Virtuaalitalli Vaapukka
Päivitetty viimeksi : 21.01.2015

Vaapukkaan ei oteta hoitajia!
@: vaapukkav@gmail.com
Tilausvarsakyselyt yms!

ETUSIVU          HEVOSET          KASVATUS          KILPAILUT          ESITTELY          VIERASKIRJA

Vaapukan Melonykuvien © Kuvaaja ei halua nimeään mainittavan

Virallinen nimi:
Lempinimi:
Rotu:
Sukupuoli:
Väri:
Säkäkorkeus:
Syntynyt:
Ikä:
 
 
Vaapukan Melony
Melony
shetlanninponi
tamma
mustanruunikko
99 cm
11.01.2008
240d = 1a
(kuitenkin 4v. 17.11.2008)

Painotuslaji:
Koulutustaso:
 
Kasvattaja:
Omistaja / omistajan
VRL-tunnus/tallitunnus:

Rekisterinumero:
Saavutukset:
koulupainotteinen
ko He B

Crystal, Vaapukka
Crystal, Vaapukka
VRL-00628 / VAAP1784

VH14-017-0092
-

Luonne:


Vaapukan Melony on Poni isolla P:llä. Se on ilkikurinen ja viekas kuin kettu. Melony on kuitenkin niin suloinen ja ihana, ettei sitä voi olla rakastamatta vaikka se tekisi metkujaan harva se päivä - kuten se tekeekin! Rakkaalla lapsella on usein monta nimeä ja niin on tälläkin pienellä ilkikurisella olennolla. Melonya kutsutaan Melliksi, Meikuksi, Meloniksi i:llä ja y:llä sekä milloin miksikin pirulaiseksi. Tamma on todellinen persoonansa. Sen kanssa ei tule aika pitkäksi, koska Mellillä on tapana näykkäistä hihasta mikäli tamma tylsistyy. Se voi myös "vahingossa" potkaista, vaikkei tarkoittaisikaan sillä mitään pahaa. Tällainen lempeä potku on Melonyn tapaan etujalkapotku, jolloin se kavionkärjellään vähän töksäyttää ihmistä mikäli ihminen on ponin edessä. Eli Mellin tapauksessa tulee varoa sekä etu- että takapäätä, ehkä jopa enemmän etupäätä. Mikäli Melony on jostain suuttunut, se käyttää takajalkojaan. Perusharjauksessa ja muissa käsittelyjutuissa Melli ei yleensä kuitenkaan suutu tai vihastu, vaan antaa käsitellä huoletta eikä tällöin potkuistakaan ole vaaraa. Melonin mielestä syöminen on yksi lempijutuista koko elämässä. Mellille maistuukin porkkanoista alkaen lähes kaikki vihannekset sekä totta kai myös kuivattu leipä. Melony on hyvin perso herkuille, joten sitä voi lahjoa niillä olemaan kiltisti esimerkiksi lasten kanssa. Normaalitilanteissa Melonya ei oteta lasten harjattavaksi, sillä tamma ei ole maailman helpoin eikä sitä voisi kutsua lastenponiksi missään määrin. Se tarvitsee määrätietoiset otteet ja vain aikuisia tamma uskoo.

Hoitotilanteissa Mellillä on siis ponimaisia aikeita jo heti tarhasta haettaessa. Melony ei millään antaisi ottaa tarhasta kiinni. Jo tässä vaiheessa kaikille tulee selväksi se, miksei lapsia päästetä hakemaan Melonya tarhasta ja muutenkin miksei se ole lasten käsittelyyn omiaan. Melli meinaan harrastaa ovelia 180 asteen käännöksiä ja reviiritietoisena se pitää tarhaa omana alueenaan jonne ihmisen on turha yrittää tunkea. Melony ei haluaisi koskaan antaa ihmisille kiinni. Se vaihtelee taktiikkaansa päivittäin. Toisinaan Melli juoksee täyttää laukkaa tarhaa ympäri ja saa tarhakaverinsakin intoutumaan juoksemaan. Tällöin on kiinniottajan syytä olla tarkkana ettei jää ponien jalkoihin. Niinä päivinä taas kun Melli ei ole juoksutuulella, se harrastaa potkuyrityksiä ja näitä 180 asteen käännöksiä, joista jo sivumennen mainitsin. Melli siis tosiaan on antavinaan kiinni - tosin korvat luimussa - ja sen jälkeen tekee äkkikäännöksen ja monottaa tarhasta hakijaa. Kokemuksesta voin kertoa, että yleensä tämä potku osuu suoraan polveen, joten polvilumpioilla on kestämistä tässä ponissa. Melli on harjattaessa onneksi kuitenkin pääasiassa paikoillaan ja tykkää myös rapsutuksista. Huonoina päivinä poni pureskelee helposti narua, josta on kiinni ja steppailee paikasta toiseen. Varusteiden laitosta Melli ei niinkään välitä. Se pullistaa satulavyötä laitettaessa ja se onkin tärkeää muistaa kiristää ennen selkäännousua. Melony ei myöskään pidä kuolaimista. Sen kanssa treenaillaankin kotioloissa kuolaimettomilla, mutta kisoissa käytetään kolmipalakuolaimia. Kuolaimet saa laitettua Mellille, kunhan on tarpeeksi kärsivällinen tai jos osaa kikka kolmosen!

Melony on ratsuna vain hyvin kokeneiden ja pienikokoisten ihmisten käytössä. Melli tykkää nimittäin pukitella ja huijata ratsastajaansa ihan kuus-nolla! Ratsastajan iällä ei tosin ole merkitystä, sillä eihän tamma sitä osaa ratsastajastaan päätellä. Tärkeimmät avainsanat Melonyn ratsastukseen ovat määrätietoisuus, ponilta luulojen poisotto sekä pohkeiden pitäminen lähellä ponin kylkiä. Myös vinkkinä on hyvä tietää, että ohjien pitäminen sopivan pituisina (ei liian pitkinä, ei liian löysinä) auttaa siihen ettei Melli pukittele niin paljon. Mikäli tamma koettaa pukittaa, sen kyllä huomaa sen korvista. Korvat liimautuvat pitkin tamman kaulaa jos Melonylla on jokin asia pureksimatta ratsastajan kanssa - ja pukki lentää! Melony on kuitenkin äärimmäisen taitava ratsu. Melli menee peräänannossa ja yrittää täysillä, kunhan se on ratsastajansa hallinnassa 100 prosenttisesti. Melonylla on äärimmäisen hyvät liikkeet. Sillä on pitkät askeleet ja ravissa tamma astuu maailman upeimmin alleen. Kuka tahansa olisi kateellinen ponin ravista. Melony on myös monitoiminen taituri, kuten tallimme muutkin shetlanninponit. Tamma rakastaa myös esteiden hyppäämistä, vaikka kilpailumielessä emme sitä harrastakaan nimeksikään. Kouluradoilla Melli nautti olostaan, sillä se tietää olevansa paras. Melonysta on hauskaa toisinaan miellyttää ratsastajaansa ja usein tämä ajoittuu kilpailutilanteisiin, joissa tamma on puunattu parhaimmilleen ja ratsastaja edustaa kisatakki ja valkoiset housut yllään. Melli tietää kilpailujen tunnelman ja kisapaikoille saavuttaessa töräyttää poni upean fanfaarin kimeällä hirnunnallaan. On se vaan hieno shetlanninponi.

Sukutaulu:


i. Rodén da Capuchino
ii. Tähden Ristitie
YLA3
iii. Capitta
iie. Crossways Mandarin
ie. Da Casarofé
KTK-III
iei. RS Basserof
iee. Capuchino's Casius
e. KL Enchanting Mimi ei. Cloud's Razwald eii. Ch Timperilan Tattari
KTK-II
eie. Little Star
ee. PG`DaisyDream eei. PG'Special
eee. PG'Hooney


Valmennukset ja päiväkirja


Kouluvalmennus 13.04.2014, Helppo B, valmentajana Hapero
Tänään valmennettavaksi asteli pienenpieni tumma shetlanninponitamma Melony, jolla tuntui olevan varsin paljon asiaa uudessa ympäristössä: tamma nimittäin huutaa hirnahteli kaikille kauempana tarhaaville hevosille. Ratsastajalla oli alkuun vaikeuksia saada kontaktia tammaan, sillä sitä kiinnosti huomattavasti enemmän aitojen ulkopuolella olevat asiat kuin ratsastajan pyynnöt. Aloitimme valmennuksen tekemällä monipuolisesti siirtymisiä, tempon vaihteluita, kiemuroita ja kaarroksia sekä pysähdyksiä saadaksemme ponin sataprosenttisesti kuulolle. Melony tuntui olevan melko hitaasti lämpeävää mallia: ratsastaja sai tosissaan pyytää tammaa sekä hidastamaan että kiihdyttämään. Kehotin ratsastajaa olemaan ehdottoman tiukka, jos poni ei reagoi nättiin apuun, komennetaan seuraavaksi niin reippaasti että menee varmasti perille. Parempi ärähtää kerran kuin jäädä ikuisuuksiksi anelemaan. Pikkuhiljaa alettiin saada aikaiseksi näppärän näköisiä, täsmällisiä siirtymiä. Loiva kiemuraura ja voltit sen sijaan sujuivat alusta asti hyvin. Laukassa päätimme ottaa vähän vastalaukkaa kiemurauralla. Nyt kun Melony oli saatu tekemään yhteistyötä ratsastajansa kanssa, ei harjoituksessa ollut mitään vaikeaa. Ainoastaan ratsastaja saisi pitää jalkansa rennompana, jolloin laukassakin olisi helpompi istua. Loppuverkkaa oli ilo seurata, varsin hieno poni!

Kouluvalmennus 17.04.2014, Helppo B, valmentajana Hapero
Jo aikaisemmalta valmennukselta tuttu levottoman oloinen ponitamma Vaapukan Melony saapui kentälle korvat töttöröllä. Tänään tamma vaikutti kuitenkin edellistä kertaa vastaanottavaisemmalta eikä hirnunut kaikelle näkemälleen. Aloittelimme samalla tavalla kuin viimeksikin eli runsaasti siirtymisiä, ympyröitä ja muita kiemuroita. Melony tuntui lämpeävän suhteellisen nopeasti ratsastajan muistaessa olla napakka. Ensimmäisissä laukannostoissa tamma päätti kiskaista pään tukevasti etujalkojen väliin ja pukittaa niin että kentän keskellä ollessakin hirvitti. Ratsastaja reagoi kuitenkin ennen kuin ehdin sanaakaan sanoa ja komensi tamman reippaasti eteen. Muutaman kerran Melony vielä yritti, mutta ratsastaja oli tiukkana eikä tamma päässyt yllättämään. Viime kerralla ratsastaja oli selvästi ottanut neuvosta vaarin ja jalka oli laukassa huomattavasti rennompi ja parempi. Tänään emme kuitenkaan työstäneet laukkaa, joten kehotin ratsukkoa vain päästelemään muutaman kierroksen laukkaa molempiin suuntiin, jotta saisimme oikein reippaan ja letkeän ravin, sillä tekisimme raviväistöjä tänään. Ensin ratsukko otti muutamat väistöt käynnissä, jotka sujuivat vallan mainiosti. Satunnaisesti ratsastaja joutui huomauttamaan takajalkojen käytöstä raipalla. Ravissa väistöt näyttivät jopa entistä paremmilta, sillä Melonyn ravi oli varsin hyvää ja reipasta. Oikeastaan ponia ei tarvinnut juuri lainkaan korjailla, se teki rehellisesti töitä vaikka ratsastajan jalkojen asentoa saikin välillä korjata. Pohkeenväistö tuntuu olevan ehdottomasti ponin vahvuuksia!

Kouluvalmennus 01.05.2014, Helppo B, valmentajana Cynoria
Suuni taisi loksahtaa auki, kun näin mustan, pyöreän ja pörröisen shettistamman ravaavan kentällä alkuverkkoja. Siis miten noin pienellä (ja pyöreällä) ponilla oli noin upea ravi?! Ratsastaja tervehti minua iloisesti ja vasta siinä vaiheessa tajusin yrittää vaihtaa naamalleni vakavasti otettavan opettaja-ilmeeni; olin nimittäin tullut valmentamaan kyseistä ratsukkoa. Heti alusta asti ratsastaja ja poni vaikuttivat varsin hauskalta parilta. Pari pukkiloikkaa pikkutamma ehti heittää provosoituessaan luoja ties mistä, mutta se ei näyttänyt ratsastajaa hämmentävän. Tyttö pysyi satulassa kuin liimattuna, hyvä jos ilmekään värähti. Halusin ihailla enemmänkin ponin ravia, joten laitoin ratsukon tekemään paljon kaikenlaisia harjoituksia nimenomaan ravissa. Väistöjä, voltteja ja ympyröitä. Välillä Melli-poni yritti vähän kiemurrella omiaan, mutta hienosti topakka ratsastaja sai sen pidettyä ruodussa. Hiottiin myös siirtymisiä, jotka olisivat voineet olla sulavampiakin. Laukkatehtävät taisivat olla ponin mieleen, ainakin siitä päätellen, että laukkaan siirtymiset olivat kevyitä ja tarkkoja, mutta laukasta hitaampaan siirtymiset hiukan nihkeämpiä. Loppujen lopuksi poni kuitenkin alkoi kuunnella ratsastajaansa paremmin ja siirtymisetkin alkoivat sujua oikein mallikkaasti. Ratsastaja ainakin oli tyytyväinen poniinsa, päätellen tytön leveästä hymystä. Ihastuttava pariskunta!

Kouluvalmennus 03.05.2014, Helppo B, valmentajana Sanchez
Minulla oli taas yksi valmennusreissu Vaapukkaan ja sään salliessa olimme Crystalin ja shettistamma Melonyn kanssa Vaapukan kentällä. Alkulämmittelyssä Melli oli aika laiskasti mukana ja sen askeleet melkein laahasivat kentän pintaa. Crystalin piti tosissaan käyttää pohjetta ja ääntään, jotta tammaan tuli jonkinlaista eloa. Ja eloahan siihen tuli, sillä ensin sen korvat menivät luimuun ja seuraavaksi lähti pieni pukki, mutta Crystal oli onneksi varautunut tähän eikä sen takia menettänyt kokonaan tasapainoaan. Pian tapahtuman jälkeen nainen rupesi patistamaan poniaan määrätietoisesti eteenpäin ja Melonysta huomasi selvästi, milloin se myöntyi kokonaan yhteistyöhön. Tamman kaula kaartui peräänannon merkiksi ja se rupesi myös oma-aloitteisesti pyrkimään eteenpäin. Harjoittelimme tänään ihan perusteita eli pohkeenväistöä. Aloitimme käynnissä rauhalliseen tahtiin, tosin Melli ei aluksi meinannut lähteä väistöön. Ohjeistin siirtämään sisäpohjetta hieman normaalia edemmäs ja pitämään sekä ulko-ohjan että ulkopohkeen napakasti tamman tukena. Tuloksena olikin hyvä suoritus ja samaa jatkettiin pienissä pätkissä, jotta tamma tottuisi liikkeeseen. Myös ravissa alku takkuili hieman, mutta pienen ohjasotteen korjauksen jälkeen tamma väisti mukavasti tässäkin askellajissa. Valmennuksen lopussa pohkeenväistöjen jälkeen sain myös nähdä erittäin hienon ravisuorituksen uralla, kun tamma askelsi pontevasti alleen. Valmennus oli siis kaikin puolin onnistunut, kun Melony saatiin alussa piristymään.

Päiväkirjamerkintä 06.05.2014, kirjoittajana Sanchez
Crystal lykkäsi minulle ohjat käteen ja sanoi: ”Lähdepäs köpöttelemään tän kanssa”. Katsoin ensin naista hölmistyneenä ja seuraavaksi metrin korkuista pikkuponia vieressäni vähän säälivästi. ”Ihan vartin lenkki riittää!” Crystal huuteli painuessaan takaisin talliin. Olin kyllä tullut auttamaan häntä poniensa kanssa, mutta en koskaan ajatellut ”kiipeäväni” yhdenkään selkään. Melony töllisteli minua kovin viattoman näköisesti ja hetken emmittyäni hilasin itseni tamman satuloimattomaan selkään. Ilmeisesti minuun luotettiin sen verran, ettei satulaa kaivattu tai ajateltiin, ettei pukkiponin selästä ole kovinkaan pitkä matka maahan. Heti kun painoni rekisteröityi tammalle, protestoi se viskomalla päätään ja melkein menetin ohjat siinä hötäkässä. Vilkaisin ympärilleni, ettei kukaan nähnyt tohelointiani ja yritin kannustaa tammaa eteenpäin. Se ei inahtanutkaan. ”No niin, mennään nyt”, anelin Melliltä. Aikani siinä koettaessani saada tammaa liikkeelle en voinut muuta kuin laskeutua alas ja koettaa ensin taluttaa tammaa. Se lähtikin hyvin mielellään mukaani ja noin sata metriä käveltyäni nousin takaisin selkään. Tamma oli kuin patsas. Huokaisin raskaasti, otin ohjat tamman kaulalta käteeni ja läksin talsimaan kohti maastopolkua. Vartin lenkki venyi tähän tahtiin puoleksi tunniksi. Saapuessamme tallin pihaan Crystal huikkasi iloisesti painellessaan ohitsemme: ”Eikö ollutkin kiva lenkki? Sullakin ihan posket helottaa!” Hymähdin itsekseni Crystalin ajatukselle kivasta lenkistä.

Kouluvalmennus 21.09.2014, Helppo B, valmentajana Tuulia T.
Olit kertonut etukäteen Melonyn olevan hieman ailahtelevainen ratsu, joten en yllättynyt kun tamma yritti alkutunnista pukitella ja oikoa kulmista. Ensimmäisella pukittamiskerralla Melli sai kun saikin sinut yllätettyä ja sait niellä hiekkaa kentänpinnasta. Vakuuttelit minulle olevasi kunnossa ja kipusit kiukustapuhisten takaisin tamman selkään, joka näytti enemmän kuin tyytyväiseltä itseensä. Kivuttuasi takaisin tamman selkään ohjasit sen takaisin uralle jatkaaksesi kesken jäänyttä alkulämmittelyä. Aluksi Melli kulkikin ihan nätisti, mutta kun olit lopettelemassa alkulämmittelyä sen kanssa Melli päätti esittää toisen pukkisarjansa. Tällä kertaa kuitenkin pysyit kyydissä ja tamman lopetettua pukittelunsa kutsuin teidät kentän keskelle. Teidän kanssanne harjoittelisimme kolmi ja neli kaarisia kiemurauria ravissa. Aloitimme 3-kaarisella kiemurauralla, joka sujui teiltä moitteettomasti. 4-kaarista kiemurauraa varten pystytin teille muutaman aputötterön, jotka teidän tulisi kiertää. Sillä aikaa kun laitoin tötteröitä kohdilleen saitte kävellä hetken uralla pitkin ohjin. Saatuani tötteröt paikoilleen pyysin teitä tulemaan 4-kaarisen kiemuran ensin käynnissä, jotta saisitte siihen hiemana tuntumaa. Tämän jälkeen saitte tulla kiemuran ravissa ja kas Melli yritti heti luistaa työnteosta. Pidit kuitenkin tamman hyvin hallinnassa etkä antanut sen luisua pois uralta. Tultuanne 4-kaarisen kiemurauran pariin kertaan olin tyytyväinen suoritukseenne ja annoin teille luvan aloittaa loppuverryttelyt.

Kilpailut: (vain sijoitukset)


Yhteensä 84 kisaa.
KRJ:n kisoja niistä 84 kpl.
NJ:n kisoja niistä 0 kpl.

saavuttanut KRJ:n maksimisijoitusmäärän tammikuussa 2014
20.01.2014 KRJ Kouluratsastus, Helppo C, 3/40
25.01.2014 KRJ Kouluratsastus, Helppo B, 5/30
27.01.2014 KRJ Kouluratsastus, Helppo B, 3/30
05.02.2014 KRJ Kouluratsastus, Helppo B, 3/40
15.01.2014 KRJ Kouluratsastus, Helppo B, 4/100
17.01.2014 KRJ Kouluratsastus, Helppo C, 8/90
22.01.2014 KRJ Kouluratsastus, Helppo B, 4/40
29.01.2014 KRJ Kouluratsastus, Helppo C, 5/40
21.02.2014 KRJ Kouluratsastus, Helppo B, 4/30
22.02.2014 KRJ Kouluratsastus, Helppo B, 5/30
28.01.2014 KRJ Kouluratsastus, Helppo B, 7/50
15.02.2014 KRJ Kouluratsastus, Helppo B, 4/30
16.02.2014 KRJ Kouluratsastus, Helppo B, 3/30
19.02.2014 KRJ Kouluratsastus, Helppo C, 3/30
19.02.2014 KRJ Kouluratsastus, Helppo B, 1/30
21.02.2014 KRJ Kouluratsastus, Helppo C, 5/30
27.01.2014 KRJ Kouluratsastus, Helppo B, 2/40
29.01.2014 KRJ Kouluratsastus, Helppo B, 5/40
30.01.2014 KRJ Kouluratsastus, Helppo C, 3/40
30.01.2014 KRJ Kouluratsastus, Helppo B, 3/40
03.02.2014 KRJ Kouluratsastus, Helppo B, 6/40
31.01.2014 KRJ Kouluratsastus, Helppo B, 6/50
31.01.2014 KRJ Kouluratsastus, Helppo B, 5/50
02.02.2014 KRJ Kouluratsastus, Helppo B, 2/50
02.02.2014 KRJ Kouluratsastus, Helppo B, 1/50
04.02.2014 KRJ Kouluratsastus, Helppo B, 7/50
06.02.2014 KRJ Kouluratsastus, Helppo B, 7/50
28.01.2014 KRJ Kouluratsastus, Helppo C, 10/100
28.01.2014 KRJ Kouluratsastus, Helppo B, 3/100
04.02.2014 KRJ Kouluratsastus, Helppo C, 3/30
07.02.2014 KRJ Kouluratsastus, Helppo C, 1/30
10.02.2014 KRJ Kouluratsastus, Helppo C, 2/30
15.02.2014 KRJ Kouluratsastus, Helppo C, 5/30
18.02.2014 KRJ Kouluratsastus, Helppo C, 1/30
20.02.2014 KRJ Kouluratsastus, Helppo C, 4/30
16.02.2014 KRJ Kouluratsastus, Helppo B, 1/30
17.02.2014 KRJ Kouluratsastus, Helppo B, 5/30
07.02.2014 KRJ Kouluratsastus, Helppo C, 6/50
09.02.2014 KRJ Kouluratsastus, Helppo C, 4/50
11.02.2014 KRJ Kouluratsastus, Helppo C, 4/50
12.02.2014 KRJ Kouluratsastus, Helppo C, 1/50
14.02.2014 KRJ Kouluratsastus, Helppo C, 3/50
15.02.2014 KRJ Kouluratsastus, Helppo C, 5/50
08.02.2014 KRJ Kouluratsastus, Helppo C, 3/40
15.02.2014 KRJ Kouluratsastus, Helppo C, 4/40
16.02.2014 KRJ Kouluratsastus, Helppo C, 6/40
25.02.2014 KRJ Kouluratsastus, Helppo C, 2/40
18.02.2014 KRJ Kouluratsastus, Helppo C, 2/30
09.02.2014 KRJ Kouluratsastus, Helppo C, 2/50
09.02.2014 KRJ Kouluratsastus, Helppo B, 3/50
10.02.2014 KRJ Kouluratsastus, Helppo B, 4/50
11.02.2014 KRJ Kouluratsastus, Helppo B, 2/50
15.02.2014 KRJ Kouluratsastus, Helppo B, 2/50
13.02.2014 KRJ Kouluratsastus, Helppo C, 4/40
13.02.2014 KRJ Kouluratsastus, Helppo B, 5/40
16.02.2014 KRJ Kouluratsastus, Helppo C, 5/40
17.02.2014 KRJ Kouluratsastus, Helppo C, 2/40
18.02.2014 KRJ Kouluratsastus, Helppo C, 1/40
21.02.2014 KRJ Kouluratsastus, Helppo B, 1/40
01.03.2014 KRJ Kouluratsastus, Helppo B, 3/40
03.03.2014 KRJ Kouluratsastus, Helppo B, 6/40
26.02.2014 KRJ Kouluratsastus, Helppo B, 4/30
28.02.2014 KRJ Kouluratsastus, Helppo B, 1/30
14.02.2014 KRJ Kouluratsastus, Helppo C, 3/30
15.02.2014 KRJ Kouluratsastus, Helppo C, 4/30
15.02.2014 KRJ Kouluratsastus, Helppo C, 2/50
10.02.2014 KRJ Kouluratsastus, Helppo B, 1/40
12.02.2014 KRJ Kouluratsastus, Helppo C, 3/40
14.02.2014 KRJ Kouluratsastus, Helppo B, 3/40
17.02.2014 KRJ Kouluratsastus, Helppo B, 3/40
18.02.2014 KRJ Kouluratsastus, Helppo C, 5/40
10.02.2014 KRJ Kouluratsastus, Helppo C, 2/40
14.02.2014 KRJ Kouluratsastus, Helppo C, 6/40
15.02.2014 KRJ Kouluratsastus, Helppo B, 3/40
19.02.2014 KRJ Kouluratsastus, Helppo B, 4/40
26.02.2014 KRJ Kouluratsastus, Helppo B, 6/40
04.02.2014 KRJ Kouluratsastus, Helppo C, 4/28
16.02.2014 KRJ Kouluratsastus, Helppo C, 5/30
09.02.2014 KRJ Kouluratsastus, Helppo B, 5/50
10.02.2014 KRJ Kouluratsastus, Helppo C, 7/50
15.02.2014 KRJ Kouluratsastus, Helppo C, 3/50
18.02.2014 KRJ Kouluratsastus, Helppo B, 7/50
27.02.2014 KRJ Kouluratsastus, Helppo C, 4/39
05.03.2014 KRJ Kouluratsastus, Helppo C, 3/39

Jälkeläiset:


12.06.2013 o. Vaapukan Baloo (i. Vaapukan Benjey)


Tämä on virtuaalihevonen, sitä ei ole oikeasti olemassa! This horse is a sim game horse!