Virtuaalitalli Vaapukka
Päivitetty viimeksi : 21.01.2015

Vaapukkaan ei oteta hoitajia!
@: vaapukkav@gmail.com
Tilausvarsakyselyt yms!

ETUSIVU          HEVOSET          KASVATUS          KILPAILUT          ESITTELY          VIERASKIRJA

Royal Anthem Dei KTK-III, SHLA-I, KRJ-III, YLA3kuvien © Kuvaaja ei halua nimeään mainittavan

Virallinen nimi:
Lempinimi:
Rotu:
Sukupuoli:
Väri:
Säkäkorkeus:
Syntynyt:
Ikä:
 
Royal Anthem Dei
Ranttu
shetlanninponi
ori
mustanruunikko
102 cm
02.05.2008
240d = 1a
(kuitenkin 3v. 29.10.2008)
Painotuslaji:
Koulutustaso:
 
Kasvattaja:
Omistaja / omistajan
VRL-tunnus/tallitunnus:

Rekisterinumero:
Saavutukset:
koulupainotteinen
ko He B

Virtuaalitalli Dei
Crystal, Vaapukka
VRL-00628 / VAAP1784

VH05-017-5268
lue ylempää

KTK-lausunto:


shetlanninponi, Royal Anthem Dei VH05-017-5268, om. Crystal
17 + 18 + 15 + 15 = 65p., KTK-III
- takakorkea, supistuneet etusääret
- hyvät tyypit, hyväasentoiset etujalat
- hyvät tyypit, alakaulainen, etuosa eva harjan takia, notkoselkä, huipukas lautanen, hyväasentoiset jalat
- tuosa eva, pieni takaosa, takakorkeutta.

Luonne:


Royal Anthem Dei, tutummin vain Ranttu on melko kiltti oripoika, toki Rantullakin on omat metkunsa ja toisinaan se kokeileekin rajojaan. Ranttu tarvitsee ehdottomasti päättäväisen ja napakan hoitajan, vaikka ei olekkaan kovin orimainen. Taluttaessa ori on pirteä ja toisinaan saattaa hieman ryntäillä tammojen perään. Siksi olisi hyvä, että Rantulle laittaisi ketjun suuhun. Ori ei pidä ollenkaan muista oreista, eikä ruunista ja on aina haastamassa riitaa, jos saa mahdollisuuden. Kuljettaessa Ranttu on melko orimainen, jos orilla on huonompi päivä niin trailerin ovet paukkuvat ja ori osoittaa kyllä mielellään mieltään. Traileriin Ranttu menee yleensä kiltisti, vaikka kokeileekin ensiksi yleensä saako temppuilla. Trailerista ori poistuu ongelmitta, ilman sen suurempaa numeroa.

Hoitaessa Ranttu voi olla hiukan malttamaton ja pyöriä, siksi ori pitäisi harjata käytävällä molemmin puolin sidottuna. Toisinaan Ranttu voi kokeilla rajojaan, mutta pääosin on suhteellisen kiltisti. Ranttu voi testata uusia hoitajia erilaisin tempauksin, pääosin Ranttu luimii, mutta se jää vain siihen. Harvoin Ranttu puree saatika potkii, mutta jos hoitaja ei pistä ajoissa oria aisoihin niin toki hammaskalustoaan Ranttu voi käyttää. Kaviot ori nostaa hyvin, mutta nojaa melko paljon painollaan hoitajaan. Ori ei arista mitään kohtaan, eikä ole herkkä harjatessa - päinvastoin. Hoitaja saa jynssätä kaikin voimin, jotta saisi Rantun tyytyväiseksi. Päänharjaus on toisinaan ongelmallista, mutta napakka hoitaja saa kyllä senkin onnistumaan. Suitsien kanssa ei ole suurempia ongelmia. Satulan laitossa Ranttu hiukan pyörii ja pullaa satulavyötä vastaan.

Ratsastaessa Ranttu on kuitenkin melko orimainen. Rantulta ei saa mitään ilmaiseksi, vaan ratsastaja saa tehdä paljon työtä, jotta ori menisi hetkenkin hyvin. Taitavan ratsastajan kanssa ori voi päästä pitkällekkin. Lahjoja löytyy kyllä niin koulu- kuin estepuolelta, jos Ranttu viitsisi vain hyödyntää niitä. Orilla on melko helposti istuttavat askellajit. Ravi hiukan pomputtavaa, mutta laukka erittäin pehmeää. Ratsastaja saa varautua aina äkkinäisiin liikkeisiin, kuten sivulle hyppyihin ja siksi pohkeet täytyy olla tiukasti kiinni ja ohjat hyvin kädessä. Esteillä Ranttu on melkoinen tykki. Toisinaan muutama ilopukkikin voi tulla orin innostuessa, mutta hyvän hyppytekniikan Ranttu ainakin omaa. Erikoisesteet eivät tuota ongelmia, mutta ori ei hyppää ilmaiseksi. Ratsastajalla täytyy olla pohkeet tiukasti kiinni ja ylimääräinen suusta nykiminen saa orin hermostumaan. Oikealla ratsastajalla Rantun kanssa voi edetä pitkällekkin, mutta kaikki ratsastajat saavat kokea jossain vaiheessa Rantun temput.

Sukutaulu:


i. VIR MVA Ch CW Alhambra Royale
KTK II, VVJ II, YLA 2
ii. CW Cuba Libre iii. Rivulet's Winnie the Pooh
iie. Tuohimäen Meretic
ie. CW J'adore Mocha iei. CW Downthe Island
VVJ I
iee. Nektarin Mokkapala
VVJ III
e. VIR MVA Ch Acacia v.d. Jam
KTK III, YLA2
ei. Nokikylän Hastings eii. Kaviopolun Musafiilis
eie. CW Audrey Hepburn
ee. VIR MVA Ch RN Cinderella
KTK-II
eei. CRS Benjamin
KTK II, VVJ II, KERJ III, KRJ IV
eee. VIR MVA Ch WF Lady Hawaii
VIR MVA Ch, KTK II, KRJ II


Valmennukset ja päiväkirja


Kouluvalmennus 11.10.2013, Helppo B, kirjoittajana omistaja Crystal
Catherine Matthiessenin kouluvalmennus sai käteni tärräämään. Ei siksi, että nainen minua pelottaisi, tai se, että joudun ratsastamaan, mutta se - että ratsuni oli Ranttu. Oripoika oli niin kujeilevalla tuulella, että pienen pienen ponin selässä oloni oli aika epävarma. Catherine oli kannustava ja tsemppasi onneksi heti alkuun. Aloitimme hyvistä ratsastusradan teistä, joita tuli seurata mahdollisimman tarkkaan Catherinen ohjeiden mukaan. Ranttu oli onneksi ihan ok ratsastaa, mutta sen keskittymiskyky oli aika nollatasossa. Onneksi pian siirryttiin harjoitusraviin ja sen jälkeen otettiin hieman keskikäyntiä. Saadessaan lisää ajateltavaa Ranttu unohti turhat pelleilynsä ja oli ihan nätisti. Catherine pyysi ottamaan myös harjoituslaukkaa pääty-ympyrällä ja sehän Ranttua ilahdutti. Poni veti armottoman pukin ja olin lentää selästä kuin leppäkeihäs. Onnekseni en tipahtanut, sillä uudet Pikeurin ratsastushousuni olisivat likaantuneet jo ensimmäisellä käyttökerralla. Seuraavat laukkatreenit pääty-ympyrällä jo onnistuivatkin ja Catherine päätti lopettaa valmennuksen onnistumiseen. Sain ohjeiksi vielä verkata ponin joka askellajissa ja kävellä hyvät loppukäynnit.

Kouluvalmennus 01.11.2013, Helppo B, kirjoittajana omistaja Crystal
Laadukas kouluvalmentaja Catherine Matthiessen oli edelleen Suomessa. Hän suostui taas auttamaan minua shetlanninponiorini Rantun kanssa. Esteillä ori oli tomera ja toimi kanssani hyvin, mutta koska painotamme kouluratsastukseen, Catherinen apu olisi todellakin tervetullut. Valmentaja tsemppasi minua taputtaen olalle, sillä shettisorit olivat kuulemma usein hankalia. Ranttu oli tänään tomerana. Se kipitti tikitikiaskelin ravia, mutta tämä ravi ei ollut se mitä Catherine halusi. Valkkumme oli sitä mieltä, että ravi piti ehdottomasti saada liitävämmäksi. Heti kuului hieman ranskalaisella aksentilla "no, no, no", kun Ranttu esitti tätä kipittävää raviaan. Minun piti tehdä tosissani töitä, jotta orin askel piteni. Rauhallisempi istunta ja parempi ote ohjista sai orinkin rauhoittumaan, pidentämään askeltaan ja Catherinen naamaan sievän hymyn. Olin itsekin iloinen, kun otimme valmennuksen loppuun hieman pidennettyä ravia ja tunsin selkään asti miten ravi oli voimakasta ja juuri oikean tuntuista. Catherine Matthiessen oli taas tehnyt juuri sen mitä hänen pitikin tehdä ja seuraava valmennus sovittiin heti huomiselle.

Kouluvalmennus 02.11.2013, Helppo B, kirjoittajana omistaja Crystal
Catherinen lupaama jatkovalmennus koetti yllättävän nopeasti. Tuntui, että koko nukuttua yötä ei olisi välissä ollutkaan, vaan olisin ollut Rantun selässä eilisestä asti. Ranttu tuntui mahtavalta ja odotin valmennukselta paljon. Tänään treenattiin ihan vain harjoituslaukkaa. Olin lämmitellyt orin jo valmiiksi ja toivoin, että saisin sen tänään hyvin kuuntelemaan itseäni, kulkemaan muodossa ja kantamaan itseään sen verran mitä shetlanninponille se on mahdollista. Ranttu oli luonteeltaan mukava ja miellyttämishaluinen ori, mutta joskus minusta tuntui että kemiamme eivät natsanneet ollenkaan. Tämän vuoksi Catherine oli huutamassa meille neuvoja. "- Ota vähän siitä vasemmasta ohjasta! Prrrr. Ei noin reippaasti. Kanna kädet. Anna ohjaa.", Catherine neuvoi minua sujuvalla englanninkielellään. Nainen osasi kertoa yksityiskohtaisesti, mutta silti niin yksinkertaisesti asiat jotka ratsastuksessa mättäsivät. Ainahan se menee niin, että ratsastajassa on se vika. Rantun kanssa laukannostot olivat tänään ilmavia, hallittuja ja siistejä. Catherine kehui niitä ja sai minut hyvälle tuulelle. Kuitenkin laukka helposti tipahti raville tänään ja treenasimmekin tämän vuoksi aika kauan yliaikaa. Ranttu ei olisi millään vastannut pohjeapuihini, eikä välittänyt jaloissani olevista kannuksistakaan tuon taivaallista. Catherine toi minulle kouluraipan, jolla muistutin oria työnteosta. Tämän jälkeen Ranttu toimi ihan hyvin, mutta parantamisen varaa olisi vielä ollut. Loppuvalmennuksessa otimme He B -kouluohjelman alusta loppuun ja tämän jälkeen loppuverkkasin Rantun.

Päiväkirjamerkintä 18.01.2014, kirjoittajana Veera R.
Tallin ovi kolahti perässäni kiinni ja muutama suomenhevonen tunki päänsä karsinan oven ylitse. Suunnistin kohti Rantun karsinaa ja päästessäni karsinan luokse poni tunki turpansa oven ylitse. Rapsutin sen turpaa ja katsoin, että paljonko sillä oli vielä heiniä syömättä. Ilmeisesti herra oli kovin hidas syömään, joten päätin ajan kulukseni lakaista tallin lattiaa. Kun Ranttu oli viimein saannut heinänsä syötyä otin sen karsinan ovesta orin riimun ja -narun. Sujahdin karsinaan ja laitoin riimun ponille päähän ja narun siihen kiinni. Talutin ponin käytävälle ja kiinnitin sen nopeasti molemmin puolin kiinni, ennen kuin ori keksisi mitään omia temppujaan. Hain Rantun harjapakin ja aloin harjaamaan ponia. Aina välillä poni yritti iskeä purukalustonsa minuun tai kääntää takamuksensa päälleni, mutta koska se oli molemmin puolin kiinni selvisin hoitotoimenpiteistä vammoitta. Tänään tarkoitukseni oli irtohypyttää tätä koulupainotteista oriponia maneesissa, jotta se pääsisi purkamaan hieman energiaansa ennen huomista valmennusta. Nappasin orin siis jälleen narun päähän ja lähdin taluttamaan ponia kohti maneesia. Matkalla Ranttu bongasi tarhoista pari kivan näköista tammaa, joille piti tietenkin alkaa hieman machoilemaan. Poni rynnisteli ohitseni ja pyöri ympyrää ja jouduin komentamaan sitä toisessa kädessäni olevan juoksutusraipan kanssa, että pääsimme eteenpäin. Maneesissa oli jo edellispäivänä valmiiksi rakentamani irtohypytysrata, jonka esteet olivat n.35cm korkeita. Päästin ponin irti ja poni rynnisti matkaan. Ohjasin oria raipan kanssa kujan suulle ja poni hyppäsi esteet innolla. Hypytin ponia molempiin suuntiin näin ja nostin välissä hieman esteiden korkeuttakin. Ranttu yritti muutamaan otteeseen kiertää esteet ja tuli kujan lankojen alitse, mutta muuten hypytys sujui oikein hyvin ja ponikin selkeästi tykkäsi vaihtelusta. Purin irtohypytyskujan ja lähdimme Rantun kanssa talliin. Matkalla poni oli niin väsähtänyt, ettei jaksanut edes temppuilla, vaan kulki melko nätisti talliin.

Kouluvalmennus 19.01.2014, Helppo B, kirjoittajana omistaja Crystal
Catherinen viimekertaisesta laukkatreenivalkusta olikin jo pidemmin aikaa. Minua vähän jännitti mitä valmennuksesta tulisi, sillä Rantun ja minun treenini olivat olleet jäissä joulun yli. Onneksi täysin treenamatta Ranttu ei ole ollut, joten kunto on pysynyt yllä. Valmennuksessa Catherinen kanssa tänään keskityttiin volttien ratsastuksessa tärkeänä pidettyyn asiaan: voltin muotoon. Lisäksi treenattiin peruutusta, erilaisia siirtymiä askellajista toiseen sekä muita pieniä yksityiskohtia kouluradalta. Tavoitteenahan on aina saada ohjelma suoritettua mahdollisimman nätisti, pienin sievin avuin ja täydellisessä balanssissa yhdessä ponin kanssa. Tasapaino olikin se ongelmakohta, joka tänään koitui ongelmakseni. Koska oma tasapainoni ei ollut hyvä, Catherine joutui jatkuvasti toitottamaan siitä miten minun tulisi siirtää painopisteeni keskelle ponia ja olla vaikeuttamatta Rantun menoa. Olin pahoillani, sillä totta kai halusin orin saavan rauhassa keskittyä siihen mitä siltä pyysin. Catherinen kanssa kävimme läpi oman istuntani, sen heikkoudet ja myös plussat, joiden kautta saan intoa oppia ja Rantun kulkeminen helpottuu. Tasapainotreenin vuoksi seuraavalle kerralle varattiin aikaa myös puomityöskentelyyn, joka on tärkeää kouluratsastuksessa hevosen saamiseksi suoraan ja auttaa myös hyvin ratsastajaa istumaan selässä oikein. Catherinen tehokkaisiin ohjeisiin oli hyvä päättää ja kävellä loppukäynnit.

Kouluvalmennus 21.01.2014, Helppo B, valmentajana Veera R.
Tänään valmensin Ranttua ja tämän omistajaa kouluratsastuksesta. Ratsukko sai mennä alkuverryttelyt rauhassa ja katselin heidän menoansa maneesin keskeltä samalla miettien valmennuksen kulkua. Ratsastaja sai hikihatussa puurtaa orin kanssa saadakseen sen kulkemaan nätisti käynnissä, mutta heidän siirtyessään raviin ori vaikutti kulkevan jo paremmin. Aloitimme valmennuksen sillä, että aluksi ratsukon piti mennä lisättyä käyntiä 15 askeleen verran ja siitä siirtyä keskiraviin ja siitä takaisin käyntiin. Tämä tehtävä ei ponille tuottanut vaikeuksia ja muutaman toiston jälkeen vaihdoimmekin jo tehtävää. Pyysin ratsukkoa siirtymään harjoituslaukkaan ja siitä keskilaukkaan. Harjoituslaukka sujui hyvin, mutta keskilaukka oli aluksi hieman hakusessa. Sitten ratsukko sai kävellä lyhyet välikäynnit, kunnes siirryimme tekemään pohkeenväistöä. Pohkeenväistö näytti sujuvan orilta hienosti, mutta toiseen suuntaan tehdessä ori alkoi selkeästi jo kyllästymään. Ratsastaja sai orin menemään pohkeenväistön vielä kerran hienosti ja totesimme, että tähän olisi hyvä lopettaa.

Kouluvalmennus 03.02.2014, Helppo B, kirjoittajana omistaja Crystal
Vihdoinkin koitti Rantun ja minun koulutreeni, jossa Helpon B:n asioiden lisäksi mentiin myös hieman puomeja. Puomit nähdessään Ranttu muuttui aivan eri poniksi. Alkoi löytyä tahtia ravista, minäkin muistin istua suorassa ponini selässä ja valmentajamme Catherinekin näytti innostuneelta. Nainen opasti minua ratsastamaan täysin suorassa linjassa puomeille, jolloin Rantulla oli parhaimmat mahdollisuudet keskittyä niihin ja nostaa jalkansa hyvin niiden yli. Keskityin samalla hyvin istumaan itse suorassa ja antamaan orille ohjaa. Ravipuomien jälkeen tuli nostaa samantien laukka ja laukata hetki suoraa, sen jälkeen pääty-ympyrä ja keskellä lyhyttä sivua siirtää ratsu harjoitusraville ja ottaa seuraava pitkä lisättyä ravia. Harjoituksessa sai olla tarkkana, mutta hyvin se silti sujui. Välillä oma keskittymiseni herpaantui ja Catherine sai olla muistuttamassa ulko-ohjan tuesta ja omasta ryhdistäni. Rantun kanssa yhteistyö pelasi kerrankin edes kohtalaisesti. Joskus on niitä hyviä päiviä ja joskus huonoja, sen olen minä huomannut. Seuraavaksi harjoitukseksi otimme vielä siirtymisiä pitkillä sivuilla ravi-laukka-ravi sekä käynti-laukka-käynti. Molemmat menivät ihan kivasti ja nostot olivat täsmällisiä. Loppuverkat kävelin maastossa.

Kouluvalmennus 05.02.2014, Helppo B, kirjoittajana omistaja Crystal
Koska Catherinella ei ollut enää paljon aikaa olla Suomessa valmennustouhuissa, piti Catherine tänään viimeisen kouluvalmennuksen minulle ja Rantulle. Treenasimme kaikkia Helpon B:n asioita hieman, joita kouluohjelma Helppo B:0 2009 sisälsi. Aloitimme tervehdyksen treenaamisesta ja suoraan tuomaria kohti tulemista. Pysähdykset olivat täsmällisiä ja jopa suoria. Catherine oli tyytyväinen ja pyysi seuraavaksi ottamaan ällästä beehen harjoitusravia, sen jälkeen b-i-h koko rata leikkaa keskiravilla ja sen jälkeen taas harjoitusravia ja täsmällinen oikean mallinen voltti. Voltista tuli vähän soikea, mutta olin silti ihan mielissäni Rantusta. Kolmikaariset kiemuraurat tuottivat vähän päänvaivaa "reitin" suhteen, mutta treenasimme niitä hieman tavallista enemmän ja Catherine antoi minulle hyvät ohjeet miten saada niistä oikeanmallisia. Harjoituslaukka nousi hyvin Rantulta ja pysyi myös yllä. Ranttu selkeästi halusi tehdä vaikutuksen ulkomaalaiseen valmentajaamme viimeistä kertaa ja kun valmennus päättyi, Catherine kehuikin vuolaasti orin kehittymiskykyä ja antoi vielä viimeiset vinkit. Lupasin ilmoitella hänelle miten meillä sujuu ja ottaa valmennuksia myös muilta kouluvalmentajilta täällä koto-Suomessa. Vilkutin Catherinelle heipat ja jäähdyttelin orini maastakäsin kävelemällä.

Kouluvalmennus 14.02.2014, Helppo B, kirjoittajana omistaja Crystal
Ystävänpäivä ja kouluvalmennus. Kaikki eivät ehkä näitä sanoja laittaisi samaan lauseeseen, mutta minä teen niin. Varattuani kouluvalmennuksen tutulta kansallisissa koulukisoissa kisaavalta Minna Fagerströmiltä, en voinut olla ajattelematta mitä kaikkea valmennus tuo tullessaan. Minna halusi aloittaa perusasioista. "- Kävele orin kanssa ensin ihan rauhallisesti pitkin ohjin, niin näen sen liikkeen käynnissä. Kun pyydän, siirrä se raviin ja kevennä mahdollisimman huomaamattomasti. Laukata saat, kun kuulet käskyn", Minna huusi minulle maneesissa valmennuksen alussa. Nainen oli toivonut etten verryttelisi oria ennen valmennuksen alkua, vaan halusi olla mukana siinäkin. Saattoi kuulemma muuten olla, että tekisin jotain väärin ja Ranttu väsähtäisi jo ennen varsinaista valmennusta. Minnan ohjeiden mukaan otin kaikki askellajit läpi ja Minna totesi niiden näyttävän puhtailta ja liidokkailta. Ranttu ravasi tänään oikein lennokkaasti ja innoissaan. Se kuitenkin oli muodossa ja meni vakaasti allani. Laukka oli vähän tökkivää eikä oikein pyörinyt. "- Nosta vasen laukka ja etene vastalaukkaa yksi pitkä sivu", Minna kehoitti minua ja ihmettelin naisen toivomusta. Tein kuitenkin työtä käskettyä ja vastalaukan jälkeen Minna halusi minun ottavan uudelleen myötälaukan. Sen tehtyäni laukka oli kuin toista maata. Harjoittelimme vielä hieman kolmikaarista kiemurauraa ravissa ja päätimme valmennuksen kertaamalla kaikki kouluohjelman asiat suullisesti Minnan neuvoen minua.

Kouluvalmennus 23.02.2014, Helppo B, kirjoittajana omistaja Crystal
Minna lupautui pitämään vielä yhden kouluvalmennuksen. Hän halusi varmistaa minun ja Rantun saavan vakaan ja laadukkaan pohjan yhteistyöllemme. Rantun kanssa työskentely ei koskaan ollut samanlaista, joten pienellä varauksella Minna tuon lupauksen jätti. Tänään treenasimme käyntiä koko valmennuksen ajan. Minna toitotti matkaavoittavuuden tärkeyttä sekä käynnin rentoutta. Keskikäynnissä orin tuli olla vakaan ja tasapainoisen näköinen, ratsastajan istunnan pehmeä ja apujen käyttö huomaamatonta. Ranttu selvästi nautti työskentelystä tänään, koska se kulki korvat minuun päin kevyesti kääntyneenä, kuunteli apujani ja vastasi niihin tehokkaasti. Koska treenimme olivat olleet niin massiiviset, ei orilla ollut liikaa pöllöilyenergiaakaan ja se jaksoi koko käyntitreenin ajan nimenomaan keskittyä käyntiin eikä hamuta raville saati koettaa nostaa laukkaa. Rantun käynti oli äärimmäisen hyvää ja Minnakin huomasi saman. Saimme orin kanssa vuolaasti kehuja ja Minna oli sitä mieltä että valmennus oli syytä lopettaa siihen kun meno oli mallikasta eikä huomautettavaa juuri ollut. Kiittelin Minnaa neuvoista, maksoin valmennusmaksuni käteisellä ja taluttelin vielä hetken Ranttua - rapsutellen sitä samalla korvan takaa.

Kilpailut: (vain sijoitukset)


Yhteensä 61 kisaa.
KRJ:n kisoja niistä 59 kpl.
NJ:n kisoja niistä 2 kpl.

saavuttanut KRJ:n maksimisijoitusmäärän tammikuussa 2014
02.02.2009 KRJ Kouluratsastus, Helppo C, 5/40
14.02.2009 KRJ Kouluratsastus, Helppo B, 1/40
17.02.2009 KRJ Kouluratsastus, Helppo B, 1/40
18.02.2009 KRJ Kouluratsastus, Helppo C, 6/40
04.02.2009 KRJ Kouluratsastus, Helppo C, 6/40
07.02.2009 KRJ Kouluratsastus, Helppo C, 2/40
07.02.2009 KRJ Kouluratsastus, Helppo C, 7/52
28.01.2009 KRJ Kouluratsastus, Helppo C, 3/50
26.01.2009 KRJ Kouluratsastus, Helppo B, 5/60
23.02.2009 KRJ Kouluratsastus, Helppo B, 2/97
24.02.2009 KRJ Kouluratsastus, Helppo B, 8/97
24.02.2009 KRJ Kouluratsastus, Helppo B, 2/30
27.02.2009 KRJ Kouluratsastus, Helppo B, 3/30
01.03.2009 KRJ Kouluratsastus, Helppo B, 5/30
02.03.2009 KRJ Kouluratsastus, Helppo B, 5/30
19.02.2009 KRJ Kouluratsastus, Helppo C, 1/30
21.02.2009 KRJ Kouluratsastus, Helppo B, 2/30
12.02.2009 KRJ Kouluratsastus, Helppo B, 05/50
14.02.2009 KRJ Kouluratsastus, Helppo C, 06/50
14.02.2009 KRJ Kouluratsastus, Helppo B, 04/50
16.02.2009 KRJ Kouluratsastus, Helppo C, 02/45
17.02.2009 KRJ Kouluratsastus, Helppo B, 02/50
18.02.2009 KRJ Kouluratsastus, Helppo C, 05/52
01.03.2009 KRJ Kouluratsastus, Helppo B:2, 6/50
04.03.2009 KRJ Kouluratsastus, Helppo B:2, 3/50
07.04.2009 KRJ Kouluratsastus, Helppo B, 6/40
15.01.2014 KRJ Kouluratsastus, Helppo C, 1/40
20.01.2014 KRJ Kouluratsastus, Helppo C, 2/40
28.01.2014 KRJ Kouluratsastus, KN Special, 4/30
31.01.2014 KRJ Kouluratsastus, Helppo C, 1/30
10.02.2014 KRJ Kouluratsastus, Helppo B, 3/30
25.01.2014 KRJ Kouluratsastus, Helppo C, 4/40
27.01.2014 KRJ Kouluratsastus, Helppo C, 2/40
15.01.2014 KRJ Kouluratsastus, Helppo C, 3/90
19.01.2014 KRJ Kouluratsastus, Helppo C, 4/90
23.01.2014 KRJ Kouluratsastus, Helppo C, 6/90
10.02.2014 KRJ Kouluratsastus, Helppo C, 5/30
10.02.2014 KRJ Kouluratsastus, KN Special, 3/30
12.02.2014 KRJ Kouluratsastus, Helppo C, 2/30
12.02.2014 KRJ Kouluratsastus, KN Special, 2/30
13.02.2014 KRJ Kouluratsastus, KN Special, 1/30
14.02.2014 KRJ Kouluratsastus, Helppo C, 3/30
19.02.2014 KRJ Kouluratsastus, Helppo C, 4/30
19.02.2014 KRJ Kouluratsastus, KN Special, 2/30
21.02.2014 KRJ Kouluratsastus, Helppo C, 2/30
22.02.2014 KRJ Kouluratsastus, Helppo C, 5/30
09.02.2014 KRJ Kouluratsastus, Helppo B, 5/30
14.02.2014 KRJ Kouluratsastus, Helppo C, 3/30
22.02.2014 KRJ Kouluratsastus, Helppo C, 3/30
02.02.2014 KRJ Kouluratsastus, Helppo C, 2/30
02.02.2014 KRJ Kouluratsastus, Helppo C, 5/40
14.02.2014 KRJ Kouluratsastus, Helppo B, 5/50
15.02.2014 KRJ Kouluratsastus, Helppo B, 3/50
01.02.2014 KRJ Kouluratsastus, Helppo B, 5/50
03.02.2014 KRJ Kouluratsastus, Helppo B, 7/50
06.02.2014 KRJ Kouluratsastus, Helppo B, 1/50
27.01.2014 KRJ Kouluratsastus, Helppo D, 2/30
29.01.2014 KRJ Kouluratsastus, Helppo D, 4/30
31.01.2014 KRJ Kouluratsastus, Helppo C, 1/100

20.01.2009 Arwyn / NJ Näyttelyt, shetlanninponiorit, MVA-SERT & JS -> BIS2 (pt. Peppi S.)
10.03.2011 Virtuaalitalli Dei / NJ Näyttelyt, shetlanninponiorit, LKV1/2, MVA-SERT & JS -> BIS2 (pt. Hanna M-T.)

Jälkeläiset:


18.10.2013 t. Vaapukan Safira (e. Nybergs Saga)
04.01.2014 o. Vaapukan Royalis (e. Gungbacks Evita)
13.01.2014 t. Vaapukan Armada (e. Vaapukan Danicia)
15.08.2014 o. Moons Royal Elliot (e. Elita v. Moons)


Tämä on virtuaalihevonen, sitä ei ole oikeasti olemassa! This horse is a sim game horse!