Virtuaalitalli Vaapukka
Päivitetty viimeksi : 21.01.2015

Vaapukkaan ei oteta hoitajia!
@: vaapukkav@gmail.com
Tilausvarsakyselyt yms!

ETUSIVU          HEVOSET          KASVATUS          KILPAILUT          ESITTELY          VIERASKIRJA

Vaapukan Sävelmä KRJ-Ikuvien © Kuvaaja ei halua nimeään mainittavan

Virallinen nimi:
Lempinimi:
Rotu:
Sukupuoli:
Väri:
Säkäkorkeus:
Syntynyt:
Ikä:
 
Vaapukan Sävelmä
Säde
suomenhevonen
tamma
prt
156 cm
03.10.2009
240d = 1a
(kuitenkin 3v. 01.01.2010)
Painotuslaji:
Koulutustaso:
 
Kasvattaja:
Omistaja / omistajan
VRL-tunnus/tallitunnus:

Rekisterinumero:
Saavutukset:
koulupainotteinen
ko Va B

Crystal, Vaapukka
Crystal, Vaapukka
VRL-00628 / VAAP1784

VH14-018-0233
KRJ-I

Luonne:


Ensisilmäyksellä saatat Vaapukan sävelmää katsoessasi nähdä laiskan, perinteisen, liinakon suomenhevostamman vailla tarmokkuutta ja intoa. Toisaalta olet oikeassa, mutta toisaalta täysin väärässä.

Säde on tallin hissukka, joka jää usein taka-alalle, vaikka oikeasti parempaa hevosta saa hakea. Tamma on tutustuessa oikea helmi, joka loistaa upean luonteensa ja rauhallisuutensa kanssa. Kaikki eivät tätä puolta Säteestä näe - se vaatii aikaa ja kärsivällisyyttä, jos todella haluaa tämän tamman luottamuksen voittaa. Säde tulee toimeen kaikkien kanssa, kunhan sen vain annetaan olla rauhassa, tamma nimittäin osaa selkeästi ilmaista mielipiteensä, kun jokin ei neitiä miellytä, varsinkin kun on kyse omasta tilasta tai ruuasta. Säde nimittäin on oikea ahmatti. Ruuan ja tamman väliin ei kannata tunkea, silloin saattaa sattua vahinkoja, vaikka tamma ei pahaa tarkoittaisikaan ja käyttäytyy muulloin kuin unelma. Vaalea harjainen Sävelmä nimittäin toimii ihmisen kanssa useimmiten nöyrästi ja kuuliaisesti tilanteessa kuin tilanteessa - oltiin sitten kisapaikalla odottamassa vuoroa, tai oman tallin pihassa putsaamassa kavioita. Taluttaessa Säde on aina hereillä ja tarkkaavainen ihmisen suhteen - jos taluttaja pysähtyy, niin tammakin pysähtyy. Orit eivät tätä hevosta hätkäytä, joskus saatetaan hieman höristä samalla, kun kävellään ohi, mutta siihen se tutustuminen jääkin. Säteen ainoita huonoja puolia on sen vetopaniikki, jonka seurauksena sitä ei voi sitoa oikeastaan mihinkään. Hoitaessa riimunnaru heitetään vain selkään, jolloin tamma kyllä odottaa paikoillaan. Sävelmä saattaa toisten ruokakuppeja havitella, mutta pienellä jalanpolkaisulla tamman saa jälleen hereille ja keskittymään seisomiseen, onhan se nuorempana saanut useampaan kertaan kaviosta yrittäessään toisten kauralaarille. Sen vuoksi Säde ei enää muutaman porkkananpalasen ja kauranjyvän vuoksi viitsi kipeyttää itseään.

Tammaa hoitaessa voi vain rentoutua rapsuttelemaan ja halimaan rakasta hevosystäväänsä. Harjatessasi Sädettä hännäntyvestä tai vatsasta voit nähdä silmäkulmassasi silmäluomiaan lepuuttavan, alaleukaansa roikottavan ja ennen kaikkea onnellisen suomenhevostamman. Sävelmää voi melkeinpä kuka tahansa hoitaa, jos tamma on käytävällä. Karsinassa hoidettaessa tamma on hieman huolimaton, ja unohtaessaan hoitajan olevan paikalla saattaa Säde kääntyä jättäen ihmisen seinän ja kylkensä väliin. Pienellä ärjäyksellä tai tuuppauksella tamma taas kuuntelee ja käyttäytyy. Säde nostaa kaviot erittäin nätisti ja hellävaraisesti, kun hieman vuohisen alta jalasta puristaa. Varustaminenkin sujuu ongelmitta - ei tamma hirvittävää paniikkikohtausta saa, jos satula rysähtääkin selkään hieman normaalia rajummin. Suitsiessa Sävelmä saattaa kääntää päätään, mutta lopulta antaa suitsetkin päähän liu'uttaa, jos ei liian rajusti koita tunkea. Säde rakastaa pitkiä maastolenkkejä, jonka vuoksi tamma onkin täydellinen tätikuljetin. Sävelmä kulkee varmin ja tasaisin askelin. Kun toiset hevoset pelkäävät punaisia postilaatikoita tämä tamma vain kulkee normaalin rennosti ohi. Maastossa Säde on erittäin tarkka muista, eikä pidä muiden hevosten välissä kulkemisesta - usein tamma saakin olla johtohevonen tai viimeisenä. Jos joku jää jälkeen, Säde pysähtyy automaattisesti odottamaan, tai vähintään hidastaa vauhtia. Eikä kannata ihmetellä, jos tamma katselee taakseen - se vain varmistaa kaikkien olevan mukana.

Koulupainoitteinen Säde ei kentälläkään hassumpi tapaus ole - taitaahan tamma Vaativan B:n tason tehtävät ongelmitta, vaikkei olekaan helpoin ratsu - Säde usein yrittää luistaa ja laiskotella tehtävissä, joten tarkan ratsastajan tamma tarvitsee. Kuitenkin, jos Sävelmän saa oikein päin kulkemaan, se toimii erittäin miellyttämishaluisesti ja sulavasti. Säteen käynti on erittäin pitkää ja matkaa tavoittavaa, joten puolipidätteet ovat usein tarpeen, vaikka tamman saakin helposti koottua. Sävelmän ravi taas on erittäin tasaista ja helposti muovattavaa, joten erilaiset tehtävät ovatkin erittäin vaivattomia Säteelle ravissa. Laukka taas on erittäin pomputtavaa ja haastavaa - pidennykset onnistuvat, mutta kokoaminen on erittäin hidasta, siltikin tammalta löytyy päiviä, kun laukkakin sujuu.

Esteratsastus ei ole mielipuuhaa tälle tammalle - Säde kieltää usein ja pelkää erikoisesteitä erittäin paljon. Tamma tarvitsee rohkaisevan ja ennen kaikkea pelottoman parin ratsastajakseen esteille, jotta päästään ylittämään edes se yksi este. Erikoisesteisiin tammalle pitää antaa aikaa totutella, jotta se edes lähestyy niitä, perinteiset punavalkoiset puomit ovatkin enemmän Säteen mieleen. Kaikki erikoisemmatkin toimenpiteet tältä suomenhevoselta sujuu - tammaa ei voisi vähempää kiinnostaa eläinlääkäri ja kengittäjä, tai varsinkaan muut hevoset kisapaikalla. Säteen voi myöskin lastata missä tilanteessa tahansa, kunhan se saa mennä ensimmäisenä, muutoin tamma on melko vastahakoinen, vaikka loppujen lopuksi astuu traileriin sisälle.

Sukutaulu:


i. Fiktion Nikolas
KTK-III
ii. Ch Keinumäen Rymy
KTK II, KRJ I, KRL III, YLA2
iii. Ch-R Onnen Revanssi
iie. VIR MVA Ch Tuikkeen Hissu
ie. VIR MVA Ch Haavelaakson Milja
KTK II, SLA II, YLA1
iei. VIR MVA Ch Nerian Eemil
KTK I, KRJ I, VVJ I, YLA1
iee. Wadelman Kuvitelma
KTK I, KRJ III, YLA 2, SLA I*, ATC II
e. VIR MVA Ch Kuisman Sointu
SLA-II
ei. VIR MVA Ch Antero
YLA1, SLA-II, KTK II, KRJ II
eii. Viimeinen Tinasotilas
KRJ III, KTK III, SLA II
eie. Troijan Virvaliekki KRJ III
ee. Mataleena
YLA2, SLA II
eei. Kääpiökaivannon Paroni
eee. Lunatar
KTK III

Valmennukset ja päiväkirja


Kouluvalmennus 14.02.2014, Helppo A, valmentajana Zoey
Crystal nousi ripeästi Säde-suokkinsa selkään, joten saatoin aloittaa valmennuksen. Heti alkuun huomasin, että Säteen käynti oli aivan yhtä matkaavoittavaa kuin minulle oli kerrottu.
Alkuun Crystal sai kävellä vapain ohjin. Säde tepsutti ripeästi eteenpäin "minä oon suokki vaan" -tyylillä. Pyysin Crystalia ottamaan ohjat ja aloittamaan parilla ravivoltilla. Crystal ei pomppunut satulassa ollenkaan, hänen istuntansa oli lähes täydellinen. Säde ravasi sievästi samassa tempossa eikä sitä tarvinnut kuin vähän asettaa.
- Puolipidäte ennen kääntymistä! neuvoin, - noin juuri.
Sädekin alkoi kuunnella paremmin, kun sain kuskin keskittymään pikkuseikkoihin. Isompiin, kuten ravin tahtiin, ei minun tarvinnut puuttua - sen Säde teki automaattisesti. Crystalilla oli "loistava tilaisuus" hioa asetuksia ja keskittyä välillä itseensäkin, koska Säde toimi niin nätisti ja rauhallisesti.
Kun Crystal oli vaihtanut suunnan, keksin rääkätä häntä pohkeenväistöillä ensin käynnissä, sitten ravissa. Pohkeenväistöt käynnissä sujuivat hienosti - no, olihan käynti muutenkin Säteen vahvuuksia.
- Älä vie jalkaasi noin taakse, ei Säde tarvitse niin isoja apuja, opastin. Säteen pää alkoi kääntyä aavistuksen vinoon. Sanoin, että jollain toisella ratsukolla en välttämättä jäkättäisi siitä, mutta koska Säde osasi käynnin niin hyvin, pikkuseikkoihin sai kiinnittää huomiota. Crystal nyökkäsi ja tuki Sädettä paremmin ulko-ohjalla, jolloin sen pää kääntyi takaisin menosuuntaan.
- Hyvä. Tee täyskaarto E:stä ja tee sama väistö ravissa!
Crystal teki työtä käskettyä (suurelle ja mahtavalle valmentajalle ei kyllä saakaan kenkkuilla) ja pyysi Säteeltä ravia. Säde nosti huolettoman ravin ja taipui täyskaarrossa moitteettomasti. Pohkeenväistössä se kuitenkin nosti päänsä ylös ja säpsähti sivulle. Luultavasti se vain säikähti, mutta silti Crystal oli putoamaisillaan.
- Säde! Crystal huudahti ja pamautti pohkeensa tamman kylkiin.
Säde reagoi apuun nopeasti ja palasi ruotuun. Kaunis väistö saatiin ravissakin - menisin kyllä silti sanomaan, että käynti on Säteen vahvuus.
Crystal teki vielä pari väistöä molemmissa askellajeissa. Sitten pyysin Crystalin uralle ravissa.
- Puolipidäte! Peräänanto R:ssä ja A:ssa laukka, okei? esitin seuraavan tehtävän.
Crystal nyökkäsi. Peräänanto tuli hieman hätäisesti, koska R olikin yllättäen ihan vieressä. Niinpä Säteellä kesti hetki reagoida apuihin, joten pyysin Crystaliä toistamaan saman mahdollisimman hitaasti. Crystal totteli kiltisti, ja puolen kierroksen kuluttua meillä oli täydellisessä peräänannossa ravaava tamma.
- Hienoa! kehuin. - Nyt ota siitä laukka, A meni jo.
Crystal vei toisen jalkansa aavistuksen taaemmas ja puristi pohkeensa Säteen kylkiin. Säde nosti laukan - joka muistutti lähinnä karhun ja kauriin sekoituksen hyppelyä. Crystal kuitenkin pystyi istumaan tammansa selässä vieläpä niin, ettei se häirinnyt taipumista ympyrällä. Puolipidätteitä Crystal kuitenkin sai tehdä.
- Hidasta laukkaa, suurenna ympyrää. Nyt puolipidäte, ja muista asetus! latelin ohjeita kentän laidalta. Hiki alkoi virrata, eikä mikään ihme melkein puolentoista tunnin työskentelyn jälkeen. Lopulta Crystal sai Säteen laukan pyörimään niin, että vaativaakin vaativampi minä olin tyytyväinen. Sanoin kaksi ihanaa sanaa, "voit lopettaa", ja valmennus oli purkissa!

Päiväkirjamerkintä 21.02.2014, kirjoittajana Kim
Taas olimme Crystalin kanssa sopineet että kävisin Vaapukassa vierailulla, tällä kertaa Säteen luona. Tarkoituksena oli ratsastella ihan vain koulua maneesissa. Tallilla hain tamman tarhasta ja harjailin karsinassa. Säde sai olla ihan vapaana karsinassa. Perusteellisen harjauksen jälkeen varustin tamman ja itseni, jonka jälkeen lähdimme maneesiin. Maneesissa ratsasteli joku ratsukko, mutta sain silti tulla pyörimään Säteen kanssa sinne. Jalustimien ja satulavyön säätelyn jälkeen käveltiin ihan pitkin ohjin ympäri maneesia, varoen tietysti toista ratsukkoa. Välillä vaihdoin suunnan, ettei tamman tarvitsisi kokoajan samaa mennä. Kävelyiden jälkeen ravailtiin vielä melko löysillä ohjilla. Säde oli todella laiskan oloinen, joten sain kunnolla pistää tammaan vauhtia. Myös laukkaa otettiin molempiin suuntiin, jonka jälkeen vasta aloittelin kunnolla. Otin ohjat tuntumalle ja aloittelin käynnissä temponvaihteluilla. Aluksi ei meinannut eroa näkyä, mutta pikkuhiljaa sain ne paremmiksi. Sama tehtiin myös ravissa ja laukassa. Ravissa ei montaakaan kertaa tarvinnut tehdä kun temponvaihtelut sujuivat näppärästi. Laukkaa taas sai työstää enempikin.

Laukka kun ei oikein tahtonut sujua, otin sen parempaan käsittelyyn heti pienen tauon jälkeen. Toinen ratsukko poistui maneesista, joten sain rauhassa tehdä Säteen kanssa hommia. Siirryin kahdelle ympyrälle ja nostin laukan. Aluksi menin ihan vain laukkaa ympyröillä, vaihtaen laukan ravin kautta. Pikkuhiljaa tein muutoksia laukkaan, ensimmäisenä asetin tamman aina ympyrän mukaan. Pian pystyinkin vaihtamaan laukan ilman ravissa käyntiä. Ei mennyt kauaakaan kun Säde meni kauniisti ja sopivaa laukkaa ympyröillä. Myös laukanvaihdot sujuivat ongelmitta. Kun Säde oli saanut hengähtää hiukan, ravailtiin vielä löysillä ohjilla uralla. Sitten loppukäynnit ja vein tamman talliin. Otin varusteet pois ja vein takaisin tarhaan loimen kera.

Kouluvalmennus 22.02.2014, Vaativa B, valmentajana Enni
Tänään menen valmentamaan Crystalia ja hänen "laiskahkoksi" kuvaamaansa Säde-nimistä tammaa. Menen ohjaamaan myös alkulämmittelyt, että saan heti käsityksen miten ratsukon yhteistyö toimii. Crystal oli jo nousemassa Säteen selkään, kun saavuin kentälle. Annoimme Säteen lönkötellä pitkillä ohjilla pitkään. Lämmittelyiksi otimme aluksi vain reipasta käyntiä. Crystalin tehtävä oli pitää Säteen käynti reippaana. Ennen kuin aloitimme varsinaisen valmennuksen, lämmittelimme Säteen vielä huolellisesti ravissa. Valmennuksen aloitimme sulkutaivutuksilla ravissa. Säde taipui aluksi vähän kankeasti, mutta muutaman metrin jälkeen alkoi sujua jo paremmin. Crystal antoi tammalle hyvät, selkeät ohjeet ja he aloittivat sulkutaivutukset laukassa. Säde vähän yritti löysäillä, mutta kun Crystal napautti pohkeet tiukasti tamman kylkiin, saatiin ratsukon menoon vähän vauhtia. Loppuverryttelyksi otettiin pari reipasta laukkapätkää, että saataisiin tammaan vähän vauhtia - unohtamatta loppulönköttelyitä.

Kouluvalmennus 10.03.2014, Vaativa B, valmentajana suba
Vaapukan kentällä oli jo ratsukko kävelemässä, kun itse saavuin paikalle. Tänään valmennuksessa minulla oli Crystal sekä sievä suokkitammansa Säde. Olimme Crystalin kanssa aluksi suunnitelleet, että tällä kerralla harjoitellaan koottuja askellajeja, koska niistä varsinkin koottu laukka tuottaa Säteelle ongelmia. Kun rennot alkuverryttelyt oli suoritettu ja ratsun lihakset lämmitelty, siirryttiin itse aiheen pariin. Ensimmäiset harjoitukset suoritettiin pääty-ympyrällä siten, että puolet ympyrästä koottiin käyntiä ja puolet ratsastettiin hieman eteenpäin. Yllättävän hyvin Säde kokosi käyntiään, vaikka askel on sillä muuten melko pitkä. Homman ideankin se älysi nopeasti ja kerta toisensa jälkeen suoritukset paranivat. Seuraavaksi siirryttiin raviin, samaa tehtävää jatkaen. Säde oli käynnissä tullut niin herkäksi avuille, että ravissakin kokoamiset ja reippaammin ratsastus sujui hienosti. Laukkatehtävää varten unohdimme ympyrällä työstämisen ja ratsukko sai jatkaa suoraa uraa pitkin. Pitkät sivut koottiin laukkaa ja lyhyillä sivuilla pääty-ympyrä reippaammassa laukassa. Aluksi Säde vastusteli kovasti kokoamista laukassa ja kiskoikin hyvin vahvan oloisesti edestä. Pikkuhiljaa homma parani ja Crystal sai tammastaan ulos melko hienoa koottua laukkaa. Lopussa ratsukko sai vielä ratsastaa rennosti kaikissa askellajeissa.

Kouluvalmennus 14.03.2014, Vaativa B, valmentajana Noka
- Voi että kun sievä tamma, taisi olla ensimmäinen ajatukseni, kun näin tämän sievän blondin maneesissa. Ratsukon kanssa paneuduttiin tänään avo- ja sulkutaivutuksiin. Alkuverryttelyssä suosittelin ratsastamaan rennompaa pohkeenväistöä kevyessä ravissa ja ratsastaja teki työtä käskettyä. Säde oli laiskalla päällä ja jäi väistöissä turhan pitkäksi. Muistutinkin takapään aktiivisena pitämisestä, koska muutoin kokoavat harjoitukset olisivat yhtä tyhjän kanssa. Kun väistöt sujuivat, siirryttiin avoihin ja sulkuihin ensin ravissa. Säde oli edelleen hidas ja kehoitin herättelemään ulkopohkeella. Pikkuhiljaa liike paranikin ja tamma sai runkoonsa ryhdikkyyttä. Hienoa! Laukassa taivutukset tuottivat aluksi pieniä ongelmia. Tamma tarjosi ensin väistöä, jossa se pääsisi helpommalla. Ratsastaja saikin tsempata ihan tosissaan, jotta sai kannettua liikkeen läpi taivutuksen. Pari ravistiplua eksyi väliin, mutta toistojen myötä Säteen takapäästä löytyi tarvittava voima. Hyvä!

Kilpailut: (vain sijoitukset)


Yhteensä 78 kisaa.
KRJ:n kisoja niistä 78 kpl.
ERJ:n kisoja niistä 0 kpl.
NJ:n kisoja niistä 0 kpl.

saavuttanut KRJ:n maksimisijoitusmäärän tammikuussa 2014
26.01.2014 KRJ Kouluratsastus, Vaativa B, 5/30
29.01.2014 KRJ Kouluratsastus, Helppo A, 1/30
29.01.2014 KRJ Kouluratsastus, Vaativa B, 3/30
02.02.2014 KRJ Kouluratsastus, Helppo A, 2/30
03.02.2014 KRJ Kouluratsastus, Helppo A, 5/30
06.02.2014 KRJ Kouluratsastus, Helppo A, 5/30
08.02.2014 KRJ Kouluratsastus, Helppo A, 2/30
23.01.2014 KRJ Kouluratsastus, Helppo A, 6/40
23.01.2014 KRJ Kouluratsastus, Vaativa B, 4/40
30.01.2014 KRJ Kouluratsastus, Helppo A, 1/50
19.02.2014 KRJ Kouluratsastus, Vaativa B, 4/30
25.01.2014 KRJ Kouluratsastus, Helppo A, 6/40
27.01.2014 KRJ Kouluratsastus, Vaativa B, 2/40
28.01.2014 KRJ Kouluratsastus, Vaativa B, 5/40
31.01.2014 KRJ Kouluratsastus, Helppo A, 4/40
26.01.2014 KRJ Kouluratsastus, Vaativa B, 1/30
28.01.2014 KRJ Kouluratsastus, Vaativa B, 4/30
29.01.2014 KRJ Kouluratsastus, Vaativa B, 3/40
03.02.2014 KRJ Kouluratsastus, Vaativa B, 6/40
06.02.2014 KRJ Kouluratsastus, Vaativa B, 2/40
11.02.2014 KRJ Kouluratsastus, Vaativa B, 4/50
15.02.2014 KRJ Kouluratsastus, Vaativa B, 3/50
02.02.2014 KRJ Kouluratsastus, Vaativa B, 2/50
04.02.2014 KRJ Kouluratsastus, Vaativa B, 3/50
06.02.2014 KRJ Kouluratsastus, Vaativa B, 3/40
11.02.2014 KRJ Kouluratsastus, Helppo A, 3/40
11.02.2014 KRJ Kouluratsastus, Vaativa B, 4/40
12.02.2014 KRJ Kouluratsastus, Helppo A, 5/40
14.02.2014 KRJ Kouluratsastus, Helppo B, 5/30
14.02.2014 KRJ Kouluratsastus, Helppo B, 5/30
16.02.2014 KRJ Kouluratsastus, Helppo B, 3/30
16.02.2014 KRJ Kouluratsastus, Helppo B, 5/30
18.02.2014 KRJ Kouluratsastus, Helppo B, 2/30
18.02.2014 KRJ Kouluratsastus, Helppo B, 4/30
20.02.2014 KRJ Kouluratsastus, Helppo B, 5/30
24.02.2014 KRJ Kouluratsastus, Helppo B, 4/30
27.02.2014 KRJ Kouluratsastus, Helppo B, 4/30
28.02.2014 KRJ Kouluratsastus, Helppo B, 4/30
02.03.2014 KRJ Kouluratsastus, Helppo B, 2/30
13.02.2014 KRJ Kouluratsastus, Helppo B, 5/30
14.02.2014 KRJ Kouluratsastus, Helppo B, 5/30
15.02.2014 KRJ Kouluratsastus, Helppo A, 1/30
16.02.2014 KRJ Kouluratsastus, Helppo B, 4/30
16.02.2014 KRJ Kouluratsastus, Helppo A, 2/30
13.02.2014 KRJ Kouluratsastus, Helppo B, 5/30
14.02.2014 KRJ Kouluratsastus, Helppo B, 1/30
15.02.2014 KRJ Kouluratsastus, Helppo B, 5/30
21.02.2014 KRJ Kouluratsastus, Helppo B, 2/30
08.02.2014 KRJ Kouluratsastus, Helppo B, 3/50
09.02.2014 KRJ Kouluratsastus, Helppo B, 5/50
12.02.2014 KRJ Kouluratsastus, Helppo B, 3/50
13.02.2014 KRJ Kouluratsastus, Helppo B, 2/50
15.02.2014 KRJ Kouluratsastus, Helppo B, 6/50
10.02.2014 KRJ Kouluratsastus, Helppo A, 6/40
13.02.2014 KRJ Kouluratsastus, Helppo A, 1/40
15.02.2014 KRJ Kouluratsastus, Vaativa B, 1/40
19.02.2014 KRJ Kouluratsastus, Helppo A, 6/40
19.02.2014 KRJ Kouluratsastus, Vaativa B, 2/40
20.02.2014 KRJ Kouluratsastus, Helppo A, 5/40
21.02.2014 KRJ Kouluratsastus, Vaativa B, 2/40
30.01.2014 KRJ Kouluratsastus, Vaativa B, 1/36
09.02.2014 KRJ Kouluratsastus, Helppo B, 5/40
17.02.2014 KRJ Kouluratsastus, Vaativa B, 3/40
17.02.2014 KRJ Kouluratsastus, Helppo B, 3/30
19.02.2014 KRJ Kouluratsastus, Helppo B, 2/30
13.02.2014 KRJ Kouluratsastus, Helppo A, 4/50
14.02.2014 KRJ Kouluratsastus, Helppo A, 6/50
21.02.2014 KRJ Kouluratsastus, Helppo B, 1/50
24.02.2014 KRJ Kouluratsastus, Helppo B, 1/50
19.02.2014 KRJ Kouluratsastus, Helppo B, 4/50
26.02.2014 KRJ Kouluratsastus, Helppo B, 7/50
08.02.2014 KRJ Kouluratsastus, Helppo A, 3/50
09.02.2014 KRJ Kouluratsastus, Helppo A, 1/50
13.02.2014 KRJ Kouluratsastus, Helppo B, 5/30
15.02.2014 KRJ Kouluratsastus, Vaativa B, 1/30
08.02.2014 KRJ Kouluratsastus, Helppo B, 7/50
09.02.2014 KRJ Kouluratsastus, Helppo B, 1/50
15.02.2014 KRJ Kouluratsastus, Helppo B, 7/50

Jälkeläiset:


10.02.2014 t. Vaapukan Elo-Isa (i. Vaapukan Kermiitti)
06.03.2014 o. Vaapukan Oktaavi (i. Viehättävän Rubert)


Tämä on virtuaalihevonen, sitä ei ole oikeasti olemassa! This horse is a sim game horse!