Virtuaalitalli Vaapukka
Päivitetty viimeksi : 21.01.2015

Vaapukkaan ei oteta hoitajia!
@: vaapukkav@gmail.com
Tilausvarsakyselyt yms!

ETUSIVU          HEVOSET          KASVATUS          KILPAILUT          ESITTELY          VIERASKIRJA

Vaapukan Royaliskuvien © Kuvaaja ei halua nimeään mainittavan

Virallinen nimi:
Lempinimi:
Rotu:
Sukupuoli:
Väri:
Säkäkorkeus:
Syntynyt:
Ikä:
 
Vaapukan Royalis
Rokki
shetlanninponi
ori
musta
104 cm
04.01.2014
60d = 1a
(kuitenkin 3v. 01.02.2014)
Painotuslaji:
Koulutustaso:
 
Kasvattaja:
Omistaja / omistajan
VRL-tunnus/tallitunnus:

Rekisterinumero:
Saavutukset:
koulupainotteinen
ko He B

Crystal, Vaapukka
Crystal, Vaapukka
VRL-00628 / VAAP1784

VH14-017-0087
-

Luonne:


Vaapukan Royalis on hurja ja orimainen shetlanninponioriksi. Se rakastaa hypätä pystyyn taluttaessa ja keksii aina jokaiselle päivälle viihdettä. Rokiksi kutsuttu ori uskoo kuitenkin aikuisten ihmisten tiukkaa äänensävyä. Rokki koettelee aikansa hoitajiaan, mutta mikäli nämä eivät anna orille periksi, Rokki alistuu heidän tahtoonsa. Välillä pojalla on kuitenkin tapana kokeilla vielä hoitajan rajoja toistamiseen, joten valppaana saa olla jatkuvasti. Rokki pitää kuitenkin huomiosta. Se nauttii rapsutuksista korvan takaa ja ihan ykköspaikkana orilla on harjan alus, josta rapsuttamalla ori venyttää ylähuulensa näääääin ylös. Rokin mielestä piikkisuka on harjoista paras ja kumisuka tulee hyvänä kakkosena. Poika tykkää harjaamisesta kyllä muutenkin, sillä se on kauttaaltaan kova kutiamaan. Rokin mielestä yksi asia harjaustouhuissa on aivan liikaa. "Turhuuksien turhuutta", tuhahtaisi Rokki varmaan, mikäli orilta itseltään asiaa kysyttäisiin. Tämä asia on hännän ja harjan jouhien selvittely. Rokki ei jaksaisi seistä turhaan paikoillaan, kun sen jouhien selvitellään auki. Koska ori on äärimmäisen ahkera piehtaroimaan kuralätäköissä, mutaisissa kohdissa, kuivillakin alustoilla ja vähän joka paikassa, menee orin harja ja häntä takkuun jatkuvasti. Rokki on jo hieman siedättynyt tähän touhuun, mutta vieläkään se ei ole orin lempijuttuja. Ponilla on tapana myös huiskia hännällään ärsyttävästi puolelta toiselle, kun sitä yritetään selvittää. Selvitys on tehtävä Rokin näyttelyuraa ja ulkonäköä ajatellen varovasti kammalla ja sormin, jottei jouhia irtoaisi turhan paljon. Ei Rokki tosin pidä piikkisuallakaan repimisestä, vaikka piikkisuka orin lempiharja onkin. Traileri on Rokin lempipaikka. Tai ei ehkä ihan lempipaikka, mutta lähellä sitä kuitenkin. Ori menee koppiin todella helposti ja vaivattomasti. Se tietää siellä olevan heinäverkon sijainnin ja suunnistaa samantien popsimaan maukasta ja vihreää kuivaheinää. Rokki onkin nimittäin allerginen säilöheinälle, joten Vaapukassa shetlanninponeille syötetään vain laadukasta kuivaheinää.

Rokki ja satula eivät ole kavereita keskenään. Satula kokee aina hyökkäyksen orin osalta, mikäli se sattuu olemaan ponin hampaiden ulottuvilla. Satula taas ei ole Rokin ystävä, sillä siihen liittyy aina satulavyön kiristys. Ori vihaa sitä silminnähden. Vaikka satula on ponille täysin sopiva, vatsavyön kiristys saa Rokin silmissä sumenemaan ja vihainen vinkaisu kiirii läpi Vaapukan tallien. Kaikki aina tietävät, koska Rokin kanssa ollaan lähdössä treenaamaan. Ori on kuitenkin niin ilmiömäinen ratsu, että harjoituksia ja kilpailuja ei kannata jättää väliin vain siksi, että ori ei sattumoisin pidä satulavyön kiristämisestä. Varottava on kuitenkin tätä tehdessä, koska Rokilla on tapana polkaista vihaisesti takajalkaansa - ja joskus jopa etujalkaansa - eikä ole myöskään poisluettua, etteikö poni saattaisi yrittää purra satulavyönkiristäjää. Suitsien laitto ei sentään ole niin vaikeaa. Ori ottaa kuolaimet helposti suuhunsa ja pitää päänkin suhteellisen paikoillaan, jotta remmit ja hihnat saa kiristettyä oikeisiin kohtiin ja laitettua myöskin kiinni. Pintelit ja suojat ei ole myöskään ongelma Rokille. Oria ei haittaa, vaikka niitä laitettaisiin sen jalkoihin useita kerroksia. Eihän niitä tietenkään tule kuin yksi per jalka ja koulukisoissa ei ensimmäistäkään. Rokki on piristävää seuraa tallissa, sillä se hirnuu aina välillä muistuttaen olemassaolostaan. Orin kanssa on myös hauskaa käydä kävelyillä, sillä mikäli alun hömpötyksistä selviää (sis. mm. pystyynhyppyjä, pukkeja ja muuta mukavaa..) osaa ori kyllä käyttäytyä loppureissun ajan mallikkaasti. Rokki on hurmaava miniherrasmies, joka tietää koska sen tulee osata käyttäytyä ja koska sillä ei ole niin tarkkaa. Näyttelyissä Rokki hirnuu ja hyppii pystyyn lähinnä vain kehää ennen, mikä onkin hyvin helpottavaa. Mätsäreissä tosin on toisinaan ongelmia, sillä shetlanninponit-luokassa saattaa olla tammoja yhtä aikaa. Mikäli tammat ovat liian lähellä Rokkia, yleisö saa kuulla huikean vinkaisun ja nähdä miten Rokki seisoo hetken kahdella jalalla. Muista hevosista ja poneista Rokki kyllä muuten pitää ja ori voidaankin tarhata ruunien kanssa huoletta.

Ratsastaessa Rokki tuntee arvonsa. Se tietää olevansa hieno poni, minkä vuoksi Rokin työmoraali on aina kympin arvoinen. Orilla on näyttävät liikkeet shetlanninponiksi ja se pitää niiden esittelystä. Rokki on koulutettu huolellisesti, minkä vuoksi ori on erityisen taitava kouluratsastuksen saralla. Rokki osaa Helpon B:n asiat ja painotammekin orin kanssa kouluratsastukseen. Pienten ja osaavien ratsastajien kanssa Rokki pääsee lähimmäs täydellisyyttä, koska orin on tällöin helppoa liikkua ja se tietää täysin mitä ratsastaja siltä haluaa. Rokki pitää myös esteistä ja onkin niissä todellinen haka silloin kun sille päälle sattuu. Rokki ylittää jopa 70cm esteet leikiten ratana ja yksittäisenä ylittyy kepeästi 80cm! Ori on kuitenkin 104cm korkea, joten ponnua pitäisikin löytyä hyvin paljon. Ilman ratsastajaa ori hyppää irtona 105cm, joka on täysin realistinen tulos. Ponien ja hevostenhan tulee hypätä oma säkäkorkeutensa irtona. Rokin kanssa keskitytään silti kilpailuissa kouluratsastukseen ja hypätään kisoissa vain harvoin. Rokki nauttii kotitreeneissä monipuolisista harjoituksista, minkä vuoksi kotona talvella vedetään pulkkaa ja hiihtoratsastetaan sekä käydään maastoretkillä. Rokki on maastovarma - ainakin melkein. On joitain tiettyjä ja hyvin pelottavia asioita, jotka saavat pienen ponin pään täysin sekaisin. Rokki on olevinaan aina kovaa oria, mutta todellisuudessa sen nössöys tulee ilmi aina maastossa, kun punainen postilaatikko lähenee uhkaavasti minikokoista mustaa hevoseläintä. Rokki ei onneksi ole pakenija, vaan lähinnä jähmettyy kauhusta kankeana katsomaan pelottavaa asiaa. Ratsuna Rokki sopii siis lähes kelle vain pienikokoiselle ratsastajalle, mutta parhaimpiin tuloksiin Rokin kanssa pääsee taitavat ratsastajat, jotka osaavat antaa orille käskyt hyvin pienin avuin. Tällöin koulukisoissa irtoaa parhaimmat prosentit. Rokki on myös ketterä ja sen kanssa hyvät kouluratsastusradan tiet ovat helppoja, mikäli ratsastaja keskittyy eikä nuku. Kilpailuissa Rokki panee aina parastaan ja tämän vuoksi menestys onkin taattua.

Sukutaulu:


i. Royal Anthem Dei
KTK-III
ii. VIR MVA Ch CW Alhambra Royale
KTK II, VVJ II, YLA 2
iii. CW Cuba Libre
iie. CW J'adore Mocha
ie. VIR MVA Ch Acacia v.d. Jam
KTK III
iei. Nokikylän Hastings
iee. Ch RN Cinderella
e. Gungbacks Evita ei. Gungbacks Willy
YLA2
eii. VIR MVA Ch Sir Chichap
SHLA-B YLA2 MEJ III KRJ II
eie. VIR MVA Ch Gungbacks Brida
KTK III
ee. VIR MVA Ch Danise v. Raad
KTK I, KRJ II, ERJ II, YLA2
eei. VIR MVA Ch Kenai v. Raad
KTK III, KRJ II
eee. VIR MVA Ch CW Halifax


Valmennukset ja päiväkirja


Kouluvalmennus 10.02.2014, Helppo B, valmentajana Carolina
Tulin tänään Vaapukkaan valmentamaan Rokkia ja sen ratsastajaa kouluratsastuksessa. Aiheena meillä oli kolmikaarinen kiemuraura ja muut HeB tasoiset suunnanvaihdot. Kun oltiin saatu ratsastaja Rokin selkään ja inhottava satulavyö kiristettyä lähdettiin lämmittelemään ravissa sikin sokin kiemurrellen, että saatiin ori oikein vetreäksi. Alkuverkan jälkeen tehtiin ensimmäiset suunnanvaihdot: kokorataleikkaa keskiravissa molempiin suuntiin. Pieni ori kipitti todella nätisti sen jalkojen pituuden sallimassa keskiravissa radan poikki. Seuraavaksi harjoiteltiin kolmikaarista kiemurauraa niin, että jokaisen kiemuran päässä vaihdettiin keskikäyntiin ja seuraavassa takaisin raviin. Tästäkin ratsukko tuntui suoriutuvan moitteettomasti, joten päätin lisätä hiukan vaikeustasoa. Siirryttiin laukkaan, nyt tarkoituksena oli tehdä kokorataleikkaa keskilaukassa. Tämäkin sujui todella hyvin, heti perään tehtiin toinen kokorataleikkaa, mutta välissä siirryttiin harjoitus ravin kautta oikeaan laukkaan. Vielä viimeiseksi tehtäväksi tehtiin kolmikaarinen kiemuraura peruutuksien kanssa, eli aina kun tultiin radan keskihalkaisijalle - neljän askeleen peruutus. Pari kertaa peruutukset menivät vähän vinksin vonksin, joten sitä päätettiin vähän harjoitella lisää, että saataisin suorat peruutukset. Tässä herra meinasi vähän hermostua, että eikö tämä ole riittävän hyvä. Ratsastajan päättäväisyydellä ja määrätietoisuudella päästiin kuitenkin samalle aaltopituudelle ja vaikeuksien kautta voittoon! Hienoa työtä molemmilta!

Päiväkirjamerkintä 11.02.2014, kirjoittajana Carolina
Eilisen rankan koulutreenin vastapainoksi lähdettiin rentoilemaan maastoon Rokin kanssa. Talutin sitä liinassa. Hetken matkaa kuljettuamme löysin mukavan sänkipellon, jonne pystyin menemään vähän juoksuttamaan Rokia. Ori näytti todella nauttivan pienestä ravailusta ja rennosta pyörivästä laukasta. Jatkoimme matkaa lenkin ympäri, jonka varrelta tuntui löytävän mitä kummallisempia juttuja.. Jokaista piti jäädä toljottamaan hetkeksi ennen kuin Roki uskaltautui niistä ohi korvat villisti heiluen eteen ja taakse. Maastoretken jälkeen pesaisin Rokin kuraiset jalat ja mahanalusen sekä vähän sienellä otin selän päältä hikiä. Loimi päälle ja karsinaan herkuttelemaan heiniä!

Kouluvalmennus 02.03.2014, Helppo B, valmentajana suba
Hieno shettisori Rokki ja omistajansa Crystal saapuivat tallista samalla, kun minä kaarsin tallin pihaan. Crystal pahoitteli myöhästymistään ja hyppäsi poninsa selkään. Hän aloitti reippaan alkuverryttelyn ja jutustelimme samalla hieman tästä komeasta pikkuoriista. Rokilla oli oikein näyttävät askeleen shetlanninponiksi ja se näytti tosiaan nauttivan työstään. Kunnollisen alkuverryttelyn jälkeen siirryimme päivän aiheeseen, vastalaukkaan kiemurauralla tai toisin sanottuna kiemuraura ilman laukanvaihtoja. Aluksi ratsukko ravasi muutaman kerran kolmikaarisen kiemurauran ja sitten siirryttiin laukkaan. Ensimmäisellä kerralla valitettavasti laukka vaihtui ja samoin toisella kerralla. Kehotin Crystalia ilmaisemaan pyyntönsä selkeämmin, sillä olihan Rokki huomattavasti yhteistyökykyisempi kuin Kerma, jonka kanssa hän myös viimeksi vastalaukkaa harjoitteli. Kolmannella kerralla Crystalilla oli avut selkeämmin paikoillaan ja koko kolmikaarinen kiemuraura onnistui laukkaa vaihtamatta. Ratsukko suoritti tehtävän vielä muutamaan otteeseen sekä molemmista suunnista niin kauan, kunnes Rokki näytti toimivan sataprosenttisesti ja että oli aivan varmaa, ettei laukanvaihtoa tulisi. Ratsu sai paljon kehuja sekä minulta että ratsastajaltaan. He aloittivat tyytyväisenä loppuverryttelyn ja minä poistuin paikalta myöskin hyvillä mielin.

Kouluvalmennus 11.04.2014, Helppo B, valmentajana Cynoria
Tällä kertaa valmennettavanani oli musta shetlanninponiori Rokki ja Crystalin sijasta eräs hänen poniensa uusista vakioratsastajista, topakan oloinen tyttö nimeltä Anna. Alkuverryttelyjen aikana Rokki yritti hiukan testailla ratsastajaansa, kuten se Annan mukaan oli tehnyt niillä neljällä aiemmallakin kerralla, jolloin hän oli ponilla ratsastanut. Jokaisella kerralla ori oli kuitenkin asettunut entistä nopeammin, eikä se nytkään tuottanut pettymystä. Jo parin kierroksen jälkeen se ravasi kaula kaarella näyttävin askelin kuin Uljas Musta konsanaan. Pääsimmekin aloittamaan raviväistötreenillä, joka sujui vasempaan kierrokseen kuin vettä vain, mutta oikeassa kierroksessa oli hieman enemmän hankaluuksia ja saimmekin keskittyä siihen, että Rokki astuisi vielä selkeämmin ristiin. Laukkaharjoitukset otettiin suurella pääty-ympyrällä, jota ratsastajan tuli pienentää pikku hiljaa isoksi voltiksi kuitenkin saman temmon säilyttäen. Loppuun vielä ehdimme treenata hetken aikaa siistejä ravista pysähdyksiä, jotka sujuivat alkukankeuden jälkeen varsin mallikelpoisesti. Varsinkin viimeinen suoritus hipoi lähes täydellisyyttä orin vastatessa kuuliaisesti pidätyskäskyyn ja seisahtuen täsmällisesti suorin jaloin tasan kentän pitkälle sivulle. Siihen oli erityisen hyvä lopettaa päivän treenit ja antaa ponille kiitokseksi pidemmät ohjat. Pääsinkin kehumaan Crystalille kovasti Annan ja Rokin yhteistyötä.

Kouluvalmennus 04.05.2014, Helppo B, valmentajana Sanchez
Saavuin Vaapukan tallille ja tallustin suoraan jo tutuksi tulleelle maneesille. Crystal ja Rokki olivatkin mukavassa vauhdissa alkulämmittelyidensä kanssa – toisin sanoen minä olin ilmeisesti myöhässä. Pahoittelin viivästymistäni ja annoin ratsukon viimeistellä lämmittelynsä. Tiesin jo, että Crystal osaa vetää homman ilman ylimääräisiä mielipiteitä. Heidän ollessaan valmiita siirryimme itse aiheeseen, joka oli tänään siirtymiset ja tempon vaihtelut. Rokki oli todella pirteällä päällä ja se askelsi oikein reippaasti eteenpäin ja välillä tuntui, että se meni ehkä turhankin reippaasti. Puolipidätteiden viljely siellä täällä auttoi asiassa. Useiden käynti-ravi-käynti siirtymisten jälkeen Crystalilla olikin hyvin yhteistyöhaluinen poniori allaan. Ravissa orilla oli todella näyttävän lennokkaat askeleet ja ravi-laukka-ravi siirtymiset olivat tälle kaksikolle erittäin helppoa. Lopuksi otimme vielä muutaman käyntiharjoituksen, jossa kävimme läpi niin keskikäynnin kuin lisätyn käynnin. Taas kerran Crystal ja Rokki osoittivat osaamisensa ja tyytyväisenä heidän menoonsa annoin luvan siirtyä loppukäynteihin pitkillä ohjilla.

Päiväkirjamerkintä 07.05.2014, kirjoittajana Sanchez
Olin lupautunut Crystalin avuksi Vaapukan tallille, kun he järjestivät poneillaan talutusratsastusta. Päivä oli vilkas, sillä talutusratsastuksen lisäksi järjestettiin erilaisia visoja ja leikkejä, pienet näytöskisat ja tietenkin makkaranpaistoa. Minä sain suojatikseni suloisen Rokki-shettiksen, kuuleman mukaan se on hurrrrja ori. Päivä käynnistyi aikaisin aamulla siten, että laitoimme ponit edustuskuntoon ja ratsastuskamppeet niille päälle, jotta kaikki olisi valmista, kun ensimmäiset vierailijat saapuisivat. Minä tulin yllättävän hyvin toimeen orin kanssa, joka yleensä jaksaa kiusata hoitajaansa. Suoritin hoitotoimenpiteet alta aikayksikön, taistelin satulan orille ja tuota pikaa seisoimmekin ryhdikkäästi tallin pihalla. Päivä sujui rattoisasti mukavassa auringon paisteessa ja koko talli vaikutti olevan täynnä elämää. Crystal hihkui iloisesti, sillä kävijöitä oli enemmän kuin hän oli uskaltanut toivoa. Talutusratsastuksen aikana Rokki osoitti aluksi mieltään, kun sen piti vain köpötellä rauhallisesti eteenpäin. Komensin sitä napakasti ja tiukensin otettani riimunnarusta, ettei se keksisi kaiken lisäksi heittää pukkeja. Loppuajan ori näytti kyräilevän, mutta suostui olemaan kunnolla innokkaampienkin lasten kyyditsijänä. Illalla hoidimme ponit yökuntoon ja jokainen talutuksessa mukana ollut poni sai palkkioksi muutaman porkkanan. Rokki hotkaisi omansa silmän räpäyksessä!

Kilpailut: (vain sijoitukset)


Yhteensä 71 kisaa.
ERJ:n kisoja niistä 0 kpl.
KRJ:n kisoja niistä 71 kpl.
NJ:n kisoja niistä 0 kpl.

saavuttanut KRJ:n maksimisijoitusmäärän helmikuussa 2014
08.02.2014 KRJ Kouluratsastus, Helppo C, 1/50
11.02.2014 KRJ Kouluratsastus, Helppo C, 7/50
13.02.2014 KRJ Kouluratsastus, Helppo C, 6/50
19.02.2014 KRJ Kouluratsastus, Helppo B, 5/40
17.02.2014 KRJ Kouluratsastus, Helppo C, 5/30
19.02.2014 KRJ Kouluratsastus, Helppo C, 2/30
12.02.2014 KRJ Kouluratsastus, Helppo B, 1/50
19.02.2014 KRJ Kouluratsastus, Helppo C, 1/50
21.02.2014 KRJ Kouluratsastus, Helppo C, 3/50
22.02.2014 KRJ Kouluratsastus, Helppo C, 4/50
23.02.2014 KRJ Kouluratsastus, Helppo C, 3/50
24.02.2014 KRJ Kouluratsastus, Helppo C, 5/50
20.02.2014 KRJ Kouluratsastus, Helppo C, 3/50
13.02.2014 KRJ Kouluratsastus, Helppo B, 2/40
18.02.2014 KRJ Kouluratsastus, Helppo B, 6/40
28.02.2014 KRJ Kouluratsastus, Helppo B, 6/40
16.02.2014 KRJ Kouluratsastus, Helppo B, 5/30
12.02.2014 KRJ Kouluratsastus, Helppo B, 1/40
17.02.2014 KRJ Kouluratsastus, Helppo C, 6/40
11.02.2014 KRJ Kouluratsastus, Helppo B, 6/40
14.02.2014 KRJ Kouluratsastus, Helppo B, 3/40
16.02.2014 KRJ Kouluratsastus, Helppo B, 3/40
23.02.2014 KRJ Kouluratsastus, Helppo B, 6/40
14.02.2014 KRJ Kouluratsastus, Helppo C, 3/30
16.02.2014 KRJ Kouluratsastus, Helppo C, 3/30
06.02.2014 KRJ Kouluratsastus, Helppo B, 5/50
07.02.2014 KRJ Kouluratsastus, Helppo C, 2/50
15.02.2014 KRJ Kouluratsastus, Helppo C, 2/50
17.02.2014 KRJ Kouluratsastus, Helppo C, 1/50
17.02.2014 KRJ Kouluratsastus, Helppo B, 7/50
19.02.2014 KRJ Kouluratsastus, Helppo C, 1/40
18.02.2014 KRJ Kouluratsastus, Helppo B, 4/30
22.02.2014 KRJ Kouluratsastus, Helppo B, 2/30
07.03.2014 KRJ Kouluratsastus, Helppo B, 1/40
08.03.2014 KRJ Kouluratsastus, Helppo B, 6/40
24.02.2014 KRJ Kouluratsastus, Helppo B, 1/40
26.02.2014 KRJ Kouluratsastus, Helppo C, 4/40
02.03.2014 KRJ Kouluratsastus, Helppo C, 6/40
23.02.2014 KRJ Kouluratsastus, Helppo C, 2/50
23.02.2014 KRJ Kouluratsastus, Helppo B, 5/50
26.02.2014 KRJ Kouluratsastus, Helppo C, 7/50
27.02.2014 KRJ Kouluratsastus, Helppo C, 6/50
01.03.2014 KRJ Kouluratsastus, Helppo B, 7/50
23.02.2014 KRJ Kouluratsastus, Helppo B, 4/50
27.02.2014 KRJ Kouluratsastus, Helppo B, 6/50
28.02.2014 KRJ Kouluratsastus, Helppo C, 4/50
02.03.2014 KRJ Kouluratsastus, Helppo B, 1/50
26.02.2014 KRJ Kouluratsastus, Helppo B, 3/40
27.02.2014 KRJ Kouluratsastus, Helppo B, 6/40
01.03.2014 KRJ Kouluratsastus, Helppo C, 3/40
01.03.2014 KRJ Kouluratsastus, Helppo C, 4/40
05.03.2014 KRJ Kouluratsastus, Helppo C, 2/40
08.03.2014 KRJ Kouluratsastus, Helppo B, 4/40
09.03.2014 KRJ Kouluratsastus, Helppo B, 1/40
04.03.2014 KRJ Kouluratsastus, Helppo C, 1/40
12.03.2014 KRJ Kouluratsastus, Helppo C, 5/40
18.03.2014 KRJ Kouluratsastus, Helppo C, 3/40
07.03.2014 KRJ Kouluratsastus, Helppo B, 5/100
08.03.2014 KRJ Kouluratsastus, Helppo B, 7/100
11.03.2014 KRJ Kouluratsastus, Helppo B, 9/100
07.03.2014 KRJ Kouluratsastus, Helppo B, 4/100
03.03.2014 KRJ Kouluratsastus, Helppo C, 3/40
15.03.2014 KRJ Kouluratsastus, Helppo C, 3/40
02.03.2014 KRJ Kouluratsastus, Helppo D, 4/22
02.03.2014 KRJ Kouluratsastus, Helppo C, 1/39
04.03.2014 KRJ Kouluratsastus, Helppo D, 3/22
28.02.2014 KRJ Kouluratsastus, Helppo B, 1/29
01.03.2014 KRJ Kouluratsastus, Helppo B, 4/29
14.03.2014 KRJ Kouluratsastus, Helppo C, 3/28
17.03.2014 KRJ Kouluratsastus, Helppo C, 5/28
17.03.2014 KRJ Kouluratsastus, Helppo B, 3/24

Jälkeläiset:


00.00.0000 t/o. -- (e. emä)
00.00.0000 t/o. -- (e. emä)
00.00.0000 t/o. -- (e. emä)
00.00.0000 t/o. -- (e. emä)
00.00.0000 t/o. -- (e. emä)


Tämä on virtuaalihevonen, sitä ei ole oikeasti olemassa! This horse is a sim game horse!