, YLA3, KRJ-I, SLA-Ikuvien © Kuvaaja ei halua nimeään mainittavan

Virallinen nimi:
Lempinimi:
Rotu:
Sukupuoli:
Väri:
Säkäkorkeus:
Syntynyt:
Ikä:
 
Vaapukan Tikseri
Tikseri
suomenhevonen
ori
rautias
155 cm
04.09.2009
240d = 1a
(kuitenkin 3v. 03.12.2009)
Painotuslaji:
Koulutustaso:
 
Kasvattaja:
Omistaja / omistajan
VRL-tunnus/tallitunnus:

Rekisterinumero:
Saavutukset:
koulupainotteinen
ko Va B

Crystal, Vaapukka
Crystal, Vaapukka
VRL-00628 / VAAP1784

VH06-018-6825
lue ylempää

KTK-lausunto:


sh-o. Vaapukan Tikseri, om. Crystal (R)
17 + 17 + 18 + 19 = 71p = KTK-II
"Hyvänpuoleiset tyypit, massiivinen, jyrkähkö lautanen."
"Ryhdikäs, tiivis, hieman lyhytrunkoinen. Hyvät leimat, jaloissa parannettavaa. Raskas pää."
"hyvät tyypit, leveä päänliittymä, lyhyt säkä, hyvä runko, jyrkkä lautanen, hyväasentoiset jalat."


Luonne:


Jokaisesta tallista löytyy sellainen, äärimmäisen sosiaalinen ja välillä jopa häiritsevän kovaääninen, ori, joka kyllä tekee olemassaolonsa selväksi sille pariksi minuutiksi piipahtavalle vierailijallekin. Tikseri on juuri sellainen – ja vielä paljon pahempi. Ori kaipaa huomiota noin joka toinen minuutti ja on valmis tekemään mitä tahansa saadakseen sitä. Ulkoillessa se menettää viimeisetkin itsehallintansa rippeet, jos joutuu jäämään hetkeksikään yksin tarhaansa ilman näköyhteyttä muihin hevosiin. Ihmisen seura kelpaa kyllä orille tallissa paremmin kuin hyvin, ja se onkin aina välittömästi tutkimassa tulijan jokaista ruumiinosaa, jos jonkun vierailijan karsinaansa saa.

Käsiteltäessä Tikseri on pääasiassa mukava, jos ei ota lukuun sen jatkuvaa höseltämistä ja yli-innokasta säätämistä. Ori ei kestä, jos ei saa koko ajan nähdä, mitä ihminen sen karsinassa puuhaa. Huhujen mukaan Tikseri ei ole koskaan luimistanut kenellekään korviaan, joten ainakaan mitään ilkeyksiä siltä ei ole odotettavissa. Taluttaessa orin kanssa saa olla tarkkana, sillä Tikserillä on usein meno päällä eikä se välttämättä hoksaa kiirehtivänsä välillä taluttajan varpaille, kun on malttamaton liikkumaan vähän joka suuntaan. Tikseri tykkää tutkailla kaikkea vastaantulevaa, ja se on suorastaan ihailtavan rohkea – tämä luonteenpiirre todennäköisesti juontaa juurensa orin pohjattomasta uteliaisuudesta. Kengittäjän rooli saattaa välillä olla raskas, sillä Tikseri ei aina välttämättä kärsimättömyyksissään jaksa pitää jalkaansa pitkään ylhäällä, joten sitä saattaa joutua muutamaan otteeseen asiasta komentamaan. Muutoin orin kanssa ei suurempia ongelmia esimerkiksi eläinlääkärin tai raspauksen suhteen ole.

Ratsuna Tikseri tuntuu välillä loppumattomalta energiapommilta. Se ei kuitenkaan ole mikään pöllöilijä tai apuja karkuun juokseva raketti, vaan pikemminkin se tekee tehtäviä ikuiselta tuntuvalla tarmolla. Tikseri on äärettömän nöyrä ja miellyttämisenhaluinen; päivästä riippumatta se tekee kyllä mielellään hommia. Ori vaikuttaa nauttivan siitä, että pääsee kunnolla töihin eikä vastustele apuja, myös pidätteet menevät kyllä läpi, kunhan ratsastaja muistaa myödätä välillä ja käyttää ohjasapujen lisäksi vatsalihaksiaan. Pohjeavuille Tikseri on melko herkkä, joten sitä ei suinkaan tarvitse paukuttaa, jotta se liikkuisi tai väistäisi. Orin kanssa pystyy tekemään vaativankin tason koululiikkeitä, jolloin sen eteenpäinpyrkimyksen ja irtonaisuuden näkee kaikkein parhaiten. Kuitenkin ratsastajan on oltava myös itse hereillä, eikä vain matkusteltava mukana, sillä jos Tikseriltä ei erityisemmin pyydä mitään, se keskittyy vain siihen, mitä osaa parhaiten eli eteenpäin juoksemiseen. Ja jos se vauhtiin pääsee, niin tarvitaan muutama pidäte enemmän, jotta sen saisi takaisin maanpinnalle ja kontrolliin. Pelottomuutensa ja tasaisuutensa vuoksi Tikseri on varma ja luotettava maastohevonen, josta kuitenkin löytyy myös tarvittaessa se sporttivaihe vähän kovempaan menoon.

Esteillä Tikseri on vielä astetta energisempi ja se tuntuu innostuvan heti kavioista korvanpäihin, kun näkee muutaman tolpan puomeineen. Ratsastajan on oltava erityisen keskittynyt ja valpas, jotta hyppäämisestä ei tule pelkkää alamäkiluistelua – sitä se nimittäin on vauhdiltaan ja vaaratilanteiltaan, jos orin päästää holtittomasti ylittämään esteitä oman mielensä mukaan. Rauhalliset ja kontrolloidut verryttelyhypyt johtavat yleensä tasaiseen suoritukseen, kunhan senkin aikana keskittyy siihen, että nyt liikutaan nimenomaan ratsastajan määräämässä tempossa. Kilpailuissa Tikserillä on aluksi yleensä hieman ongelmia keskittymisen suhteen, joten sen kanssa kannattaakin varautua tekemään oikein kunnollinen verryttely ennen kouluradalle menoa. Muut hevoset ja vieraat paikat saattavat varastaa orin mielenkiinnon, mutta keskittyessään itse suoritukseen, on Tikseri yleensä ihan hyvin siinä hetkessä läsnä. Kisamatkat sujuvat yleensä ihan kohtalaisesti, mutta Tikseri ei mielellään matkusta yksin, vaikka ennakkoluulottomasti koppiin ensimmäisenä asteleekin. Matkan aikana se saattaa vähän kopistella, mutta täysi heinäverkko pitää sen yleensä aika hyvin hiljaisena.

Sukutaulu


i. VIR MVA Ch Vaapukan Miska
KTK I
ii. VIR MVA Ch Raadelman Yksinolla
KTK I, KRJ I, ERJ II, SLA I*, YLA 1
iii. Taikakuun Kuutti
iie. VIR MVA Ch Raadelman Tyttiina
KTK III, YLA 2
ie. Ch Vaapukan Milja
KRJ II, YLA 2
iei. VIR MVA Ch Raadelman Ralli
KTK II, KRJ II, SLA II, YLA 2
iee. VIR MVA Ch Keinumäen Milena
KTK I, KRJ I, SLA I, YLA 2
e. Ch Keinumäen Tuikeri
KTK II
ei. VIR MVA Ch Mörön Huijari
KTK II, KRJ I
eii. Ch Onni-Poika HIR
KRJ III, SLA II, YLA 2
eie. VIR MVA Ch Neiti-Hulda KAT
KTK II, KRJ II, ERJ III, SLA II, YLA 2
ee. Tuikkeen Uniikki eei. Ch Magnolian Karpaasi
eee. Ruskan Utopisti


Valmennukset ja päiväkirja


Päiväkirjamerkintä 21.10.2009, kirjoittajana Tikserin ex-omistaja Pulmu N.
Tikseri on osoittautunut aivan erinomaiseksi ostokseksi, esitin Tiksun Sadelammen omissa VNT-näyttelyissä, ja ori palkittiin koko näyttelyn parhaana hevosena! Tikseri on tarkoitus kantakirjata seuraavassa mahdollisessa tilaisuudessa, tämän kuun tilaisuuteen olemme viemässä Suikkua.

Päiväkirjamerkintä 07.11.2009, kirjoittajana Tikserin ex-omistaja Pulmu N.
Olemme kilpailleet orin kanssa monissa kouluratsastuskilpailuissa tänä syksynä ja viimeisimmissä kilpailuissa olimme tänään. Milja järjesti Fiktiossa isot koulukilpailut ja Tikseri sijoittui tänään luokassa helppo c. Juttelimme yhdessä Tikserin kasvattajan kanssa ja totesimme, että tähän on hyvä lopettaa orin kilpaura. Onhan Tikseri kerännyt jo 41 sijoitusta koulukilpailuista, parhaimpina tuloksina 4 voittoa tasolta vaativa b. Nyt keskitymmekin vain näyttelyissä käymiseen ja valmistaudumme tuleviin laatuarvosteluihin.

Kouluvalmennus 18.02.2014, Vaativa B, valmentajana Akita
Tikseri on ollut kovin reipas jo alkukäynneistä, mutta nyt sen virta tuntuu menevän vain keskittymiseen kootussa käynnissä. Tikseri osasi mennä itse asiassa todella upeasti koottua käyntiä, vaikka aluksi tuntuikin että se menee vielä nurin ruossa vauhdissa. Seuraavana vuorossa oli koottu ravi. Siinä Tikseri oli taas reippaampi. Aivan kuin se olisi taas muistanut mitä koottu-sana tarkoittaa. Kun koottu ravi alkoi onnistua luontevammin aloitettiin vielä kootun laukan muisteleminen. Se oli Tikserin mieleen. Siinä se sai mennä hienosti ja lujempaa kuin käynti taikka ravi. Crystalkin näytti pirteämmältä kuin aikaisemmin. Sitten kun koottu laukka oli valmis pyysin Crystalia "liu'uttamaan" Tikseriä kootusta laukasta, koottuun raviin ja kootusta ravista, koottuun laukkaan. Aluksi Tikseri ei handlannut juttua, mutta pian asia alkoi olla parempaan päin, ja Tikseri kulki oikein komeasti. Seuraavana ja viimeisenä olisi sulkutaivutukset ravissa ja laukassa. Ravissa sulkutaivutus näytti onnistuvan, joten vaihdoimme laukkaan. Ja kun Crystal nosti laukan niin Tikseriä ei heti kiinnostanutkaan sulkutaivutus vaan koottu laukka, mutta ori saatiin rauhoittumaan ja sulkutaivutus onnistumaan.

Kouluvalmennus 21.02.2014, Vaativa B, valmentajana Tuulia
Tikseri vaikutti maneesiin astellessanne todella energiseltä. Toivoin hartaasti, ettei se vain aikoisi säntäillä ympäriinsä koko valmennuksen ajan. Ensimmäiset kymmenen minuuttia menivät lähinnä siihen, että ajoit pidätteet läpi. Alkulämmittely näyttikin siltä, että Tikseri aikoisi viedä sinua ympäri maneesia. Lopulta sait oriin palautettua ruotuun, jolloin saatoin keskittyä ihailemaan sen askellajeja. Teidän kanssanne aloitin volttityöskentelyllä ensin ravissa ja sen jälkeen laukassa. Ravissa menonne näytti ensin pelkältä viipottamiselta ja pyysin sinua hieman hidastamaan oriin menoa. Tikseri hidasti hienosti pyynnöstäsi, jolloin työskentelynnekin alkoi näyttää huolellisemmalta. Suoriuduttuanne ravi volteista siirryimme voltteihin laukassa. Laukkavoltit sujuivat teiltä moitteettomasti ensiyrittämällä, joten siirryimme seuraavaan harjoitukseen. Pitäydyimme laukassa harjoitellen laukanvaihtoja. Aluksi Tiksteri vaihtoi laukkaa hieman hätäisen oloisesti. Älysit viedä pidätteet läpi itse tällä kertaa ja toisella yrittämällä laukanvaihdot sujuivatkin paljon paremmin. Pyysin teitä kuitenkin suorittamaan tehtävän vielä kolmannen kerran, sillä halusin nähdä täydelliset vaihdot ennen tunnin lopettamista. Kolmannelle kerralla suoriuduittekin täydellisesti ja saatoin lopettaa valmennuksen hyvillä mielin.

Kouluvalmennus 28.02.2014, Vaativa B, valmentajana Noka
Tikserin kanssa aloitettiin tänään niin kutsutulla Mikki Hiiri -harjoituksella. Vuoroin ravissa ja laukassa tultiin lyhyelle sivulle. Kulmassa ratsastettiin voltti, jonka halkaisija tuli pitää siinä kymmenessä metrissä. Voltin jälkeen ratsastettiin lyhyen sivun keskeltä pääty-ympyrä ja kulmassa jälleen voltti. Sisäohja taivutti, ulkopohje käänsi ja ratsasti eteen. Sisäpohje taivutti ja ulko-ohja oli tukena. Ravissa tehtävä sujui Tikseriltä hyvin, mutta laukassa ensimmäinen voltti meinasi venähtää ja jälkimmäiselle ei meinannut ehtiä. Ratsastaja joutui tosissaan aktivoimaan ulkopohkeensa. Tämän tehtävän jälkeen Tikseri liikkui notkeana, kevyenä ja mielellään. Kun harjoitus vihdoinkin sujui haluamallani tavalla, oli aikaa kulunut jo sen verran, että emme ehtineet paneutua enää muuhun, kuin tempon vaihtoihin. Käytimme pituushalkaisijaa apuna ja ratsukko suoritti tehtävän vuoroin ravissa ja laukassa. Haastavan tunnin aloituksen jälkeen Tikseri oli todella hyvin avuilla ja ratsastajan mukaan herkempi, mitä koskaan aikaisemmin. Hienoa, siihenhän me pyrimmekin!

Kouluvalmennus 06.03.2014, Vaativa B, valmentajana Cin.
Tikseri vaikutti olevan vauhdikkaalla tuulella, joten neuvoin Crystalia keskittymään jo alkuverryttelyssä erityisesti pidätteiden läpimenemiseen ja siihen, että hevonen pysyy varmasti käsissä, eikä ryntäile. Muistutin ratsastajaa puolipidätteiden tärkeydestä, minkä jälkeen annoin hänelle tehtäväksi laskea, kuinka monta puolipidätettä hän tekee yhden kierroksen aikana. Crystal lisäsi puolipidätteiden määrää ja Tikseri rupesi selvästi kuulostelemaan, mitä olisi luvassa ja samalla se rauhoittui. Siirryimme harjoiteltavaan asiaan eli avotaivutukseen. Laitoin keskihalkaisijalle tötsiä merkiksi, että Crystalin täytyisi ratsastaa niiden vierestä. Aloitimme käynnissä tehtävästä avotaivutusharjoituksesta. Harjoitus sujui hyvin, sillä Tikseri selvästi keskittyi siihen, mitä oli tekemässä. Muutaman kerran jälkeen kehotin Crystalia tekemään saman harjoituksen ravissa. Tikseri innostui askellajin vaihtamisesta sen verran, että aluksi tehtävä ei sujunut ollenkaan hyvin, sillä ori vain juoksi eteenpäin ja yksi tötsäkin kaatui siinä hulinassa. Neuvoin ratsastajaa pitämään ravin mahdollisimman lyhyenä. Keskityimme seuraavaksi siihen, että Tikseri malttaisi olla kaahottamatta harjoitusta läpi. Itse avotaivutuksen ei tarvinnut nyt onnistua, sillä oli tärkeämpää saada Tikseri ensin kuuliaiseksi. Kahden mahdollisimman rauhallisessa ravissa ratsastetun kerran jälkeen Tikseri kuunteli hienosti pidätteitä. Ori malttoi tehdä avotaivutuksen ravissa ilman, että vain juoksi harjoitusta läpi. Niin ratsastaja kuin hevonenkin vaikuttivat tyytyväisiltä, kun yhteistyö lähti sujumaan ja harjoituksen idea oli oivallettu. Saatoin vain ihailla ratsukon suoritusta tämän jälkeen, sillä he suoriutuivat tehtävästä loistavasti. Lopetimme lopulta erittäin hienosti sujuneen harjoituksen, minkä jälkeen kehotin Crystalia nostamaan laukan muutamaan kertaan ja tekemään sen jälkeen loppuverryttelyn.

Kouluvalmennus 11.04.2014, Vaativa B, valmentajana merikissa.
Saapuessani tallille kentällä juoksi suomenhevosori pää kolmantena jalkana, ratsastajan roikkuessa selässä. Meno näytti melko huvittavalta, tehtävänä selvästi kun oli jonkunlainen laukkaharjoitus ympyrällä. Naurahdin itsekseni ja suuntasin kentänlaidalle. Ratsukoksi osottautui Crystal ja Tikseri, joita olinkin tulossa valmentamaan. Olin hieman myöhässä joten ratsukko oli ehtinyt lämmitellä jo hyvin. Ennen kuin annoin ratsukolle tehtävää pyysin ratsastajaa laittamaan oriin ruotuun, että noin ei saa juoksennella minne vain, miten päin vain. Useemman voltin ja lukemattomien puolipidätteiden jälkeen ori oli jo hyvin ratsastajan hallinnassa ja pysähtyikin kuin seinään tämän niin pyytäessä. Jatkoimme alkaneita laukkaharjoituksia laukanvaihdoilla, niin, että kolme vaihtoa pitkällä sivulla, että vaihtojen väliin tulee kolme laukka-askelta. Tikserillä oli vauhtia jälleen reilusti, mutta vaihtoi kuitenkin laukan sujuvasti, muutamalla ylimääräisellä askeleella kuitenkin. Otimme myös vähän helpompia harjoituksia, pohkeenväistöä ja avo- ja sulkutaivutusta. Vauhdista huolimatta tehtävät sujuivat hyvin, enkä päässyt oikein mistään valittamaan.

Kouluvalmennus 18.04.2014, Vaativa B, valmentajana suba
Crystal ja Tikseri odottelivat minua jo kentällä, kun saavuin paikalle. Ratsukko oli jo alkuverrytellyt ja Crystal kertoi oriinsa olevan melko reippaalla tuulella, mikä sinänsä ei häntä yllättänyt lainkaan. Itsekin huomasin Tikserin valtavan eteenpäinpyrkimyksen ja innokkuuden heti. Ajattelinkin siis valita valmennuksen aiheeksi kootut askellajit. Niiden luulisi tuottavan edes hieman haastetta tuollaiselle vauhtihirmulle. Aloitimme käynnin kokoamisesta, joka ei näyttänyt oria innostavan yhtään. Se teki kaikkensa vastustellakseen kokoavia apuja ja yritti painaa eteenpäin höyryveturin lailla. Usean yrityksen ja muutaman voimasanan jälkeen Crystalin yritys alkoi tuottaa tulosta ja Tikseri rupesi hieman hellittämään vauhtiaan ja kokoamaan itseään. Kun käynti sujui koottuna melkoisen hyvin, uskalsi Crystal siirtää hevosensa raviin. Ravissakin Tikseri olisi tahtonut mennä vain isoilla askeleilla ja kovaa, kokoamiset ovat ihan mummoille! Hieman nopeammin kuin käynnissä ori antoi kuintekin periksi ja ravista saatiin melko koottua ja rauhallista. Aina välillä se koetti lisätä vauhtia, mutta Crystalin nopea toiminta palautti hevosen taas ruotuun. Kun koottu ravi ja käynti alkoivat olla kehuttavalla tasolla, jätimme valmennuksen siihen. Oli järkevää lopettaa hyvään mieleen ja onnistumiseen, sillä laukka olisi tuottanut taas enemmän ongelmia. Jätetään siis jotain vielä ensi kertaan!

Kilpailut: (vain sijoitukset)


Yhteensä 82 kisaa.
KRJ:n kisoja niistä 79 kpl.
NJ:n kisoja niistä 3 kpl.

saavuttanut KRJ:n maksimisijoitusmäärän syksyllä 2009
03.10.2009 KRJ Kouluratsastus, Helppo A, 1/50
03.10.2009 KRJ Kouluratsastus, Vaativa B, 5/50
04.10.2009 KRJ Kouluratsastus, Helppo C, 4/50
04.10.2009 KRJ Kouluratsastus, Helppo A, 3/50
04.10.2009 KRJ Kouluratsastus, Vaativa B, 5/50
06.10.2009 KRJ Kouluratsastus, Helppo A, 6/50
06.10.2009 KRJ Kouluratsastus, Helppo B, 7/50
06.10.2009 KRJ Kouluratsastus, Helppo A, 4/50
06.10.2009 KRJ Kouluratsastus, Kür Vaativa B, 5/50
07.10.2009 KRJ Kouluratsastus, Vaativa B, 4/50
07.10.2009 KRJ Kouluratsastus, Helppo A, 5/50
08.10.2009 KRJ Kouluratsastus, Kür Helppo B, 4/50
08.10.2009 KRJ Kouluratsastus, Vaativa B, 6/50
09.10.2009 KRJ Kouluratsastus, Helppo A, 6/50
10.10.2009 KRJ Kouluratsastus, Helppo B, 5/50
10.10.2009 KRJ Kouluratsastus, Helppo A, 2/50
11.10.2009 KRJ Kouluratsastus, Helppo B, 4/50
11.10.2009 KRJ Kouluratsastus, Helppo A, 2/50
11.10.2009 KRJ Kouluratsastus, Vaativa B, 5/50
11.10.2009 KRJ Kouluratsastus, Vaativa B, 1/50
11.10.2009 KRJ Kouluratsastus, Vaativa B, 1/50
11.10.2009 KRJ Kouluratsastus, Helppo A, 1/50
11.10.2009 KRJ Kouluratsastus, Kür Vaativa B, 7/50
12.10.2009 KRJ Kouluratsastus, Helppo A, 4/50
12.10.2009 KRJ Kouluratsastus, Helppo A, 4/50
12.10.2009 KRJ Kouluratsastus, Vaativa B, 2/50
13.10.2009 KRJ Kouluratsastus, Vaativa B, 5/50
12.10.2009 KRJ Kouluratsastus, Vaativa B, 2/50
13.10.2009 KRJ Kouluratsastus, Kür Helppo B, 3/50
14.10.2009 KRJ Kouluratsastus, Vaativa B, 5/50
15.10.2009 KRJ Kouluratsastus, Vaativa B, 6/50
19.10.2009 KRJ Kouluratsastus, Helppo B, 7/50
27.10.2009 KRJ Kouluratsastus, Vaativa B, 1/50
29.10.2009 KRJ Kouluratsastus, Helppo C, 1/50
29.10.2009 KRJ Kouluratsastus, Helppo A, 3/50
30.10.2009 KRJ Kouluratsastus, Helppo A, 4/50
31.10.2009 KRJ Kouluratsastus, Helppo C, 4/50
01.11.2009 KRJ Kouluratsastus, Helppo A, 1/50
01.11.2009 KRJ Kouluratsastus, Vaativa B, 1/50
04.11.2009 KRJ Kouluratsastus, Helppo B, 2/50
07.11.2009 KRJ Kouluratsastus, Helppo C, 4/50
17.02.2014 KRJ Kouluratsastus, Vaativa B, 2/30
13.02.2014 KRJ Kouluratsastus, Helppo A, 2/40
18.02.2014 KRJ Kouluratsastus, Helppo A, 4/40
19.02.2014 KRJ Kouluratsastus, Helppo A, 6/40
20.02.2014 KRJ Kouluratsastus, Helppo A, 1/40
21.02.2014 KRJ Kouluratsastus, Helppo A, 6/40
25.02.2014 KRJ Kouluratsastus, Helppo A, 6/40
19.02.2014 KRJ Kouluratsastus, Vaativa B, 2/30
13.02.2014 KRJ Kouluratsastus, Vaativa B, 2/40
14.02.2014 KRJ Kouluratsastus, Vaativa B, 1/40
16.02.2014 KRJ Kouluratsastus, Vaativa B, 2/40
18.02.2014 KRJ Kouluratsastus, Vaativa B, 2/40
22.02.2014 KRJ Kouluratsastus, Vaativa B, 5/40
28.02.2014 KRJ Kouluratsastus, Vaativa B, 1/40
02.03.2014 KRJ Kouluratsastus, Vaativa B, 5/40
03.03.2014 KRJ Kouluratsastus, Vaativa B, 5/40
25.02.2014 KRJ Kouluratsastus, Vaativa B, 5/30
27.02.2014 KRJ Kouluratsastus, Vaativa B, 4/30
13.02.2014 KRJ Kouluratsastus, Vaativa B, 3/30
14.02.2014 KRJ Kouluratsastus, Vaativa B, 5/30
13.02.2014 KRJ Kouluratsastus, Helppo A, 4/50
14.02.2014 KRJ Kouluratsastus, Vaativa B, 3/50
17.02.2014 KRJ Kouluratsastus, Helppo A, 5/50
19.02.2014 KRJ Kouluratsastus, Vaativa B, 6/50
17.02.2014 KRJ Kouluratsastus, Vaativa B, 5/40
10.02.2014 KRJ Kouluratsastus, Helppo A, 4/40
12.02.2014 KRJ Kouluratsastus, Vaativa B, 1/40
10.02.2014 KRJ Kouluratsastus, Helppo A, 1/40
13.02.2014 KRJ Kouluratsastus, Vaativa B, 6/40
20.02.2014 KRJ Kouluratsastus, Vaativa B, 6/40
22.02.2014 KRJ Kouluratsastus, Helppo A, 2/40
25.02.2014 KRJ Kouluratsastus, Helppo A, 1/40
28.02.2014 KRJ Kouluratsastus, Helppo A, 5/40
15.02.2014 KRJ Kouluratsastus, Helppo A, 2/50
22.02.2014 KRJ Kouluratsastus, Vaativa B, 1/27
24.02.2014 KRJ Kouluratsastus, Vaativa B, 3/27
01.03.2014 KRJ Kouluratsastus, Vaativa B, 2/50
03.03.2014 KRJ Kouluratsastus, KN Special, 5/39

10.03.2011 Virtuaalitalli Dei / NJ Näyttelyt, suomenhevosorit, LKV1/3, irtoSERT & JS (pt. Hanna M-T.)
29.03.2011 Kiero / NJ Näyttelyt, suomenhevosorit, irtoSERT & JS (pt. Anette N.)
25.11.2009 Bailee Showjumpers / NJ Näyttelyt, suomenhevosorit, irtoSERT & JS (pt. Alina J.)

Jälkeläiset:


07.01.2014 o. Vaapukan Korianteri (e. Kuisman Sointu)
05.02.2014 o. Vaapukan Roope (e. Fiktion Ainokainen)
11.02.2014 o. Vaapukan Tolius (e. Keinumäen Milena)
17.08.2014 o. Vaapukan Hallava (e. Haavelaakson Halti)
20.08.2014 t. Vaapukan Aliina (e. Fiktion Ainokainen)

Tämä on virtuaalihevonen, sitä ei ole oikeasti olemassa! This horse is a sim game horse!