Virtuaalitalli Vaapukka
Päivitetty viimeksi : 21.01.2015

Vaapukkaan ei oteta hoitajia!
@: vaapukkav@gmail.com
Tilausvarsakyselyt yms!

ETUSIVU          HEVOSET          KASVATUS          KILPAILUT          ESITTELY          VIERASKIRJA

Vaapukan Benjey SHLA-II, KRJ-II, YLA2, KTK-IIkuvien © Kuvaaja ei halua nimeään mainittavan

Virallinen nimi:
Lempinimi:
Rotu:
Sukupuoli:
Väri:
Säkäkorkeus:
Syntynyt:
Ikä:
 
Vaapukan Benjey
Peetu
shetlanninponi
ori
musta
99 cm
02.12.2008
240d = 1a
(kuitenkin 3v. 31.05.2009)
Painotuslaji:
Koulutustaso:
 
Kasvattaja:
Omistaja / omistajan
VRL-tunnus/tallitunnus:

Rekisterinumero:
Saavutukset:
yleispainote
ko He B, re 60cm

Crystal, Vaapukka
Crystal, Vaapukka
VRL-00628 / VAAP1784

VH14-017-0061
lue ylempää

Luonne:


Vaapukan Benjey eli lyhyemmin vain Peetu on miellyttävä ponioriksi. Se on shetlanninponimaisen tomera, mutta siltä löytyy hyvin paljon omaa tahtoakin. Kuitenkin se haluaa olla kaikkien ylin ystävä ja ihmisiä miellyttääkseen se yrittää aina olla kisoissa se kaikkein parhain. Palkitaanhan ori aina porkkanalla jos kisat menevät hyvin - unohtamatta loppupäivän laidunlomaa! Peetu osaa ottaa ilon irti tarhailusta ja voi sitä pukkien määrää.. Ei sitä voi sanoin kuvailla. Peetu on myös näyttelyitä ajatellen oikein mallikelpoinen ja uskonkin tästä orista tulevan myöhemmin näyttelyhirmu, ellei muotovaliokin. Peetu on loistava valinta niin esteponiksi, kouluponiksi ja mikä ettei ajoonkin! Ori toimii moitteetta kussakin lajissa ja jaksaa pitkätkin treenit ja lenkit. Maastossa pojalla on päiviä jolloin säpsytään minkä keretään, mutta normaalisti Peetua ei kovin helposti horjuteta. Peetu on hyvä ratsu monelle, sillä se jaksaa kantaa tukevan tekonsa vuoksi vähän suurempiakin ratsastajia. Valjakkoajossa Peetu ei kilpaile, mutta se loistaa mielellään talutusajoissa sekä pienissä tallien välisissä kisoissa. Alaisissa kisoissa Peetua ei tulla näkemään kuin nuorten ratsastajien kanssa koulu- sekä estekisoissa. Uskon, että Peetun sisukkaalla luonteella menestymme etenkin koulurastastuksessa. Orilla on kapasiteettia kyllä myös esteille, mutta sen pinna on helposti mennyt. Tällöin ori heittää peppua, rytnää esteille ja mitäs silloin tapahtuu? Puomit kolisevat ja se on menoa se.

Nuorien hoitoponi Peetu silti valitettavasti ei ole, sillä purukalusto on Peetulle aika tärkeä ja sitä se tykkäilee käyttääkin.. Aikuisten on hyvä olla mukana aina kun Peetun kanssa toimitaan, sillä nuoret harvemmin muistavat olla skarppina komentamassa oripoikaa. Peetu kyllä uskoo komennusta ja usein jättää näykkimiset sikseen. Peetua ei voi kutsua opetusponiksi hoitotoimien suhteen, sillä se menettää kiinnostuksensa asiaan hyvin pian ja alkaa kuopia, pärskiä ja muuten osoittamaan tylsistymisensä. Peetun mukaan kaiken tulisi hoitua salamannopeasti ja usein aikuisillekin tulee kiire saada kaikki kuntoon ajoissa. Koska ori on kuitenkin jalostuarvoltaan suuri ja muutenkin se omaa persoonallisen luonteen ja komean ulkonäön ei kukaan voi olla pojalle vihainen vaikka se koetteleekin usein kaikkien hermoja. Ratsuna pukkikoneeksi ristitty poni kun on hyvin vaativa ratsastaa, vaikkakin aivan tajuttoman taitava ja kapasiteetikas. Hoitotilanteissa Peetu seisoo hädintuskin paikoillaan ja kavioita puhdistettaessa saa repiä kaviota maasta kaikin voimin. Kun jalka nousee, pitää keskittää kaikki voimat sen ylhäällä pitämiseen ja samalla myös koettaa kaapia sieltä ylimääräiset liat ja mudat. Kaikkien hämmästykseksi kengittäjällämme on jokin outo yhteys Peetuun, sillä kengitys sujuu aina täysin ilman ongelmia. Se onkin ehkä orin hauskin piirre, kuinka se muuttuu hyvin paljon kun vain vakiokengittäjämme Jaska tulee tallille. Peetu hirnuu aina Jaskalle, mutta miksikäs ei. Onhan Jaska syntynyt hevosia varten!

Pukkiponimme Peetu on erittäin vaativa ratsu. Se tarvitsee hyvin tarkat avut toimiakseen oikein. Vaapukan Benjeyllä on ilmiselvästi todellinen pukkinappula, jota hipaisemallakin peppu lentää ja usein myös ratsastaja - komeassa kaaressa meinaan.. Taitavan ratsastajan kanssa Peetulta löytyy niin liidokas ravi, koottu laukka kuin monet muutkin mukavan näköiset askellajien osat sekä kouluradan tietkin menevät kuin itsestään. Kouluponiksi Peetu osaa olla komea ja se kantaa itsensä kisoissa niin että tuomareilta meinaa silmät tippua päästä. Tammoille radan ulkopuolella riittää myös aikaa ja Peetu keimailee niille minkä ehtii. Joskus on suoritus mennyt penkin alle siksi, mutta ori on ori vaikka voissa paistaisi! Vaapukan Benjeyllä on todella hyvä kapasiteetti esteille ja ponnua löytyy. Kuitenkin pienikin kolahdus jalkaan saa Peetun vihaiseksi ja se menettää hermonsa esteisiin. Liika vauhti myös saa Peetun hermostumaan kun se ei saa selkoa miten sen pitäisi jalkansa asetella. Ja koska Peetu tunnetaan lujasta vauhdista, vaarallisista tilanteista ja etenkin suurista pukeista, ei poika pysty keskittymään edes itse siihen että pääsisi rämpimään esteiden ylitse. Hyvinä päivinä esteet ovatkin aivan helppo nakki ja näitä toivotaankin aina kisapäiville. Maastoratsuna Peetu on mukava (harvemmin edes viitsii pukittaa!) ja se jaksaa yllättävän hyvin pitkätkin vaellusretket. Peetun kuntoa on kohentanut taatusti myös juoksutukset, jossa ori toimii loistavasti. Se on aina tajunnut juoksutuksen idean ja se onkin hyvä juttu se.

Sukutaulu:


i. Ch Vaapukan Chover
YLA3
ii. Choo-Choo iii. VIR MVA Ch Ingor of Yavetil
YLA3
iie. Alexia SWE
VVJ-III
ie. VIR MVA Ch Vemilla
KTK-I, YLA 2, KRJ II
iei. Hermanni
iee. Wilhelmine
e. NLI Blondine ei. VIR MVA Ch Billy Boy SEX KRJ-II, YLA2, KTK-II eii. VIR MVA Ch Play Boy SWE
eie. Ballerina SWE
ee. Blondie v.d. Humblehof KTK-II, YLA3 eei. Qwe Lustig SWE
eee. Adan Quite Cutie


Valmennukset ja päiväkirja


Kouluvalmennus 11.02.2014, Helppo B, valmentajana Oona
Valmennuksessani oli tänään shetlanninponi Peetu. Ori näytti heti alkuun, ettei tee mitään ilmaiseksi ja heittelikin suuria pukki sarjoja. Käskin heti Crystalia tekemään tekemään paljon voltteja ja ympyröitä ravissa. Näin saimme karsittua pahimpia pukkeja. Peetu alkoi jo hieman kuuntelemaan, vaikka välillä vielä pomppikin omiaan. Useampien ympyröiden jälkeen ori vihdoin alkoi kuuntelaan ja pukki sarjoista päästiin eroon. Peetu alkoi suurentamaan askeleitaan ja meno alkoi näyttämään jo kauniilta. Koska ravi alkoi sujua hyvin siirryttiin laukkailemaan. Aloimme harjoittelemaan laukka lävistäjiä, joiden jälkeen siirryttiin käyntiin. Ensinmäisillä kerroilla Peetu heitti vain pukit, eikä kuunnellut mitään hidastuksia. Crystal joutui todenteolla tekemään töitä, jotta sai oriin kunnon kuria. Molempiin suuntiin jouduttiin tekemään useita kertoja, ennen kuin yksi kerta onnistui. Jouduimme toistamaan tehtävää kauan. Lopulta saimme tehtävän onnistumaan, joten aloimme lopettelemaan. Loppun tehtiin vielä hieman ravitehtäviä, joilla Peetu jaksoi keskittyä. Ylimääräistä ohjelmaa ei ilmaantunut loppuvalmennuksessa, joten saimme Crystalin kanssa huokaista helpotuksesta.

Kouluvalmennus 15.02.2014, Helppo B, valmentajana Susanna
Crystal oli soittanut ja tilannut minut valmentamaan viikonlopuksi Vaapukkaan häntä ja hänen muutamaa ratsuaan. Harmaana ja sateisena lauantaiaamuna seisoin maneesin nurkassa ja katselin, kun Crystal verrytteli pientä mustaa shetlanninponioriaan Vaapukan Benjeytä eli Peetua. Ratsukon yhteistyöstä näki heti, että yhteistä taivalta oli takana enemmänkin: Ihmettelin, missä asiassa voisin edes auttaa heitä parantamaan suoritustaan, kunnes huomasin Peetussa olevan hätähousun vikaa. Niinpä ratsukon verryttyä ilmoitin valmennuksen aiheeksi siirtymiset ja pysähdykset. Tehtävänä oli muuten kiertää maneesia kaviouraa pitkin, mutta pitkällä sivulla ratsastettiin pituushalkaisijalle, johon tehtiin pysähdys. Neljä sekuntia seisottuaan ratsukko sai jatkaa taas matkaa kohti toista pitkää sivua ja takaisin kaviouralle. Kun tämä sujuisi hyvin käynnissä, tehtävä toistettaisi ravissa.

Peetu käveli reippaasti ja tomerasti, ja ratsukko teki myös kulmat mallikkaasti. Ensimmäisissä pysähdyksissä ori ei olisi millään malttanut seistä paikallaan vaan olisi peruuttanutkin mieluummin. Muutaman toiston jälkeen Crystal sai kuitenkin poninsa hyvin avuille ja kuulolle, ja pysähdyksetkin sujuivat mainiosti. Niinpä pyysin ratsukon tekemään samaa tehtävää ravissa. Parilla ensimmäisellä kerralla Peetun oli jälleen vaikea käsittää, että ravista oli tosiaan tarkoitus pysähtyä eikä siirtyä vain käyntiin. Useamman toiston jälkeen ori tuntui keksivän tehtävän punaisen langan, ja se alkoi jo ennakoimaan ratsastajan pyyntöjä.

Valmennuksen lopuksi pyysin Crystalia vielä ratsastamaan pari kierrosta kahdeksikkoa kaikissa perusaskellajeissa, jotta saisimme taivuteltua Peetua kyljistä. Poni tulkitsi tämän mahdollisuudeksi päästellä samalla vähän höyryjä, ja etenkin laukkakahdeksikoista tuli varsin vauhdikkaita. Ilmeisesti laukkaaminen kuitenkin helpotti, sillä ravissa ja käynnissä ori malttoi taas kulkea ratsastajan pyytämää vauhtia. Kaiken kaikkiaan valmennus sujui hienosti, ja Crystal ja Peetu osoittivat toimivansa hyvin yhteen!

Kouluvalmennus 07.03.2014, siirtymiset, valmentajana Uppe, Havimäen ratsastuskoulu
Jo alkuverryttelyissä sain huomata, ettei Peetu ole mikä tahansa poni. Se tietää tasan tarkkaan sen, milloin voi vähän luistaa töistä. Poni kuljetti ratsastajaa alkuun hyvinkin itsepäisesti juuri sinne, minne ei olisi pitänyt mennä. Ratsastaja tyytyi vain puremaan huultaan ja ravaamaan hetken päästä uudelleen sinne, minne piti. Ratsastaja kertoi, että Peetu on ollut viime aikoina tosi hyvä ratsastaa, mutta ilmeisesti nyt se on taas päättänyt olla hieman hankalampi otus. Nyökyttelin hiljaa ja valmistauduin korottamaan ääntäni. Ratsastaja vaatisi tällä tunnilla todella paljon tsemppiä ja Peetu kunnon tekemistä. Ratsukko sai päätehtäväksi käyttää koko kenttää apuna siirtymisten kanssa. Olin ripotellut kentälle kartioita, joiden kohdalla tuli siirtyä askellajista toiseen. Aluksi ratsukko sai työskennellä suoralla ja kaarevilla urilla käynnin ja ravin välillä, sitten tehtävään lisättiin myös pysähdykset ja laukka. Täsmälliset tiet olivat tämän ratsukon suurin ongelma. Kun ratsastaja keskittyi askellajeihin, ei hän muistanut kiinnittää huomiota kääntäviin apuihin. Tästä syystä Peetu teki välillä täydellisen stopin ja suorastaan kihisi ärsytyksestä. Onneksi yhteistyö löytyi aina melko pian ja reititkin näyttivät jo hallitummilta muistutuksen jälkeen. Lopputunnista ratsukko näytti minulle jo oikeinkin hyviä ravi- ja laukkapätkiä. Myös siirtymiset alkoivat sujua.

Kouluvalmennus 13.03.2014, Helppo C, valmentajana suba
Aloittelimme valmennusta Crystalin ja suloisen shettisori Peetun kanssa Vaapukan kentällä. Ori tepasteli melko tyytyväisen näköisenä välillä huudellen tarhoissaan oleskeleville tammoille. Crystal kokosi ohjat ja pyysi Peetun raviin. Ori kuitenkin oli hieman eri mieltä ja veti päänsä alas yrittäen pukittaa ratsastajansa kyydistä. Crystal pysyi kuin pysyikin kuitenkin satulassa ja näpäytti ratsuaan raipalla komentaen sietämättömästä käytöksestä. Peetu meni näpäytyksestä hieman hämilleen ja siirtyi reippaaseen raviin. Ratsukko ravaili ympyröitä ja voltteja molempiin suuntiin sekä tekivät pysähdyksiä niin ravista kuin käynnistäkin. Myös käyntiin ja takaisin raviin siirtymiset kuuluivat ohjelmaan. Peetu oli kulkenut koko tunnin oikein sievässä peräänannossa ja näyttikin olevan innoissaan tekemisestä. Ravailun jälkeen kehotin Crystalia nostamaan laukan ja laukkaavan myös ympyröitä kentän päätyihin sekä keskelle. Innostunut Peetu heitti muutaman ilopukin päästessään laukkaamaan, mutta liikkui niiden jälkeen taas oikein rennosti ja tyytyväisen näköisenä. Ratsukko laukkasi molempiin suuntiin tehden ympyröitä jonkin aikaa. Kehuin vielä valmennuksen loppuun niin ratsastajaa kuin poniakin erittäin onnistuneesta valmennuksesta. Molemmat ratsukon osapuolet näyttivät myös treeniinsä tyytyväisiltä. Jätin Crystalin ja Peetun loppuverryttelemään itsenäisesti.

Kouluvalmennus 17.03.2014, Helppo B, valmentajana Noka
Pikkuruinen Peetu pääsi tänään kertaamaan monipuolisesti perusasioita kouluratoja ajatellen. Vapaan alkuverryttelyn jälkeen pyysin ratsukkoa siirtymään kolmikaariselle kiemurauralle ravissa. Kaarteissa ponin tuli taipua rehellisesti sisäpohkeen ympäri ja suoralla taas liikkua suorana ilman ylimääräistä vempulointia. Ratsastaja selkeästi yliratsasti suorilla urilla, jolloin Peetu mutkitteli. Kun istunta ja avut saatiin rauhoitettua ja rentoutettua, liikkui ori kivan näköisesti läpi kiemurauran. Seuraavaksi otimme kaarteisiin mukaan siirtymiset. Ensin käynnin kautta seis ja siirtyminen suoraan takaisin raviin. Peetu pysähtyi joka kerta siististi tasajaloin ja malttoi odottaa lupaa lähteä jälleen liikkeelle. Kun tämä osuus ei tuottanut ratsukolle vaikeuksia, annoin luvan siirtyä laukkaan. Kaarteissa tuli ottaa laukasta suoraan pysähdys ja siirtyminen takaisin laukkaan ja laukka vaihtui pysähdyksen jälkeen. Nyt meinasi pysähdykset venyä ja koska uusi laukka piti nostaa vastalaukkana, tarjosi Peetu alkuun aina väärää laukkaa. Istunta ja pohkeet tiukkana ja ori alkoi pikkuhiljaa luottaa ratsastajaan ja nosti pyydetyn laukan. Loppuverryttelyssä vielä vapaata laukkaa ja ravityöskentelyä isoilla ympyröillä.

Kouluvalmennus 21.03.2014, Helppo B, valmentajana Cin.
Olin etukäteen kuullut, että Peetu on orimainen, eikä siltä saa mitään ilmaiseksi, joten odotin mielenkiinnolla, miten poni käyttäytyisi valmennuksen aikana. Crystal verrytteli Peetua maneesissa ja minä seurasin heidän työskentelyään. Ehdin jo ajatella, että olikohan ratsastaja hieman liioitellut kuvaillessaan poniaan, kunnes yhden kulman kohdalla Peetu yllättäen hypähti sivullepäin ja olisi jatkanut touhotustaan, ellei ratsastaja olisi ollut tilanteen tasalla. Tapauksen jälkeen kesti kuitenkin jonkin aikaa ennen kuin Crystal sai taas ponin kulkemaan nätisti. Alkuverryttelyn jälkeen siirryimme harjoiteltavaan asiaan. Olin valinnut valmennuksen aiheeksi pohkeenväistön, joka olisi hyvä tapa testata Peetun kuuliaisuutta ja viitseliäisyyttä. Pyysin Crystalia ratsastamaan H:n kohdalta käynnissä pohkeenväistöä kentän keskikohtaan, jossa hänen tuli suoristaa poni ja sen jälkeen ratsastaa pohkeenväistöä kohti E:tä. Peetu oli selvästi sillä tuulella, ettei sitä olisi huvittanut tehdä harjoitusta. Poni väisti laiskasti sivullepäin, jolloin kehotin Crystalia antamaan voimakkaammat avut sille. Keskikohdan suoristuksessa Peetu oli vinossa ja pohkeenväistössä oikealle puolestaan taipuneena. Muistutin ratsastajaa siitä, ettei pohkeenväistössä ollut suinkaan tarkoitus taivuttaa, vaan asettaa ponia. Korjasin ratsastajan istuntaa niin, ettei hän itse istuisi vahingossa mutkalla. Parin kerran jälkeen Crystal muisti antaa voimakkaammat avut, jolloin Peetun askellus muuttui paremmaksi, poni käytti ainoastaan takaosaansa laiskasti, mutta muuten harjoitukseen saatiin jo tekemisen meininkiä. Hioimme vielä apujen käyttöä, minkä lisäksi painotin ulko-ohjan säilyttämistä tuntumalla. Muutaman kerran jälkeen tehtävä sujui hyvin. Pyysin Crystalia tekemään harjoituksen vielä kerran, jolloin ratsukko onnistui tekemään valmennustunnin parhaan suorituksensa. Kehuin heitä onnistumisesta, minkä jälkeen jäin hetkeksi seuraamaan ratsukon itsenäistä loppuverryttelyä.

Päiväkirjamerkintä 03.05.2014, kirjoittajana Sanchez
Olin tullut Vaapukan tallille tuuraamaan sairastunutta työntekijää ja sain tehtäväkseni huolehtia noin kymmenestä shetlanninponista. Yksi heistä oli supersuloinen Peetu-ori, jota olin juuri viemässä ulos talutettavaksi. Sen selkään en viitsinyt lähteä, koska kuulemma ori heittää yleensä melkoiset pukit, jos ei ole tarkkana. En siis tänään jaksanut maistella hiekkakenttää, vaan sään suosiessa otin ponin talutukseen ja suuntasimme metsikköön. Peetu kummasteli minua alkuun, sillä en ollut sille tuttu ihminen, mutta kohta se keskittyikin ruohotuppojen nyhtämiseen. Ilmeisesti se ei pitänyt minua uhkana, vaikka minä tarkkailin sitä siltä varalta, että joutuisin suojaamaan käsivarteni puremajäljiltä. Kuljimme melkoisen sovussa pienen metsälenkin ja suuntasimme sitten takaisin talliin. Peetu ei oikein innostunut, kun raahasin sen harjapakin esille aikomuksenani sukia se puhtaaksi. Sain päivän voimaharjoittelun puhdistaessani orin kavioita, mutta lopulta sain orin putipuhtaaksi. Katselin tyytyväisenä työni tulosta ja näytti siltä kuin Peetu olisi tuhahtanut minulle. Hymyilin leveästi ja suuntasin seuraavan ponin kimppuun.

Kilpailut: (vain sijoitukset)


Yhteensä 99 kisaa.
ERJ:n kisoja niistä 29 kpl.
KRJ:n kisoja niistä 68 kpl.
NJ:n kisoja niistä 2 kpl.

saavuttanut KRJ:n maksimisijoitusmäärän tammikuussa 2014
13.02.2009 KRJ Kouluratsastus, Helppo B, 01/50
18.02.2009 KRJ Kouluratsastus, Helppo C, 06/52
22.02.2009 KRJ Kouluratsastus, Helppo B, 3/80
01.03.2009 KRJ Kouluratsastus, Helppo B:2, 1/50
03.03.2009 KRJ Kouluratsastus, Helppo C:2, 2/50
03.03.2009 KRJ Kouluratsastus, Helppo B:2, 1/50
14.02.2009 KRJ Kouluratsastus, Helppo B, 5/43
26.02.2009 KRJ Kouluratsastus, Helppo B, 3/30
28.02.2009 KRJ Kouluratsastus, Helppo B, 5/30
28.02.2009 KRJ Kouluratsastus CUP!, Helppo B:0, 13/616
07.04.2009 KRJ Kouluratsastus, Helppo B, 5/40
08.04.2009 KRJ Kouluratsastus, Helppo B, 4/40
30.06.2009 KRJ Kouluratsastus, Helppo B, 3/39
01.07.2009 KRJ Kouluratsastus, Helppo B, 2/39
26.01.2014 KRJ Kouluratsastus, Helppo B, 1/50
25.01.2014 KRJ Kouluratsastus, KN Special, 2/30
27.01.2014 KRJ Kouluratsastus, Helppo B, 4/30
28.01.2014 KRJ Kouluratsastus, Helppo C, 5/30
29.01.2014 KRJ Kouluratsastus, KN Special, 3/30
30.01.2014 KRJ Kouluratsastus, KN Special, 2/30
31.01.2014 KRJ Kouluratsastus, Helppo C, 4/30
20.01.2014 KRJ Kouluratsastus, Helppo B, 4/40
22.01.2014 KRJ Kouluratsastus, Helppo C, 3/40
24.01.2014 KRJ Kouluratsastus, Helppo C, 3/40
24.01.2014 KRJ Kouluratsastus, Helppo B, 4/40
27.01.2014 KRJ Kouluratsastus, Helppo C, 4/40
01.02.2014 KRJ Kouluratsastus, KN Special, 5/30
24.01.2014 KRJ Kouluratsastus, Helppo B, 4/100
09.02.2014 KRJ Kouluratsastus, Helppo C, 2/30
17.02.2014 KRJ Kouluratsastus, Helppo C, 3/30
21.02.2014 KRJ Kouluratsastus, KN Special, 2/30
06.02.2014 KRJ Kouluratsastus, Helppo B, 1/30
08.02.2014 KRJ Kouluratsastus, Helppo B, 2/30
17.02.2014 KRJ Kouluratsastus, Helppo B, 2/30
23.02.2014 KRJ Kouluratsastus, Helppo C, 2/30
02.02.2014 KRJ Kouluratsastus, Helppo C, 2/40
06.02.2014 KRJ Kouluratsastus, Helppo B, 1/50
30.01.2014 KRJ Kouluratsastus, Helppo B, 4/50
05.02.2014 KRJ Kouluratsastus, Helppo B, 4/50
22.02.2014 KRJ Kouluratsastus, Helppo C, 5/30
27.01.2014 KRJ Kouluratsastus, Helppo C, 6/100
01.02.2014 KRJ Kouluratsastus, Helppo C, 2/100
10.02.2014 KRJ Kouluratsastus, Helppo B, 6/50
12.02.2014 KRJ Kouluratsastus, Helppo B, 3/50
13.02.2014 KRJ Kouluratsastus, Helppo B, 5/50
17.02.2014 KRJ Kouluratsastus, Helppo B, 6/40
04.02.2014 KRJ Kouluratsastus, Helppo C, 1/40
08.02.2014 KRJ Kouluratsastus, Helppo C, 4/40
10.02.2014 KRJ Kouluratsastus, Helppo C, 6/40
13.02.2014 KRJ Kouluratsastus, Helppo C, 6/40
13.02.2014 KRJ Kouluratsastus, Helppo C, 1/16
23.02.2014 KRJ Kouluratsastus, Helppo B, 4/40
24.02.2014 KRJ Kouluratsastus, Helppo B, 4/40
25.02.2014 KRJ Kouluratsastus, Helppo B, 2/40
08.03.2014 KRJ Kouluratsastus, Helppo B, 2/40
20.02.2014 KRJ Kouluratsastus, Helppo B, 6/40
25.02.2014 KRJ Kouluratsastus, Helppo B, 5/40
27.02.2014 KRJ Kouluratsastus, Helppo B, 1/40
27.02.2014 KRJ Kouluratsastus, Helppo B, 5/40
28.02.2014 KRJ Kouluratsastus, Helppo B, 3/40
24.02.2014 KRJ Kouluratsastus, Helppo B, 1/40
22.02.2014 KRJ Kouluratsastus, Helppo B, 5/50
27.02.2014 KRJ Kouluratsastus, Helppo B, 6/40
01.03.2014 KRJ Kouluratsastus, Helppo B, 1/40
26.02.2014 KRJ Kouluratsastus, Helppo B, 5/40
27.02.2014 KRJ Kouluratsastus, Helppo B, 4/40
28.02.2014 KRJ Kouluratsastus, Helppo B, 2/40
02.03.2014 KRJ Kouluratsastus, Helppo B, 1/50

09.03.2014 ERJ Esteratsastus, 60cm, 4/30
11.03.2014 ERJ Esteratsastus, 60cm, 5/30
14.03.2014 ERJ Esteratsastus, 60cm, 4/30
04.03.2014 ERJ Esteratsastus, 60cm, 1/40
10.03.2014 ERJ Esteratsastus, 60cm, 2/40
09.03.2014 ERJ Esteratsastus, 60cm, 2/37
06.03.2014 ERJ Esteratsastus, 60cm, 3/30
07.03.2014 ERJ Esteratsastus, 60cm, 3/30
07.03.2014 ERJ Esteratsastus, 60cm, 2/30
09.03.2014 ERJ Esteratsastus, 50cm, 3/30
11.03.2014 ERJ Esteratsastus, 50cm, 1/30
12.03.2014 ERJ Esteratsastus, 60cm, 4/30
17.03.2014 ERJ Esteratsastus, 60cm, 1/30
21.03.2014 ERJ Esteratsastus, 60cm, 2/30
23.03.2014 ERJ Esteratsastus, 60cm, 1/30
11.03.2014 ERJ Esteratsastus, 60cm, 1/40
11.03.2014 ERJ Esteratsastus, 60cm, 1/40
13.03.2014 ERJ Esteratsastus, 60cm, 6/40
06.03.2014 ERJ Esteratsastus, 50cm, 5/30
21.03.2014 ERJ Esteratsastus, 50cm, 1/50
22.03.2014 ERJ Esteratsastus, 50cm, 5/50
25.04.2014 ERJ Esteratsastus, 50cm, 3/30
26.04.2014 ERJ Esteratsastus, 50cm, 2/30
18.05.2014 ERJ Esteratsastus, 60cm, 2/30
22.05.2014 ERJ Esteratsastus, 60cm, 4/30
28.05.2014 ERJ Esteratsastus, 60cm, 1/40
03.06.2014 ERJ Esteratsastus, 60cm, 4/40
04.06.2014 ERJ Esteratsastus, 60cm, 2/40
04.09.2014 ERJ Esteratsastus, 60cm, 3/50

20.01.2009 Arwyn / NJ Näyttelyt, shetlanninponiorit, BIS3, irtoSERT & JS (pt. Peppi S.)
30.11.2009 Fiktio / NJ Näyttelyt, shetlanninponiorit, BIS4, MVA-SERT & JS !! (pt. Alina J.)
30.04.2014 Huvitus / NJ Näyttelyt, shetlanninponiorit, 4/15, sertin arvoinen -> irtoSERT (pt. Kerppa)

Jälkeläiset:


04.03.2011 o. Vaapukan Saylor (e. Nybergs Saga)
12.06.2013 o. Vaapukan Baloo (e. Vaapukan Melony)
10.03.2014 o. A Day Long Dollar Short MET (e. Ethereal Fiasco F)
10.03.2014 o. Benji Fiasco MET (e. Ethereal Fiasco F)
05.02.2015 t. Toxic Mushroom YO! (e. Wyat Sugar Treasure)

Tämä on virtuaalihevonen, sitä ei ole oikeasti olemassa! This horse is a sim game horse!