Perustiedot


Kokonimi: Neilikka
Lempinimi: Nella
Rekisterinumero: VH14-017-0096
Rotu: shetlanninponi
Sukupuoli: tamma
Syntynyt: 16.12.2013
Ikä: 60d = 1a, täytti 4v. 16.02.2014
Säkä: 100cm
Väritys: kimo
Koulutus: Helppo C, 50cm, noviisi ponivaljakko
Omistaja: Crystal (VRL-00628)
Kotitalli: Kaunolan Leidit
Kasvattaja: narri
Hoitaja(t): Susanna & Pöpi


♦ Kuvagalleria

♦ Valmennukset ja päiväkirja

♦ Tarinakisojen tarinat


KRJ-laatuarvostelupalkinto 15.7.2014
18 (6+6+6) - 41 - 9 - 0 - 8 = 76 p. KRJ-III
palkinto mennään korottamaan myöhemmin


SHLA-laatuarvostelupalkinto 20.9.2014
14-20-21(19+23)-24,5-2-16
= 97,5 pistettä, SHLA-II


YLA-laatuarvostelupalkinto 25.10.2014
35 (19+16) - 23 (20+3) - 18 - 8 - 4 = 88p / YLA2
Säkä ja kaula eva harjan takia, kaviot eva. Jälkeläisten vähäinen määrä
(toisen sivut eivät toimineet) laski pisteitä harmittavasti. Upea luonnekuvaus!


Elämää Nellan kanssa


Puistossa penkki, penkillä poika
Vieressä tyttö ja hiljaisuus
Puhua ois hyvä
Mut sanat niin kuin pähkinä kurkkuun takertuu
Palelevat sormet toistensa lomaan arkana
purkalta maistuva suu
Laukkaava sydän ja totinen on poika
Kun kumartuu ja kuiskaten lausuu

Mä tykkään susta niin että halkeen
Mä tykkään susta niin että halkeen
- Juha Tapio


Tähän tarinaan ei kuulu tyttö ja poika, vaan tyttö ja poni. Poni on nimeltään Neilikka, mutta on ponilla lempinimikin. Se on Nella. Nella on hauska ja tomera tapaus, joka sulostuttaa ulkonäöllään taatusti jokaista katsojaansa. Tamma tietää arvonsa, mutta on silti niin omalaatuinen ja pirtsakka Mr. Bean, että sen säälittävät metkunyritykset jäävät aina vain yrityksiksi ja naurattavat ponin omistajaa puhumattakaan sen lukuisista innokkaista hoitajista. Nella on poni, jonka voi antaa kelle vain hoidettavaksi. Se ei tee pahoja temppuja, vaikka selvästi sen ilmeestä joskus huomaa miten kovin se haluaisi hoitajaansa yllättää, ja vähintäänkin näpäyttää. Nellalla on vankka ihailijalauma, jotka käyvät säännöllisin väliajoin tervehtimässä tammaa. Lapsilauma rakastaa paijata ponia hieroen esimerkiksi kumisualla lavoista taikka harjamarron alta. Nella kutiaa niin kovin sieltä, että sen ylähuuli venyy luonnottoman pitkälle ja tämä saa lapset aina kikattamaan onnesta. Poni saa tällä tavoin aina uudelleen ja uudelleen rapsutusta. Pahoja tapoja Nellalla ei juurikaan ole. Nellasta on suuresti iloa aina lasten opetustunneilla, joissa harjoitellaan ensin ponin hoitoa, varustamista sekä myös ratsastusta. Ratsuna Nella ymmärtää ratsastajan taidot ja toimii niiden mukaan. Tamma osaa olla vaikea ratsastettava, mikäli ratsastajalla on taitoa laittaa poni ruotuun. Pienten ratsastajien kanssa Nella on mitä mainioin talutusratsu, sillä se ei pelkää juuri mitään eikä tee äkkiloikkia sinne sun tänne. Neilikka pitää lapsista ja lapsenmielisistä eikä käyttäydy heidän seurassaan tuhman ponin elkein. Ehkäpä Nella kokee olevansa heidän kanssaan samalla aaltopituudella? Sellainen hönönaama Nella kun itsekin on.

Nella on hoitotilanteissa kärsivällinen ja odottaa rauhassa, että kaikki saadaan tehtyä. Nella pitää erityisesti rapsuttelusta ja totta kai myös herkkujen tarjoamisesta. Poni malttaa olla kengitystilanteissakin rauhallinen ja seisoa paikoillaan, kunhan sille aina välillä muistaa antaa palan porkkanaa. Neilikka ei niinkään välitä eläinlääkäristä, mutta kuten kengitystilanteissakin, porkkana on oiva lahjontaväline hommaan kuin homman. Neilikka on hyvin perso ruualle, minkä huomaa neidin mahan pyöreysasteesta varsin nopeasti. Nella on kuitenkin mahdottoman lihava - siis ihana - ja niin rakastettava, suuresta mahastaan huolimatta. Nellan kanssa päivät ovat mukavia, sillä tamma ei tahallisesti ole ilkeä ihmisille. Talutus onnistuu vaikka ilman riimunnarua, jos sitä enää voi talutukseksi lukea. Nella seuraa ihmisen perässä ja on mielellään mukana hakemassa vaikka aamupostit ihmisen kanssa. Osaapa tamma kantaa pientä pussukkaakin, jonne lehdet voi helposti sujauttaa. Nellasta olisi tullut oiva sirkusponi, mutta olen onnekas saadessani viettää ponin kanssa luksusaikaa niin hemmotellen sitä pilalle, kuin vakavasti treenatenkin. Nella on aktiivinen poni ja se pitää erilaisista harjoitteista. Erityistä suosiota tamma on osoittanut poniagilityä kohtaan, jossa se osaa laittaa etujalkansa renkaan sisään aivan itse - ja vielä hyvin nopeasti. Nella ei pelkää myöskään erikoisia asioita, kuten maton päältä kävelyä, hapsuisen suuaukon läpäisemistä taikka lavan päälle kiipeämistä. Poni luottaa ihmiseen kuin kallioon, mutta toisinaan silläkin on pahoja päiviä. Nämä päivät huomaa jo heti aamulla, kun Nella olisi väkisin ottamassa heinää antajalta. Normaalisti tamma jaksaa odottaa, kunnes heinäkasa on aseteltu karsinan nurkkaan. Pahoina päivinä mikään ei meinaa onnistua, mutta sellaista se välillä tammojen kanssa on. Nella ei kuitenkaan tarkoita pahaa ja korvaa kyllä moninkerroin pahoina päivinä aiheutetut murheet seuraavana päivänä.

Varusteiden laitto Nellalle ei tuota kovin paljoa ongelmia. Nella jopa avaa suunsa valmiiksi kuolaimia varten. Tamma tosin tykkää pullistella mahaansa satulavyötä kiristäessä, mutta se on pientä. Nella ei luimi tai yritä näykkiä, kun satulaa laitetaan selkään, vyötä kiristetään tai kun varusteita otetaan pois. Jalkoihin Nella ei mielellään ottaisi mitään suojia, mutta se antaa ne laittaa todella nätisti. Ikävän puristavan tunteen jaloissaan Nella ilmaisee nostelemalla jalkojaan kooorkealle, sillä poni luulee saavansa tällä tavoin suojat tai pintelit pois. Joka kerta Nella ei suinkaan näin tee. Vain silloin, kun edellisestä suojien laitosta on jo vähintään viikko, niin poni ei enää muista miltä suojat jalassa tuntuvat. Nella on hyvin monipuolinen poni, jonka kanssa harrastaminen on todellakin hauskaa. Nella on koulutettu niin ratsuksi kuin ajoonkin. Ajossa valmentaudumme valjakkopuolella, sillä raviponiksi Nellalla ei riitä rahkeet. Valjaiden laitto onnistuu yhtä hyvin kuin satuloiminenkin. Häntäremminkin kiinnitys on vaivatonta ja nopeaa, vaikka pakko myöntää, että Nellalla on vähän paha tapa kahdessa hoitoon liittyvässä asiassa. Yleensä kavioita puhdistettaessa ja häntäremmiä laittaessa Nellalla on pakottava tarve pieraista. Se on kuitenkin pientä ja annetaan ponille ehdottomasti anteeksi. Takakavioiden nosto sekä hännän nosto vain luultavasti stimuloivat tammaa tekemään niin kuin luonto on opettanut.

Nella on todellinen äitihahmo. Tarhaillessaan Nella rakastaa paapoa tarhakavereitaan ja laiduntaakin mielellään suuressa laumassa. Kaikki muut hevoset ja ponit eivät aina välittäisi tamman seurasta, mutta se ei tätä ponia haittaa. Nella seuraa kavereitaan kuin hai laivaa. Poni ei onneksi kuitenkaan ole niin riippuvainen kavereista, etteivätkö maastoreissut kaksin ponin kanssa onnistuisi. Tallissakin Nella kykenee olemaan kaveritta, vaikka totta kai ponille olisi aina mukavampaa olla kaltaistensa kanssa. Traileriin meno Nellalle on kuin heinän syöminen. Eli aivan arkista puuhaa. Poni menee koppiin reippaasti ja matkustaa myös nätisti. Kaverin kanssa poni ei kaipaa edes heinää, mutta yksin matkustaessaan tamma mielellään mutustelee heinäverkosta heinää, jotta matka sujuu rattoisammin.

Ratsastus ja muut liikutusmuodot ovat kaikki Nellalle tuttuja. Ponia on helppo juoksuttaa liinassa, sillä vauhtia piisaa ja ilopukkeja lentelee. Tammalla on toisinaan (yleensä huonoina päivinä) tapa vaihtaa itsenäisesti suuntaa, joten juoksutusliinaa ei kannata päästää liian pitkäksi ja juoksutusraippa kannattaa pitää suhteellisen lähellä ponin takalistoa. Kärryajelulla Nella on aina elementissään. Se päristelee ja esittää egoltaan suurempaakin kuin mitä on. Nella pitää vauhdista ja kärryjen kanssa maastossa ajelu on Nellan lempparia. Tällöin kun saa päästellä usein täyttä häkää ja maisemat ovat vaihtuvia ja mielenkiintoisia. Neilikka on tarkka poni, joten tarkkuusajo valjakossa on ehdoton ykköslaji kärryllä suoritettavista kilpailuista. Myös maratonosa ja kouluosa ovat helppoja Nellan kanssa, mutta tarkkuudessa pääsee kunnon kilpailufiilikseen. Tämä shetlanninponi on myös erityisen mainio hyppääjä. Vaikka kilpailuissa pysyttelemmekin vain 50cm esteissä, hyppää Nella kotioloissa helposti jopa 70cm. Koulussa Nellan taidot riittävät Helppoon C:hen, joka on täysin riittävä taso itseään kunnioittavalle ponineidille. Nella on aina valmis lähtemään töihin, oli ilma mikä tahansa. Ratsastaja yleensä on se taho, joka empii ratsastamaan lähtöä, kun vettä tulee kuin rännistä kaatamalla ja koiranilma ei näytä lakkaavan millään. Nellaa ei sadepisarat haittaa, taikka vesilammikot. Maastoillessa ponin kanssa voi laukalla suunnistaa suoraan vesilätäköihin, joista pärskyvä vesi saa ratsukon tuntemaan itsensä aivan kenttäratsastajaksi. What a feeling! Nellan kanssa maastoilu on myös siitä mukavaa, kun tamma ei pelkää kuin vain toisinaan punaisia postilaatikoita. Kaikki muu on ihan peace of cake, eikä Nella jaksa edes korvaansa lotkauttaa. Mikäli ponilta ei meinaa löytyä tarpeeksi poweria, suosittelen sivaltamaan raipalla jalustimeen, jolloin kuuluu *pling* ääni. Tämä ääni hätkäyttää tamman lähes kerta toisensa jälkeen ja jos vielä yhtäaikaisesti annat kunnolla pohkeita, saat kokea elämäsi kiitolaukan. Yksinkertaisesti sanottuna Nella on maailman monin poni, joka sulostuttaa ja ihastuttaa aina päivästä toiseen.

Varustekaappi
Sukutaulu


isä: Päivärinteen Niilo
KTK-III
she, m, 102cm
ii: VIR MVA Ch Edenelle Humphrey
KTK-II
she, prnkrj, 96cm
iii: Viktig's Mad Boy
she, rn, 103cm
iie: Cece MB
sivut kadonneet
ie: Wyat Rebella
KTK-III
she, m, 102cm
iei: VIR MVA Ch Young Rebel Dei
KTK-II
she, trt, 102cm
iee: Huvin Lou Lilou
she, klm, 101cm
emä: Limelike Zandra
KTK-III
she, vkkpäis, 85cm
ei: VIR MVA Ch Edenelle Xander
KTK-II, SHLA-II
she, mkm, 104cm
eii: Ch Edenelle Riggins
she, prtkrj, 104cm
eie: Ch Frein Xena
YLA2
she, m, 101cm
ee: Ch CW Likufanele
KTK-II
she, rnvkk, 95cm
eei: CW Trip Hop
she, nvkk, 93cm
eee: CW Selmasongs
she, m, 104cm

Sukuselvitys


Nellan isä Päivärinteen Niilo on musta shetlanninponiori. Niiloksi tituleerattu ori on 102cm korkea ja painotukseltaan yleispainotteinen. Niilo on komea ilmestys ja taitaa Helpon B:n kouluohjelman kuin unissaan. Valjakossa Niilo kilpailee noviisissa ponivaljakossa. Tämä Nanna L.:n omistama upea ori on luonteeltaan varsin perusrauhallinen. Ratsastaessa Niilo tuntuu toimivan kuin ajatuksen voimalla, joten Nellan taidot ovat varmasti peräisin charmikkaalta isältään. Neilikan isänisä Edenelle Humphrey ei olekaan mikään turha poni. Humppi on kantakirjattu KTK-II palkinnolla ja se on myös saavuttanut virtuaalisen muotovalion ja championin tittelit. Tämä punaruunikonkirjava 96cm korkea shetlanninponiori menee koulua tasolla Helppo B ja hyppää ratana 60cm. Humppia kuvaillaan äärimmäisen helpoksi näyttelyponiksi, eikä ihme, kun sen arvonimiä vilkaisee. Rakennekin herralla on kohdillaan. Neilikan isänisänisä Viktig's Mad Boy on Ruotsista alkujaan oleva shetlanninponiori. Madboy on raviponi, ruunikko väriltään ja säkäkorkeutta löytyy 103cm. Madboyn myyntihinta oli 7000 Ruotsin virtuaalikruunua, kun ori myytiin virtuaaliseen Suomeen. Suomen sivuja valitettavasti orilla ei enää ole, vaan ne ovat hävinneet bittiavaruuteen. Neilikan isänisänemä Cece MB on valitettavasti kokonaan kadonnut virtuaalimaailmasta bittiavaruuteen. Nellan isän sivuilta löytyneessä sukuselvityksessä kerrotaan Sissiksi kutsutusta ponitammasta kuitenkin jotain, joka on hyvin ilahduttavaa. Sissi oli punaruunikko M&B Trottersin kasvatti. Tamman suku onkin pullollaan paljon ravanneita shettiksiä - etenkin isänpuoleinen suku on täynnä tunnettuja kasvattajia, kuten Kaviopolkua, Ryysyrantaa ja Laviniaa. Sissi on myös saanut NJ:n näyttelyistä kaksi sertiä. Neilikan isänemä on upea Wyat Rebella, KTK-III palkinnolla palkittu hieno shetlanninponitamma. Rebella on syntynyt 14.2.2013 ja se on yhtä monipuolinen taidoissaan kuin Nellakin. Rebella menee koulua tasolla He B, esteitä 60cm ja on varsinainen yllättäjä valjakkoajossa, sillä taitoa valjakkoon löytyy peräti vaativan ponivaljakon verran. Rebella on väriltään musta ja säkäkorkeutta on 102cm. Neilikan isänemänisä Young Rebel Dei eli Junnu, on myös kunnostautunut näyttelysaralla. Junnu on virtuaalinen muotovalio ja champion. Lisäksi Junnulta löytyy plakkarista KTK-II palkinto. Junnu on tummanrautias 102cm korkea poniori, joka on selkeästi periyttänyt luonnettaan jälkipolvilleen. Junnukin on varsin rauhallinen ja leppoisa kaveri. Neilikan isänemänemä Huvin Lou Lilou on Miia-Marian omistuksessa oleva kulomusta shettistamma. Tämä 101cm korkea tamma on useimmiten omistajansa mukaan herttainen ja eloisa. Lilli on palkittu KTK-III palkinnolla ja poni painottuu valjakkoajoon.

Neilikan emä Limelike Zandra ei olekaan aivan perus shetlanninponi, vaan minishetlanninponi. Tamman lempinimi on Sitruuna ja säkää ponilla on vain 85cm. Molemmat ponin vanhemmista ovat täysikokoisia, mutta varsasta jostain syystä tulikin minishetlanninponi. Sitruuna on väriltään voikonpäistärikkö ja tamma on kantakirjattu KTK-III palkinnolla 25.10.2013. Onnea Nellan äiskälle! Sitruuna toimittaa lähinnä oloponin virkaa, mutta painottuu silti valjakkoajoon taitojensa puolesta. Omistaja kuvailee Sitruunaa haliponiksi ja hyvin huomionkipeäksi tammaksi. Neilikan emänisä Edenelle Xander on äärimmäisen komea ilmestys. Mustankimo 104cm poniori on selvästi syy Nellan kimouteen. Santuksi kutsuttu shetlanninponiori on virtuaalinen muotovalio ja champion sekä se on niittänyt mainetta saaden palkinnot KTK-II & SHLA-II. Turha ori ei ole siis kyseessä. Nellan emänisänisä Edenelle Riggins on valitettavasti myös kadonnut kokonaan bittimaailmaan. Onneksi jotain tietoa löytyy orin varsan sukuselvityksestä. Rikuksi kutsuttu ori maaliskuun loppupuolella syntynyt ja 104cm korkea komistus. Rikun kilpailu-ura painottui valjakkoon ja sitäkin enemmän raveihin. Rikun sukupuu on vanhanlinjan shetlanninponeja rakastavan ihmisen unelma - ensimmäisestä neljästä polvesta löytyy niinkin hienoja nimiä kuin Star Sky's Secret Life sekä Harmaanaaman Taste of Perfection. Punarautiaankirjava Riku on napannut näyttelyistä champion-arvonimen. Neilikan emänisänemä Frein Xena on myös Ellenin shetlanninponi, jonka sivuja ei enää löydy internetistä. Xenan kerrotaan syntyneen Frein Poniesissa weelowin hoivissa, josta se myöhemmin päätyi Edenelleen. Xena on 101cm korkea musta shetlanninponi, joka on kilpaillut ahkerasti valjakossa ja saavuttanut champion-arvonimen lisäksi YLA2-palkinnon. Neilikan emänemä CW Likufanele on Fiktiossa asustava ruunivoikko shetlanninponitamma. Elena on 95cm korkea ja kuten pari edellistäkin esittelemään suvunjäsentä, on Elenakin saanut champion-arvonimen sekä KTK-II palkinnon. Elenan suku on täynnä ihania Ceridwynin kasvatteja, joista kannattaa olla ylpeä. Elena on käynyt ahkerasti näyttelyissä, mutta myös saavuttanut 60 sijoitusta VVJ valjakkoajosta. Neilikan emänisänisä on nimeltään CW Trip Hop. Hippi on Ceridwynin kasvatti ja väriltään ruunivoikko. Säkäkorkeutta orilta löytyy 93cm. Omistaja kuvaa Hipin olevan hyvin miellyttävä ja oripoika osaa käyttäytyä vaikka tammoja olisikin lähettyvillä. Neilikan emänemänemä CW Selmasongs on ihanan nimensä veroinen Ceridwynin kasvatti, missä tamma myös elämänsä asui. Noviisia ponivaljakkoa kisannut Selma on suvultaan aivan upea. Selman suvusta löytyy heti isänä CW Sparkling Rebellion, emänä CW Lakbay Diva ja emän vanhempina CW Campbell & CW Cranberry. Itse ainakin ihailen Ceridwyniä ja sen shetlanninponeja, joten näitä poneja ei voinut olla mainitsematta.

Kilpailukalenteri


Yhteensä 156 kisaa.
VVJ:n sijoituksia niistä 0 kpl.
KRJ:n sijoituksia niistä 132 kpl, joista 1 KRJ CUP sijoitus.
ERJ:n sijoituksia niistä 40 kpl.
Villejä kisoja niistä 3 kpl.
Tarinakisoja niistä 2 kpl. (Lue tarinat ylempää!)

saavuttanut KRJ:n maksimisijoitusmäärän huhtikuussa 2014
02.03.2014 KRJ Kouluratsastus, Helppo C, 5/40
02.03.2014 KRJ Kouluratsastus, Helppo C, 6/40
03.03.2014 KRJ Kouluratsastus, Helppo C, 6/40
05.03.2014 KRJ Kouluratsastus, Helppo C, 5/40
05.03.2014 KRJ Kouluratsastus, Helppo C, 3/40
07.03.2014 KRJ Kouluratsastus, Helppo C, 2/37
08.03.2014 KRJ Kouluratsastus, Helppo C, 2/40
08.03.2014 KRJ Kouluratsastus, Helppo C, 4/40
08.03.2014 KRJ Kouluratsastus, Helppo C, 4/40
10.03.2014 KRJ Kouluratsastus, Helppo C, 5/40
11.03.2014 KRJ Kouluratsastus, Helppo C, 6/40
14.03.2014 KRJ Kouluratsastus, Helppo C, 1/40
17.03.2014 KRJ Kouluratsastus, Helppo C, 3/40
19.03.2014 KRJ Kouluratsastus, Helppo C, 6/40
20.03.2014 KRJ Kouluratsastus, Helppo C, 1/40
23.03.2014 KRJ Kouluratsastus, Helppo C, 3/40
25.03.2014 KRJ Kouluratsastus, Helppo C, 6/36
27.03.2014 KRJ Kouluratsastus, Helppo C, 3/40
29.03.2014 KRJ Kouluratsastus, Helppo C, 4/40
31.03.2014 KRJ Kouluratsastus, Helppo C, 1/40
31.03.2014 KRJ Kouluratsastus CUP!, Helppo C, 8/309
02.04.2014 KRJ Kouluratsastus, Helppo C, 2/40
24.04.2014 KRJ Kouluratsastus, Helppo C, 5/30
26.04.2014 KRJ Kouluratsastus, Helppo C, 4/30
27.04.2014 KRJ Kouluratsastus, Helppo C, 1/30
27.04.2014 KRJ Kouluratsastus, Helppo C, 3/40
28.04.2014 KRJ Kouluratsastus, Helppo C, 3/30
28.04.2014 KRJ Kouluratsastus, Helppo C, 5/100
28.04.2014 KRJ Kouluratsastus, Helppo C, 1/40
29.04.2014 KRJ Kouluratsastus, Helppo C, 10/100
29.04.2014 KRJ Kouluratsastus, Helppo C, 1/40
02.05.2014 KRJ Kouluratsastus, Helppo C, 5/30
03.05.2014 KRJ Kouluratsastus, Helppo C, 4/30
06.05.2014 KRJ Kouluratsastus, Helppo C, 2/30
06.05.2014 KRJ Kouluratsastus, Helppo C, 1/40
07.05.2014 KRJ Kouluratsastus, Helppo C, 6/40
07.05.2014 KRJ Kouluratsastus, Helppo C, 5/40
08.05.2014 KRJ Kouluratsastus, Helppo C, 6/40
09.05.2014 KRJ Kouluratsastus, Helppo C, 5/40
10.05.2014 KRJ Kouluratsastus, Helppo C, 3/40
11.05.2014 KRJ Kouluratsastus, Helppo C, 3/40
12.05.2014 KRJ Kouluratsastus, Helppo C, 1/40
12.05.2014 KRJ Kouluratsastus, Helppo C, 5/40
16.05.2014 KRJ Kouluratsastus, Helppo C, 5/30
17.05.2014 KRJ Kouluratsastus, Helppo C, 5/40
19.05.2014 KRJ Kouluratsastus, Helppo C, 5/40
19.05.2014 KRJ Kouluratsastus, Helppo C, 3/40
20.05.2014 KRJ Kouluratsastus, Helppo C, 2/40
21.05.2014 KRJ Kouluratsastus, Helppo C, 3/40
21.05.2014 KRJ Kouluratsastus, Helppo C, 6/40
21.05.2014 KRJ Kouluratsastus, Helppo C, 2/30
21.05.2014 KRJ Kouluratsastus, Helppo C, 2/40
21.05.2014 KRJ Kouluratsastus, Helppo C, 2/40
21.05.2014 KRJ Kouluratsastus, Helppo C, 5/40
23.05.2014 KRJ Kouluratsastus, Helppo C, 1/40
24.05.2014 KRJ Kouluratsastus, Helppo C, 2/40
25.05.2014 KRJ Kouluratsastus, Helppo C, 4/30
25.05.2014 KRJ Kouluratsastus, Helppo C, 2/40
26.05.2014 KRJ Kouluratsastus, Helppo C, 1/40
26.05.2014 KRJ Kouluratsastus, Helppo C, 1/30
26.05.2014 KRJ Kouluratsastus, Helppo C, 2/30
26.05.2014 KRJ Kouluratsastus, Helppo C, 3/40
26.05.2014 KRJ Kouluratsastus, Helppo C, 3/40
27.05.2014 KRJ Kouluratsastus, Helppo C, 4/40
27.05.2014 KRJ Kouluratsastus, Helppo C, 3/40
27.05.2014 KRJ Kouluratsastus, Helppo C, 3/24
27.05.2014 KRJ Kouluratsastus, Helppo C, 3/36
28.05.2014 KRJ Kouluratsastus, Helppo C, 1/36
28.05.2014 KRJ Kouluratsastus, Helppo C, 6/40
29.05.2014 KRJ Kouluratsastus, Helppo C, 5/40
29.05.2014 KRJ Kouluratsastus, Helppo C, 1/30
29.05.2014 KRJ Kouluratsastus, Helppo C, 4/24
29.05.2014 KRJ Kouluratsastus, Helppo C, 5/40
30.05.2014 KRJ Kouluratsastus, Helppo C, 3/30
30.05.2014 KRJ Kouluratsastus, Helppo C, 2/40
30.05.2014 KRJ Kouluratsastus, Helppo C, 2/40
31.05.2014 KRJ Kouluratsastus, Helppo C, 4/30
01.06.2014 KRJ Kouluratsastus, Helppo C, 6/40
01.06.2014 KRJ Kouluratsastus, Helppo C, 4/40
01.06.2014 KRJ Kouluratsastus, Helppo C, 3/40
01.06.2014 KRJ Kouluratsastus, Helppo C, 6/50
02.06.2014 KRJ Kouluratsastus, Helppo C, 3/40
02.06.2014 KRJ Kouluratsastus, Helppo C, 4/40
03.06.2014 KRJ Kouluratsastus, Helppo C, 4/40
03.06.2014 KRJ Kouluratsastus, Helppo C, 3/30
03.06.2014 KRJ Kouluratsastus, Helppo C, 1/40
03.06.2014 KRJ Kouluratsastus, Helppo C, 5/40
04.06.2014 KRJ Kouluratsastus, Helppo C, 6/40
04.06.2014 KRJ Kouluratsastus, Helppo C, 3/40
04.06.2014 KRJ Kouluratsastus, Helppo C, 6/40
04.06.2014 KRJ Kouluratsastus, Helppo C, 4/40
05.06.2014 KRJ Kouluratsastus, Helppo C, 4/40
05.06.2014 KRJ Kouluratsastus, Helppo C, 3/40
05.06.2014 KRJ Kouluratsastus, Helppo C, 1/40
05.06.2014 KRJ Kouluratsastus, Helppo C, 6/40
06.06.2014 KRJ Kouluratsastus, Helppo C, 2/53
06.06.2014 KRJ Kouluratsastus, Helppo C, 6/40
06.06.2014 KRJ Kouluratsastus, Helppo C, 3/40
06.06.2014 KRJ Kouluratsastus, Helppo C, 3/40
06.06.2014 KRJ Kouluratsastus, Helppo C, 2/40
07.06.2014 KRJ Kouluratsastus, Helppo C, 3/56
08.06.2014 KRJ Kouluratsastus, Helppo C, 5/40
13.06.2014 KRJ Kouluratsastus, Helppo C, 2/40
31.08.2014 KRJ Kouluratsastus, Helppo C, 6/40
06.09.2014 KRJ Kouluratsastus, Helppo C, 1/40
22.09.2014 KRJ Kouluratsastus, Helppo C, 3/40
24.09.2014 KRJ Kouluratsastus, Helppo C, 1/40
26.09.2014 KRJ Kouluratsastus, Helppo C, 4/40
28.09.2014 KRJ Kouluratsastus, Helppo C, 5/40
29.09.2014 KRJ Kouluratsastus, Helppo C, 7/49
29.09.2014 KRJ Kouluratsastus, Helppo C, 1/40
01.10.2014 KRJ Kouluratsastus, Helppo C, 3/40
01.10.2014 KRJ Kouluratsastus, Helppo D, 2/16
02.10.2014 KRJ Kouluratsastus, Helppo D, 2/16
03.10.2014 KRJ Kouluratsastus, Helppo C, 6/40
04.10.2014 KRJ Kouluratsastus, Helppo C, 1/40
05.10.2014 KRJ Kouluratsastus, Helppo D, 4/16
05.10.2014 KRJ Kouluratsastus, Helppo C, 1/42
05.10.2014 KRJ Kouluratsastus, Helppo C, 3/41
06.10.2014 KRJ Kouluratsastus, Helppo C, 2/40
07.10.2014 KRJ Kouluratsastus, Helppo C, 2/40
07.10.2014 KRJ Kouluratsastus, Helppo C, 4/40
08.10.2014 KRJ Kouluratsastus, Helppo C, 4/40
08.10.2014 KRJ Kouluratsastus, Helppo C, 5/40
09.10.2014 KRJ Kouluratsastus, Helppo C, 4/41
10.10.2014 KRJ Kouluratsastus, Helppo C, 6/40
10.10.2014 KRJ Kouluratsastus, Helppo C, 3/30
11.10.2014 KRJ Kouluratsastus, Helppo C, 5/40
12.10.2014 KRJ Kouluratsastus, Helppo C, 3/30
14.10.2014 KRJ Kouluratsastus, Helppo C, 2/40
15.10.2014 KRJ Kouluratsastus, Helppo C, 6/40
16.10.2014 KRJ Kouluratsastus, Helppo C, 1/40

saavuttanut ERJ:n maksimisijoitusmäärän lokakuussa 2014
04.03.2014 ERJ Esteratsastus, 40cm, 5/30
05.03.2014 ERJ Esteratsastus, 50cm, 2/30
05.03.2014 ERJ Esteratsastus, 50cm, 3/30
08.03.2014 ERJ Esteratsastus, 50cm, 4/30
09.03.2014 ERJ Esteratsastus, 50cm, 5/30
09.03.2014 ERJ Esteratsastus, 50cm, 4/30
10.03.2014 ERJ Esteratsastus, 50cm, 3/30
11.03.2014 ERJ Esteratsastus, 50cm, 4/30
11.03.2014 ERJ Esteratsastus, 50cm, 2/30
12.03.2014 ERJ Esteratsastus, 50cm, 1/30
12.03.2014 ERJ Esteratsastus, 50cm, 5/30
12.03.2014 ERJ Esteratsastus, 50cm, 2/30
13.03.2014 ERJ Esteratsastus, 50cm, 3/30
24.03.2014 ERJ Esteratsastus, 50cm, 1/26
24.03.2014 ERJ Esteratsastus, 50cm, 4/46
24.04.2014 ERJ Esteratsastus, 50cm, 3/30
26.04.2014 ERJ Esteratsastus, 50cm, 3/30
27.04.2014 ERJ Esteratsastus, 50cm, 3/30
28.04.2014 ERJ Esteratsastus, 50cm, 2/30
28.04.2014 ERJ Esteratsastus, 50cm, 3/30
29.04.2014 ERJ Esteratsastus, 50cm, 5/30
30.04.2014 ERJ Esteratsastus, 50cm, 4/30
01.05.2014 ERJ Esteratsastus, 50cm, 5/30
02.05.2014 ERJ Esteratsastus, 50cm, 3/30
18.05.2014 ERJ Esteratsastus, 50cm, 5/30
21.05.2014 ERJ Esteratsastus, 50cm, 3/30
26.05.2014 ERJ Esteratsastus, 50cm, 2/30
28.05.2014 ERJ Esteratsastus, 50cm, 5/40
02.06.2014 ERJ Esteratsastus, 50cm, 5/30
03.09.2014 ERJ Esteratsastus, 40cm, 6/42
17.09.2014 ERJ Esteratsastus, 50cm, 1/30
21.09.2014 ERJ Esteratsastus, 50cm, 3/30
29.09.2014 ERJ Esteratsastus, 50cm, 3/30
02.10.2014 ERJ Esteratsastus, 50cm, 3/30
07.10.2014 ERJ Esteratsastus, 50cm, 4/30
09.10.2014 ERJ Esteratsastus, 50cm, 3/30
09.10.2014 ERJ Esteratsastus, 50cm, 4/30
12.10.2014 ERJ Esteratsastus, 50cm, 5/30
15.10.2014 ERJ Esteratsastus, 50cm, 5/30
19.10.2014 ERJ Esteratsastus, 50cm, 3/30

21.02.2014 Villit koulukilpailut / Lavion talli, Helppo C, 3/5
27.02.2014 Villit estekilpailut / Vaahterapolku, 30-40cm, 16/18
27.02.2014 Villit estekilpailut / Vaahterapolku, 50cm, 17/20

Jälkeläiset


20.02.2014 o. Kumariini (i. Moons Hocus Pocus)
30.03.2014 t. Nallukka (i. Remus v. Moons)

Copyright


Ulkoasu on Anette N:n käsialaa!
Kuvat © Kuvaaja ei halua nimeään mainittavan.
Tekstit © ponin omistaja Crystal.

Tämä on virtuaalihevonen, sitä ei ole oikeasti olemassa! This horse is a sim game horse!