Virtuaalitalli Vaapukka
Päivitetty viimeksi : 21.01.2015

Vaapukkaan ei oteta hoitajia!
@: vaapukkav@gmail.com
Tilausvarsakyselyt yms!

ETUSIVU          HEVOSET          KASVATUS          KILPAILUT          ESITTELY          VIERASKIRJA

(Ch) Rätvänän Taikuri YLA2, KTK-II, KRJ-III, SLA-IIkuvien © Kuvaaja ei halua nimeään mainittavan

Virallinen nimi:
Lempinimi:
Rotu:
Sukupuoli:
Väri:
Säkäkorkeus:
Syntynyt:
Ikä:
 
Rätvänän Taikuri
Taikuri
suomenpienhevonen
ori
tprt
147 cm
14.11.2011
240d = 1a
(kuitenkin 3v. 14.02.2012)
Painotuslaji:
Koulutustaso:
 
Kasvattaja:
Omistaja:
VRL-tunnus/tallitunnus:

Rekisterinumero:
Saavutukset:
koulupainotteinen
ko He A, re 80cm

HM, Rätvänä
Crystal, Vaapukka
VRL-00628 / VAAP1784

VH14-018-0141
lue ylempää

KTK-lausunto:


sph-o. Rätvänän Taikuri, om. Crystal (P)
19 + 17 + 19 + 19 = 74p KTK-II

Luonne:


Rätvänän Taikuri on hurmaava pieni suomenhevonen. Tai suomenpienhevonen se oikeasti on. Se on kooltaan normaalia suomenhevosta pienempi, mutta sen ego on varmasti suurempi kuin mitä koko Vaapukan suomenhevosilla yhteensä. Taikuri on miellyttämishaluinen oripoika, joka osaa käyttäytyä tilanteessa kuin tilanteessa. Sille on ikäänkuin sisään asennettu tieto siitä, miten orin kuuluu olla vaikka tammojakin olisi lähistöllä Taikuri on taitava hurmaamaan tammojen lisäksi myös ihmiset. Kaikki ihastelevat orin upeaa ulkomuotoa, hienoa käytöstä ja mahtavia liikkeitä kouluradalla. Taikuri on kouluratsastustaidoistaan huolimatta myös ketterä estehevonen, joka ei jää kyttäämään esteiden ulkomuotoa, vaan pomppaa korkealta yli. Taikuri osaa kyllä myös kieltää, mutta ei tee sitä muuten kuin ollessaan jotenkin kipeä tai mikäli ratsastaja selässä on äärimmäisen epävarma hyppääjä. Taikuria on helppo käsitellä, taluttaa ja myös kuljettaa. Traileriin ori menee taluttajan perässä epäröimättä ja ori voidaan kuljettaa myös Vaapukan hevosrekalla. Hevosrekkaan menosta tuli Taikurin kanssa aluksi hieman keskustella, mutta kun ori oppi ettei rekassa ole mitään pelättävää, menee se nykyään sinnekin kuin pelkällä ajatuksen voimalla. Yleisötapahtumissa ja kilpailuissa Taikuri on fiksu ja filmaattinen. Se osaa odottaa rauhallisesti eikä se hätäänny vaikka mukana matkustaneet hevoset häviäisivät sen näköpiiristä. Orilla ei ole eroahdistuneisuutta ja yksinolokin sujuu pojalta mainiosti.

Toisinaan Taikuria ei huvittaisi odotella paikoillaan hoitotoimenpiteissä. Toimelias poika kun Taikuri on, haluaisi se niin kovin jo olla työnteossa. Eläinlääkäriä Taikuri sentään kunnioittaa ja osaa olla nätisti, kunhan eläinlääkäri toimii asianmukaisesti ja varmoin ottein. Ori ei pidä aroista ihmisistä, sillä he tartuttavat epävarmuuttaan myös Taikuriin. Harjaus ja muu peruskäsittelyyn kuuluva on Taikurille ihan fine, eikä se jaksa niistä päivittäin alkaa tappelemaan. Orillakin on kuitenkin joskus huonoja päiviä, jolloin melkein mikään ei ota onnistuakseen. Niistä ei kuitenkaan tule lannistua, eikä ainakaan mennä liikaa sättiämään Taikuria, sillä hyvämuistinen orinketale ottaa helposti nokkiinsa liiasta komentelusta eikä jatkossa halua toimia ainakaan yhtään paremmin. Tiukka linja äänensävyssä on se toimiva juttu, mutta kädellä läpsäyttäminen tai etenkin kättä pidemmällä mätkiminen ei ole toimiva keino. Taikuri on herkkä sielu ja vaikka tuttu lause meneekin "Oria käsketään, ruunalta pyydetään ja tammalle lähetetään hakemus kahtena kappaleena", ei Taikuria tule liikaa käskeä. Taikuri on helppo varustaa ratsastusta varten. Ori on myös opetettu kärryjen eteen, mutta sitä ei missään nimessä tule laskea ex-ravuriksi tai edes ravisukuiseksi kuten se ei olekaan. Taikurilla harrastetaan vain reen vetoa talvisin mielenvirkistyksen vuoksi sekä onpahan jotkut hääajelutkin toteutettu Taikurin vetämänä. Pulkkaratsastus ja hiihtoratsastus on myös mukavaa aktiviteettia talven pakkaspäiviin, mikäli oma naama kestää jäätymisen.

Ratsuna Taikuri on toisinaan helppo, toisinaan haastava. Hyvinä päivinä Taikurin kanssa riittävät pienet pohjeavut, jotka menevät läpi hetkessä. Kentän laidalta katsova ei tällöin edes huomaa ratsastajan tekevän mitään selässä, sillä Taikuri tekee pyydetyn asian jo muutaman sekunnin ennen vaadittavaa apua. Orilla ja ratsastajalla on hyvinä päivinä lähes telepaattinen yhteys, jolloin mikään ei mene vikaan. Huonoina päivinä ori taas ei asetu millään vaadittuun suuntaan ja yrittää väkisin puskea lapa edellä. Avut eivät mene läpi kantapäällä potkimallakaan ja ori on vaikea ratsastaa sen vinoudesta johtuen. Ainahan meillä kenelläkään ei ole hyvä päivä, joten näistä päivistä on vain koetettava selvitä kunnialla ja unohtaa ne niiden hyvien päivien aikana. Ori on sinnikäs yrittämään ja se haluaa aina saavuttaa parhaan lopputuloksen. Huonoinakin päivinä orin meno paranee huomattavasti lopputuntia kohden, kun vertaa alkutuntiin. Kilpailutilanteissa ori tsemppaa useimmiten hyvin paljon. Joskus on totaalisia farssipäiviä, jolloin molemmat ratsastettavat luokat saattavat mennä täysin penkin alle, mutta niitä ei kannata jäädä murehtimaan. Kun palaset loksahtavat kohdilleen, löytyy orilta mielettömän upea peräänanto ja prosentteja ropiseee ensimmäisestä luokasta toiseen luokkaan asti. Taikuri on monipuolinen harrastehevonen, jonka voi sinänsä antaa huoletta kenen tahansa käsiteltäväksi sekä ratsastettavaksi. Taikurilla ei ole merkittäviä huonoja tapoja ja ori on luonteeltaan mukava kumppani.

Sukutaulu:


i. VIR MVA Ch Nokikylän Joonatan
KTK-II, KRJ II, YLA3, SLA III
ii. Pieni Leijonamieli iii. Hermanni evm
iie. Ilo-Heinä evm
ie. Magnolian Milja iei. Keulakuva
iee. Kuuran Ruusa
e. Taikakuun Illusia
KTK-III, SLA-III, YLA 2
ei. Korkkiruuvi eii. Korona evm
eie. Ratkikas
ee. Ronja Ryövärintytär
YLA 3
eei. VIR MVA Ch Ryöväri
KTK-I, YLA 2
eee. Lapin Taika


Valmennukset ja päiväkirja


Estevalmennus 06.02.2014, valmentajana Oona
Annoin ratsukon verrytellä vapaasti ensimmäisen vartin, kun itse rakentelin linjaa. Tarkoituksena oli hypätä tiukoilla teillä ja kapeilla esteillä. Taikuri ravaili reippaasti uralla ja ratsastaja teki monipuolisesti ympyröitä ja muita kaarroksia. Nostelin esteet pieniksi pystyiksi ja pyysin ratsukkoa ottamaan verryttelyhypyt. Kerroin Crystalille tehtävän ja pääsimme aloittamaan tehtävän. Taikuri laukkasi energisesti esteille ja hyppäsi niistä suurin kaarin yli. Ratsastaja joutui hieman pidättelemään oria, ettei vauhti kävisi päätä huimaavaksi. Aloitimme hyppäämään tiukkaa tietä, joka lähti kulmasta. Kulman jälkeen oli heti este, kaari parilla laukalla ja seuraava este. Tehtävä oli melko haastava, mutta ongelmia ei ilmennyt. Päin vastoin, sillä Taikuri hyppäsi joka kerta innokkaammin ja paremmin. Loppuun hypättiin vielä pieni pätkä suhteutettuja linjoja, jotka olivat loivia. Ori oli jo rauhoittunut ja Crystal sai keskittyä kokonaan teihin. Hypyt onnistuivat hyvin ja pian lopettelimme valmennuksen.

Kouluvalmennus 07.02.2014, valmentajana Oona
Aloittelimme valmennuksen rauhallisin merkein. Alkuun tehtiin hieman kolmikaarista ja keskiympyrää, jolla tahtia hieman hidastettiin. Vaikka Taikuri liikkui energisesti, meni kyllä pidätteetkin hyvin läpi. Tehtävät onnistuivat hyvin, joten aloimme työskentelemään raviväistöjä. Ori väisti kuulisesti aina kun Crystal vain pyysi. Pariin kertaan tuli hieman tahtirikkoja, mutta nekin saatiin hetkessä korjattua. Siirryimme tekemään pituushalkaisijalta väistö vuoron perään eri kulmiin js kulmasta nostettiin laukka. Laukassa tehtiin päätyyn 10 metrin voltti, jonka jälkeen taas ravi. Taikuri innostui hieman laukkailusta ja Crystal joutui pidättelemään välillä enemmänkin. Tehtävä kuitenkin onnistui molempiin suuntiin hyvin, joten päätimme lopetella. Loppuun tehtiin hieman voltteja ja vastataivutuksia, jolla haettiin notkeutta. Hetken päästä ratsukko alkoi kävelemään ja lopettelimme kouluvalmennuksen.

Kouluvalmennus 09.02.2014, valmentajana Miila H.
Saavuin Vaapukan upouuteen maneesiin, jossa Crystal ja hänen suomenpienhevosorinsa Taikuri jo verryttelivät. Crystal sai kertoa oristaan ennen valmennuksen aloitusta. Omistajan sanojen mukaan Taikurilla oli tänään hyvä päivä, se liikkui hyvin eteen ja kuunteli pienimpiäkin apuja. Valmennus aloiteltiin ihan perusväistöillä ravissa. Ratsukon yhteistyö toimi moitteetta, pieniä virheitä jouduin silloin tällöin korjaamaan. Väistöistä siirryttiin ravivoltteihin ja kiemurauriin. Ori liikkui pehmeästi ja pyöreänä asettuen hyvin. Kiemurauralla Crystal päästi orin aluksi vähän liian pitkäksi, jolloin tahti rikkoutui. Virheestä oppineena Crystal otti Taikuria takaisin ja lopputehtävä oli onnistunut. Laukassa ratsukko sai tehdä paljon erikokoisia voltteja rauhallisessa temmossa. Pienemmillä voltteilla tahti vähän tippui, mutta Crystal sai pienellä avulla korjattua orin liikettä. Valmennuksen lopuksi ratsukko sai verrytellä reippaassa ravissa ja pidemmässä muodossa. Olin tyytyväinen niin hevoseen kuin ratsastajaankin.

Kouluvalmennus 10.02.2014, valmentajana *lumienkuli*
Oli vuorossa päivän viimeinen yksityisvalmennustunti ja sen olin lupautunut pitämään Crystalille ja hänen ratsulleen Taikurille. Valmennuksen tasoksi oltiin sovittu orin koulutustason mukainen helppo a ja oltiinkin ratsukon kanssa lähes samaan aikaan maneesilla. Asteltiin maneesiin sisälle samaan aikaan ja pyysin ratsukkoa aloittamaan alkulämmittelyt samantien, jotta voisin tarkkailla kuinka ratsukon yhteistyö toimii. Ratsukko aloittikin alkulämmittelyt heti käskyn kuultuaan ja alkulämmittelyitä oli varsinainen ilo seurata, sillä näytti siltä kuin ori osaisi lukea ratsastajansa ajatukset. Koska jo alkulämmittelyt sujuivat näinkin hyvin, odotin paljon myös varsinaiselta valmennukselta.

Varsinaisen valmennuksen ensimäiseksi tehtäväksi annoin keskikäynnin kokoamisen ja tämä tehtävä onnistuikin ratsukolta kuin leikki. Uskalsinkin siis pyytää ratsukkoa siirtymään samantien seuraavaan tehtävään joka oli lisätty käynti ja siitä lisättyyn raviin siirtyminen. Crystal antoikin ratsulleen avut heti käskyn kuultuaan ja jouduin keskittymään oikein kunnolla, että huomasin apujen antamisen sillä ne olivat niin huomaamattomat kuin avut vain voivat olla. Jälleen Taikuri totteli ratsastajaansa lähes sekunnin sadasosassa ja hämmästelinkin ratsukon osaamista ääneen. Seuraava tehtävä olikin sitten vastalaukka, joka onnistui samalla taidolla kuin kaikki muutkin tehtävät tähän mennessä. Annoin tehtäväksi vielä laukanvaihdon käynnin kautta ja tämän tehtävän jälkeen oli tarkoitus kokeilla kaikkia tehtyjä tehtäviä vielä kertaalleen. Laukanvaihtokin onnistui ratsukolta erinomaisesti, joten siirryttiin toistamaan aiemmat tehtävät niinkuin oltiin sovittu. Tällä toisellakin kerralla jokainen annetuista tehtävistä onnistui äärimmäisellä taidolla ja pyysinkin Crystalia kehumaan ratsuaan ennen kuin he siirtyisivät loppuverryttelyihin. Koska valmennus alkoi olla jo aivan lopuillaan, pyysin ratsukkoa aloittamaan loppuverryttelyt jotka he saisivat suorittaa itsenäisesti ja kehuin ratsukkoa vielä kertaalleen erinomaisesti onnistuneesta valmennuksesta.

Kouluvalmennus 26.02.2014, Helppo A, valmentajana suba
Crystal ja Taikuri olivat verryttelemässä kentällä, kun saavuin paikalle. Crystal tervehti iloisesti ja kertoi Taikurin taitavan olla hyvällä päällä tänään. Siltä se näyttikin. Ori näytti keskittyvän täysin ratsastajaansa ja liikkui hyvin pehmeän oloisesti. Tänään harjoittelisimme lisättyä käyntiä sekä ravia. Alkuverrytelyjen jälkeen aloitimme käynnissä harjoitukset. Crystalin tuli ratsastaa pitkät sivut käyntiä lisäten ja tehdä lyhyille sivuille pääty-ympyrät kevyessä ravissa. Oletetusti Taikuri suoritti käynnin lisäyksen oikein mallikkaasti, eikä minulla ollut mitään pahaa sanottavana. Muutaman hyvän ja onnistuneen kerran jälkeen siirryttiin raviin ja tällä kertaa pääty-ympyrät ratsastettiin laukassa. Crystal istui aivan eleettömästi hevosensa selässä ja Taikuri vain suoritti kaiken kuin taikaiskusta. Ravissakin ratsukko suoritti muutaman kerran erittäin onnistuneesti ja sen jälkeen en nähnyt enää järkeä jatkaa samaa tehtävää, sehän sujui kuin vettä vaan. Jatkoimme valmennusta siis ottamalla mukaan vastalaukkaharjoituksen. Ohjeistin Crystalia laukkaamaan lyhyen sivun jälkeen halkaisijalle ja vaihtamaan suuntaa vaihtamatta laukkaa. Vastalaukassa piti myös jatkaa pääty-ympyrä lyhyelle sivulle. Ensimmäisellä kerralla Taikuri oletti, että siltä pyydetään laukanvaihtoa ja vahingossa laukka vaihtuikin. Uudella yrityksellä Crystal piti selvemmät avut ja nyt tehtävä sujui ongelmitta. Muutama onnistunut kerta tässäkin tehtävässsä riitti. Sitten kehotin Crystalia aloittamaan loppuverryttelyn kehujen saattelemana. Sekä ratsastaja että minä olimme oikein tyytyväisiä Taikuriin.

Kouluvalmennus 25.03.2014, Helppo A, valmentajana merikissa.
Kävelin kentälle jossa Crystal ja Taikuri olivat jo alkuverryttelemässä. Moikkasin ratsastajaa ja jäin kentänlaidalle katsomaan ratsukon menoa. Alkuverryttelyn jälkeen aloitimme tehokkaan treenin ympyröillä sekä volteilla. Pyysin ratsastajaa taivuttamaan oria reilusti, tavoitteena oli saada ori venymää reilusti ennen seuraavaa harjoitusta. Jumpan jälkeen aloitimme laukkaharjoitukset, niitäkin erikokoisilla ympyröillä / volteilla. Taikurilla oli selvästi tänään vähän huonompi päivä, eikä sitä olisi jaksannut kiinnostaa tehtävät. Ori temppuili tehtävien välissä ja ratsastajalla oli mennä hermo. Kehotin hengittämään, laskemaan kymmeneen ja kokeilla sitten uudestaan. Kun ratsastaja rauhottui, rauhottui orikin ja tehtävät onnistuivat huomattavasti paremmin. Lopputunnista otimme vielä pohkeenväistöä. Väistöt onnistuivat ongelmitta, mitä nyt takapää meinasi unohtua välillä, mutta ratsastaja siitä hyvin muistutti.

Kouluvalmennus 12.04.2014, Helppo A, valmentajana merikissa.
Taikuri oli tänään vauhdikkaalla tuulella ja ratsastajalla olikin töitä pitää ori hallinnassaan. Pyysin ratsukkoa käyttämään tehokkaasti kaarevia uria, suunnanvaihdoksia, lisäyksiä sekä siirtymisiä, että ori joutuisi kokoajan olla työssä. Taikuri liikkui hienosti muodossa eikä sen kulkemisessa ollut huomautettavaa. Ratsastajan asentoa hieman korjailin, hänen kädet kun meinasivat roikkua harjassa. Otimme pohkeenväistöä, aluksi käynnissä mutta tämän jälkeen myös ravissa, molempiin suuntiin. Taikuri väisti nätisti, pienillä avuilla. Otimme myös muutamia laukannosto-harjoituksia sekä laukkaharjoituksia. Tehtävänä oli ravata harjoitusravia ja nostaa lyhyen sivulta laukka ja laukata pääty-ympyrä, jonka jälkeen tulisi siirtyä raviin. Aluksi Taikuri nosti laukan hieman laiskasti ja pyysin ratsastajaa valmistelemaan nostot paremmin. Otimme edellisten harjoitusten jälkeen myös muutaman kerran vastalaukkaa ympyrällä, mikä ei tuottanut orille minkäänlaista ongelmaa. Lopuksi otimme muutamat peruutusharjoitukset. Aluksi Taikuri ei meinannut tajuta peruuttaa suoraan vaan lähti poikkeloimaan sivulle. Pieni korjaus hommaan ja homma toimi. Loppukävelyt ratsukko lähti kävelemään maastoon.

Kouluvalmennus 14.05.2014, Helppo A, valmentajana Tuulia T.
Taikuri vaikutti tänään olevan iloisella ja pirteällä tuulella saapuessanne kentälle. Annoin teidän lämmitellä itsenäisesti kaikissa askellajeissa samalla kun kerroin tunnin ohjelmasta. Halusin ensin harjoitella kanssanne pohkeenväistöä ja mikäli aikaa jäisi sen jälkeen voisimme harjoitella vastalaukkaa. Aloitimme pohkeenväistö harjoitukset käynnissä, mistä suoriuduitte kerrassaan mainiosri. Muistathan vain pitää kantapäät alhaalla ja katseen eteen suunnattuna. Nähtyäni kuinka hyvin suoriuduitte pohkeenväistöstä käynnissä käskin teidän toistaa saman harjoituksen ravissa. Ravissa et käyttänyt ensimmäisellä yrityksellä sisäpohjetta tarpeeksi, jolloin yritys jäi vaillinaiseksi. Toisella kerralla käytit pohjeapuja paremmin ja suoriuduitte tehtävästä helposti. Meillä oli vielä hieman aikaa jäljellä, joten opastin teitä siirtymään laukassa pääty-ympyrälle. Annoin teidän laukata vähän aikaa normaalissa laukassa ennenkuin pyysin teitä vaihtamaan vastalaukkaan. Taikuri kuunteli apujasi hienosti ja vastalaukka näytti olevan sille helppo juttu. Hyvin menneen tunnin jälkeen toivotin teille onnea kisoihin ja jätin teidät tekemään loppuveryttelyt itsenäisesti.

Kilpailut: (vain sijoitukset)


Yhteensä 151 kisaa.
KRJ:n kisoja niistä 125 kpl.
ERJ:n kisoja niistä 22 kpl.
NJ:n kisoja niistä 4 kpl.

saavuttanut KRJ:n maksimisijoitusmäärän helmikuussa 2014
30.04.2012 KRJ Kouluratsastus, Helppo C, 3/60
08.10.2012 KRJ Kouluratsastus, Helppo C, 4/40
27.02.2014 KRJ Kouluratsastus, Helppo A, 1/40
28.02.2014 KRJ Kouluratsastus, Helppo A, 2/40
01.03.2014 KRJ Kouluratsastus, Helppo A, 1/40
27.02.2014 KRJ Kouluratsastus, Helppo A, 1/30
10.02.2014 KRJ Kouluratsastus, Helppo A, 7/50
11.02.2014 KRJ Kouluratsastus, Helppo A, 6/50
14.02.2014 KRJ Kouluratsastus, Helppo A, 7/50
14.02.2014 KRJ Kouluratsastus, Helppo A, 2/50
14.02.2014 KRJ Kouluratsastus, Helppo A, 4/40
09.02.2014 KRJ Kouluratsastus, Helppo A, 4/40
10.02.2014 KRJ Kouluratsastus, Helppo A, 2/40
13.02.2014 KRJ Kouluratsastus, Helppo A, 3/40
17.02.2014 KRJ Kouluratsastus, Helppo A, 6/40
09.02.2014 KRJ Kouluratsastus, Helppo A, 6/40
10.02.2014 KRJ Kouluratsastus, Helppo B, 3/40
10.02.2014 KRJ Kouluratsastus, Helppo A, 6/40
11.02.2014 KRJ Kouluratsastus, Helppo B, 1/40
13.02.2014 KRJ Kouluratsastus, Helppo B, 5/40
16.02.2014 KRJ Kouluratsastus, Helppo B, 4/40
20.02.2014 KRJ Kouluratsastus, Helppo A, 6/40
23.02.2014 KRJ Kouluratsastus, Helppo B, 4/40
24.02.2014 KRJ Kouluratsastus, Helppo A, 3/40
26.02.2014 KRJ Kouluratsastus, Helppo A, 3/40
27.02.2014 KRJ Kouluratsastus, Helppo A, 2/40
06.02.2014 KRJ Kouluratsastus, Helppo B, 2/50
08.02.2014 KRJ Kouluratsastus, Helppo B, 5/50
08.02.2014 KRJ Kouluratsastus, Helppo A, 3/50
10.02.2014 KRJ Kouluratsastus, Helppo A, 4/50
17.02.2014 KRJ Kouluratsastus, Helppo A, 2/50
25.02.2014 KRJ Kouluratsastus, Helppo A, 1/40
26.02.2014 KRJ Kouluratsastus, Helppo A, 6/40
23.02.2014 KRJ Kouluratsastus, Helppo A, 3/50
21.02.2014 KRJ Kouluratsastus, Helppo A, 1/40
21.02.2014 KRJ Kouluratsastus, Helppo A, 1/40
23.02.2014 KRJ Kouluratsastus, Helppo A, 3/40
19.02.2014 KRJ Kouluratsastus, Helppo B, 2/30
22.02.2014 KRJ Kouluratsastus, Helppo B, 5/30
26.02.2014 KRJ Kouluratsastus, Helppo A, 4/30
28.02.2014 KRJ Kouluratsastus, Helppo A, 3/30
22.02.2014 KRJ Kouluratsastus, Helppo A, 2/40
08.03.2014 KRJ Kouluratsastus, Helppo A, 1/40
08.03.2014 KRJ Kouluratsastus, Helppo A, 6/40
09.03.2014 KRJ Kouluratsastus, Helppo A, 1/40
20.02.2014 KRJ Kouluratsastus, Helppo A, 5/40
22.02.2014 KRJ Kouluratsastus, Helppo A, 6/40
26.02.2014 KRJ Kouluratsastus, Helppo A, 6/40
28.02.2014 KRJ Kouluratsastus, Helppo A, 3/40
24.02.2014 KRJ Kouluratsastus, Helppo A, 5/40
02.03.2014 KRJ Kouluratsastus, Helppo A, 6/40
22.02.2014 KRJ Kouluratsastus, Helppo A, 4/50
24.02.2014 KRJ Kouluratsastus, Helppo A, 1/50
26.02.2014 KRJ Kouluratsastus, Helppo A, 6/50
02.03.2014 KRJ Kouluratsastus, Helppo A, 7/50
04.03.2014 KRJ Kouluratsastus, Helppo A, 4/50
25.02.2014 KRJ Kouluratsastus, Helppo B, 3/30
24.02.2014 KRJ Kouluratsastus, Helppo A, 4/40
28.02.2014 KRJ Kouluratsastus, Helppo A, 5/40
04.03.2014 KRJ Kouluratsastus, Helppo A, 1/40
08.03.2014 KRJ Kouluratsastus, Helppo A, 3/40
08.03.2014 KRJ Kouluratsastus, Helppo A, 2/40
09.03.2014 KRJ Kouluratsastus, Helppo A, 3/40
23.02.2014 KRJ Kouluratsastus, Helppo A, 4/40
27.02.2014 KRJ Kouluratsastus, KN Special, 2/39
02.03.2014 KRJ Kouluratsastus, Helppo B, 6/40
06.03.2014 KRJ Kouluratsastus, Helppo B, 2/40
04.03.2014 KRJ Kouluratsastus, Helppo A, 1/40
04.03.2014 KRJ Kouluratsastus, Helppo A, 3/40
07.03.2014 KRJ Kouluratsastus, Helppo A, 1/40
02.03.2014 KRJ Kouluratsastus, Helppo A, 3/40
05.03.2014 KRJ Kouluratsastus, Helppo A, 4/40
05.03.2014 KRJ Kouluratsastus, Helppo A, 3/40
06.03.2014 KRJ Kouluratsastus, Helppo A, 3/40
08.03.2014 KRJ Kouluratsastus, Helppo A, 4/40
11.03.2014 KRJ Kouluratsastus, Helppo A, 4/40
12.03.2014 KRJ Kouluratsastus, Helppo A, 1/40
13.03.2014 KRJ Kouluratsastus, Helppo A, 6/40
14.03.2014 KRJ Kouluratsastus, Helppo A, 4/40
06.03.2014 KRJ Kouluratsastus, Helppo A, 2/30
08.03.2014 KRJ Kouluratsastus, Helppo A, 2/30
11.03.2014 KRJ Kouluratsastus, Helppo A, 5/30
04.03.2014 KRJ Kouluratsastus, Helppo A, 8/100
06.03.2014 KRJ Kouluratsastus, Helppo B, 1/100
05.03.2014 KRJ Kouluratsastus, Helppo A, 3/100
04.03.2014 KRJ Kouluratsastus, Helppo A, 7/100
06.03.2014 KRJ Kouluratsastus, Helppo A, 2/100
10.03.2014 KRJ Kouluratsastus, Helppo B, 9/100
05.03.2014 KRJ Kouluratsastus, Helppo A, 7/100
08.03.2014 KRJ Kouluratsastus, Helppo B, 7/100
09.03.2014 KRJ Kouluratsastus, Helppo B, 8/100
07.03.2014 KRJ Kouluratsastus, Helppo A, 7/100
12.03.2014 KRJ Kouluratsastus, Helppo A, 3/100
13.03.2014 KRJ Kouluratsastus, Helppo A, 9/100
03.03.2014 KRJ Kouluratsastus, Helppo A, 4/40
06.03.2014 KRJ Kouluratsastus, Helppo A, 2/40
07.03.2014 KRJ Kouluratsastus, Helppo A, 1/40
11.03.2014 KRJ Kouluratsastus, Helppo A, 5/40
12.03.2014 KRJ Kouluratsastus, Helppo A, 2/40
12.03.2014 KRJ Kouluratsastus, Helppo A, 5/40
15.03.2014 KRJ Kouluratsastus, Helppo A, 2/40
16.03.2014 KRJ Kouluratsastus, Helppo A, 1/40
17.03.2014 KRJ Kouluratsastus, Helppo A, 2/40
20.03.2014 KRJ Kouluratsastus, Helppo A, 2/40
20.03.2014 KRJ Kouluratsastus, Helppo A, 6/40
02.03.2014 KRJ Kouluratsastus, KN Special, 4/39
05.03.2014 KRJ Kouluratsastus, KN Special, 3/39
20.02.2014 KRJ Kouluratsastus, Helppo B, 4/72
20.02.2014 KRJ Kouluratsastus, Helppo A, 7/85
15.03.2014 KRJ Kouluratsastus, Helppo A, 2/40
16.03.2014 KRJ Kouluratsastus, Helppo A, 2/40
19.03.2014 KRJ Kouluratsastus, Helppo A, 3/40
20.03.2014 KRJ Kouluratsastus, Helppo A, 4/40
20.03.2014 KRJ Kouluratsastus, Helppo A, 3/40
13.03.2014 KRJ Kouluratsastus, Helppo A, 5/26
14.03.2014 KRJ Kouluratsastus, Helppo B, 1/24
17.03.2014 KRJ Kouluratsastus, Helppo A, 4/26
14.03.2014 KRJ Kouluratsastus, Helppo A, 4/80
17.03.2014 KRJ Kouluratsastus, Helppo A, 2/80
13.03.2014 KRJ Kouluratsastus, Helppo A, 7/80
20.03.2014 KRJ Kouluratsastus, Helppo A, 7/80
19.03.2014 KRJ Kouluratsastus, Helppo A, 6/80
12.03.2014 KRJ Kouluratsastus, Helppo A, 2/80
14.03.2014 KRJ Kouluratsastus, Helppo A, 5/80
15.03.2014 KRJ Kouluratsastus, Helppo A, 7/80

04.03.2012 ERJ Esteratsastus, 80cm, 1/40
04.03.2012 ERJ Esteratsastus, 80cm, 4/40
25.02.2014 ERJ Esteratsastus, 80cm, 1/29
02.03.2014 ERJ Esteratsastus, 70cm, 6/40
08.03.2014 ERJ Esteratsastus, 70cm, 3/40
08.03.2014 ERJ Esteratsastus, 70cm, 3/40
09.03.2014 ERJ Esteratsastus, 70cm, 3/40
08.03.2014 ERJ Esteratsastus, 80cm, 5/40
12.03.2014 ERJ Esteratsastus, 80cm, 1/40
14.03.2014 ERJ Esteratsastus, 80cm, 3/30
11.03.2014 ERJ Esteratsastus, 80cm, 3/35
12.03.2014 ERJ Esteratsastus, 80cm, 5/35
23.03.2014 ERJ Esteratsastus, 80cm, 5/30
04.03.2014 ERJ Esteratsastus, 80cm, 5/30
20.03.2014 ERJ Esteratsastus, 80cm, 4/30
16.03.2014 ERJ Esteratsastus, 80cm, 2/50
27.03.2014 ERJ Esteratsastus, 80cm, 5/50
26.03.2014 ERJ Esteratsastus, 70cm, 4/60
30.04.2014 ERJ Esteratsastus, 80cm, 4/30
02.05.2014 ERJ Esteratsastus, 80cm, 1/30
13.09.2014 ERJ Esteratsastus, 80cm, 5/30
27.09.2014 ERJ Esteratsastus, 80cm, 2/30

16.03.2012 NJ Näyttelyt, LKV5/11, KuMa & JS
03.07.2012 NJ Näyttelyt, LKV1/12, irtoSERT & JS
08.09.2012 NJ Näyttelyt, 8/12, KuMa & JS
04.10.2012 NJ Näyttelyt, 12/12
12.06.2014 NJ Näyttelyt, LKV2/15, irtoSERT & JS

Jälkeläiset:


06.02.2014 o. Vaapukan Häjypoeka KTK-III (e. VIR MVA Ch Vaapukan Hippu KTK-I)
14.02.2014 t. Vaapukan Liinukka (e. Ch Mittumaari)
02.12.2014 o. Rätvänän Hurmuri (e. Rätvänän Kaamosenkeli)

Tämä on virtuaalihevonen, sitä ei ole oikeasti olemassa! This horse is a sim game horse!