Virtuaalitalli Vaapukka
Päivitetty viimeksi : 21.01.2015

Vaapukkaan ei oteta hoitajia!
@: vaapukkav@gmail.com
Tilausvarsakyselyt yms!

ETUSIVU          HEVOSET          KASVATUS          KILPAILUT          ESITTELY          VIERASKIRJA

Vaapukan Jekku YLA3, KRJ-Ikuvien © Kuvaaja ei halua nimeään mainittavan

Virallinen nimi:
Lempinimi:
Rotu:
Sukupuoli:
Väri:
Säkäkorkeus:
Syntynyt:
Ikä:
 
Vaapukan Jekku
Jekku
suomenhevonen
ori
rautias
151 cm
14.08.2009
240d = 1a
(kuitenkin 3v. 10.02.2010)
Painotuslaji:
Koulutustaso:
 
Kasvattaja:
Omistaja / omistajan
VRL-tunnus/tallitunnus:

Rekisterinumero:
Saavutukset:
yleispainote
ko Va B, re 100cm

Crystal, Vaapukka
Crystal, Vaapukka
VRL-00628 / VAAP1784

VH06-018-6824
lue ylempää

Luonne:


Luonteeltaan Jekku on mitä mainioin mies, sillä miehekkyyttä siitä tuntuu löytyvän vaikka muille jakaa, vaikka toisaalta ori tuntuu myös olevan oikea mamman mussukka, kun sille päälle satutaan. Jekku usein hoitajan kanssa kahden kesken tykkää asettaa päänsä ihmisen rintaa vasten ja näin halia, vaikka toisaalta orin halitarve voi tuntua turhan tunkeileivalta. Tällä herralla on kuitenkin pahana tapana olla mitä taitavin kahlekuningas, se saa itsensä ulos mitä monimutkasemmista viritelmistä, jos aika käy sille turhan tylsäksi ja siksi riittävä liikunta ja virikkeet ovat tälle pojalle hyvin tärkeää. Käsiteltäessä Jekku on kuitenkin helppo hallita, eikä se häiriinny hoitajan ihmeellisimmistäkään touhuista, kunhan sen korvia ei mennä koskemaan turhan kovakouraisesti, ne tuntuvat nimittäin kutisevan orilla turhankin herkästi. Varustaessa Jekku tietää pääsevänsä jo töihin ja saattaa toisinaan käydä hieman levottomaksi, varsinkin, jos se varusteet päällä jätetään odottamaan karsinaan turhan pitkäksi ajaksi. Kärsivällisyys siis tuntuu tällä herralla olevan hieman puutteellinen.

Taluttaessa Jekulla on hyvä musitaa aina laittaa rautaa suuhun, sillä suomenhevonen tykkää koetella taluttajaansa kovinkin ottein, ennen kuin kunnioitus on siltä ansaittu. Se ei tule päälle koskaan, mutta ori yrittää keksiä tuhat ja sata tapaa, kuinka se pääsisi vapaaksi hiemankin epävarmalta taluttajalta. Jekku ei kuitenkaan tunnu innostuvan lajitovereistaan liikaa, vaan ottaa vastaan myös tarhaan jo ennestään tutut kaverit, joita ilman sillä tuntuu olevan siellä tylsää. Yksin ollessaan sen mieleen juolahtaa taas mainiot keinot, kuinka karata kuinka suojatusta tarhasta tahansa, mutta ensimmäisenkin tutun kaverin ilmestyessä seuraksi se mielummin menee rapsuttelemaan kaveriaan ja huono käytös unohtuu samantein. Tammoille Jekku harvoin sanoo mitään, varsinkaan ihmisen läsnäollessa, mutta mielenkiintoisen neidin osuessa kohdalle Jekun miehekkyys kyllä tulee esiin ja ori innostuu tanssahtelemaan ja hörähtelemään, esittäen olevansa koko tallin ykkösvaihtoehto.

Ratsaille lähtiessä Jekku kuitenkin unohtaa kujeilevan luonteensa ja omistaa aikamoisen työmoraalin. Ori onkin erittäin yritteliäs ja innokas uusia opiskeleva poika, joka nauttii mielellään monipuolisesta liikunnasta. Jekun vahvuus on kuitenkin selvästi sileällä esiintyminen, sillä se omaa erittäin kauniit ja lennokkaat askeleet, joita se jaksaa ylläpitää moitteettomasti niin kauan, kun ratsastaja jaksaa ylläpitää siistiä ja koottua menoa. Siksi Jekku vaatiikin selkäänsä kokeneen ja napakan ratsastajan, jolta ei hermo pala, vaikka herra hieman koettelisikin määräysvaltaa. Orilta löytyy kuitenkin kärsivällisyyttä useampiinkin toistohin ja harjoituksiin, vaikka kaipaakin toisinaan myös hieman erilaistakin toimintaa. Maastossa laukkailu tai muuten vain seikkaileminen on myös tämän herran mieleen ja uusia polkuja se lähtee mielellään tutkimaan yksin tai vaikka kaverin kanssa. Jekku on maastovarma ja muutenkin erittäin rohkea ratsastettava, joten sen selässä on turvassa vilkkaammankin hälinän lähettyvillä. Tämän herran kanssa muiden lajien kokeileminen ei ole myöskään mikään mahdottomuus vaan kaikelle avoin Jekku mielellään vaihteluna harrastaa muita lajeja, vaikka samanlaista varmuutta siltä ei aina löydy ilman kannustavaa ratsastajaa.

Jekku on siitä hieman pirullinen mies, ettei se pelkää mitään, mutta osaa ottaa hanttiin missä tahansa asiassa, jos se sille päälle vain sattuu. Traileriin meneminen on yksi jännittä vistä hetkistä, jolloin jokainen saa jännittää, laittaako Jekku jarrut pohjaan ja kieltäytyy menemästä mihinkään vai asteleeko se kiltisti ramppia pitkin autoon nautiskelemaan sinne asetetuista heinistä. Ne hetket jolloin herra ei sitten millään tahtoisi kävellä autoon, se lyö polvensa lukkoon, eikä suostu liikahtamaan mihinkään suuntaan paikalta, johon se on mukavasti asettunut. Se usein päättää pysähtyä juuri ennen ramppia, eikä muhkeasta suomenhevosen pepusta työntäminenkänä auta sillon. Useat yritykset ja kärsivällisyys on siis tällöin poikaa ja kisoihin lähtiessä on hyvä varata itseppäisen kaverin lastaamiseen hyvin aikaa. Kilpailupaikoilla Jekku imee kuitenkin itseensä hieman ilmassa väreilevää jännitystä ja se on usein huomattavasti säpsäkämpi, kuin kotona, jossa se voi köllötellä rauhassa. Ori on kuitenkin hyväkäytöksinen ja ratsastajan selkään saadessa myös kuuliainen herrasmies, joka panostaa täysillä kilpasuoritukseensa, eikä anna minkään häiritä sen voitontahtoista suoritusta.

Sukutaulu


i. VIR MVA Ch Keinumäen Oiku
KTK I, KRJ I, YLA2, SLA II
ii. VIR MVA Ch Keinumäen Vänni
KTK II, KRJ I, SLA II, YLA 2
iii. VIR MVA Ch Keinumäen Ässä
KTK III, KRJ I, SLA I, YLA 2
iie. VIR MVA Ch Sateen Ruutina
KTK II, SLA I, YLA 2
ie. Aprikoosin Paaperoinen
VIR MVA Ch, KRJ II, SLA II
iei. AV Ajos
KTK II
iee. Sammalharjun Alppiruusu
e. VIR MVA Ch Keinumäen Milena
KTK I, KRJ I, SLA I, YLA 2
ei. VIR MVA Ch Herra Militantti
KTK II, KRJ II, SLA I, YLA 2
eii. Ch R.I. Manteli
eie. VIR MVA Ch Suvisade VOE
KTK II
ee. VIR MVA Ch Vaapukan Milka
KTK II, KRJ II, ERJ III, SLA I*
eei. VIR MVA Ch Raadelman Käppänä
KTK II, KRJ III, ERJ II, SLA I*, YLA 2
eee. Raadelman Tinakenkätyttö
VIR MVA Ch, KTK III, KRJ III, ERJ III, SLA I, YLA 1


Valmennukset ja päiväkirja


Päiväkirjamerkintä 01.10.2009, kirjoittajana Pulmu N.
Jekku on ollut aivan erinomainen ostos, ori on asunut luonani nyt melkein vuoden ja onkin jo oppinut tallin tavoille. Ori on aivan mieletön ratsastaa ja on saanut parhaiten hyviä tuloksia koko suomenhevospoppoostani. Kisaura jatkuu vielä ainakin vuodella, sitten alamme siirtyä muihin juttuihin. Yhtenä päivänä Jekulla oli nimenomaan Jekkupäivä, eikä se suostunut kuin temppuilemaan. Ollaan kuitenkin selkeästi edistytty Jekun kanssa ja kisaratojen valloitus on tavoitteena. Saa nähdä mitä kaikkea Jekusta vielä tuleekaan.

Päiväkirjamerkintä 13.10.2009, kirjoittajana Pulmu N.
Vein Jekun tänään ensimmäisiin näyttelyihin! Olin ilmoittanut orin luokkaan viime tingassa, enkä osannut ollenkaan odottaa näin hyvää tulosta. Jekku palkittiin luokkansa parhaana nuorena hevosena ja sai irtoSERTin. Ori on kantakirjauskelpoinen jo senkin takia, että sen vanhemmat ovat kantakirjassa, mutta nyt se on myös todistanut olevansa rakenteeltaan kantakirjakelpoinen. Jekku tullaan kantakirjaamaan vielä tämän vuoden puolella.

Päiväkirjamerkintä 06.11.2009, kirjoittajana Pulmu N.
Kävimme Jekun kanssa tänään Fiktiossa järjestetyissä kouluratsastuskilpailuissa, Jekku sijoittui luokassa vaativa b kolmanneksi! Tähän tulokseen onkin hyvä lopettaa hetkeksi kilpaura. Orin parhaimmat kisatulokset ovat 5 voittoa tasolta vaativa b! Nyt keskitymmekin vain valmentautumiseen ja tuleviin näyttelyihin.

Estevalmennus 17.01.2014, 90-100cm, valmentajana Elisa
Hieno suomenhevosori Jekku saapui tänään valmennettavakseni omistajansa kanssa. Jo heti alusta näin, ettei ori ollut mikään vätys, vaan hyvin pirteä ja yhteistyöhalukas. Ratsastajalla oli selvästi ihan hyvä suhde oriin. Tänään valmennuksen aiheena oli esteratsastus. Päivän esterata koostui viidestä esteestä, 90cm - 100cm väliltä. Ratsukko oli jo työstänyt omat alkuverryttelynsä, joten pääsimme hyvin aloittamaan saatuani radan valmiiksi.

Kaksikko aloitti 90cm pystyllä, jonka ylitys sujui hieman vauhdikkaasti. Ori saapui esteelle aavistuksen liian lujassa tempossa, mutta sai hyvin sovitettua askeleensa juuri ja juuri ennen estettä. Ratsastaja osasi odottaa hypyn jälkeisiä riemupukkeja, ja sai pideltyä orin käsissään. Seuraavalle 90cm kokoiselle, kahden esteen jumppasarjalle kaksikon lähestyminen oli hyvä ja esteet ylittyivätkin kuin oppikirjojen mukaan. Neljäntenä esteenä he hyppäsivät 100cm okserin, joka tavallaan ylittyi hienosti. Pudotusta ei tullut, mutta esteelle lähestyminen muistutti enemmän makaronia kuin suoraa viivaa orin kiemurrellessa ratsastajansa alla. Ratsastajalla oli täysi työ yrittäessä pidellä innokasta nelijalkaistaan. Kehotin vain häntä siirtymään kahden ylimääräisen kierroksen verran isolle voltille, istumaan tiiviisti satulaan, korjaamaan ryhtiä ja rentouttamaan hartiansa. Ohjeisiin tarttuen kaksikon meno rauhoittui hieman ja he suuntasivat varmoina viimeiselle esteelle, 100cm pystylle, jolle lähestyminen oli selvästi edellistä parempi, melkein suora, ja ori hyppäsi hienolla ilmavaralla, varoen jalkojaan, muttei kuitenkaan ryöstäen.

Kaksikko jatkoi esteradan jälkeen uralla, tehden taivutuksia ja tempon muutoksia. Tällä ja ratsastajan rentoutumisella oli selvästi oriin positiivinen vaikutus ja hevonen muuttui paljon rauhallisemmaksi, kunnolla avuille ja ratsastajansa alle. Hetken päästä he hyppäsivät vielä muutaman kerran pystyesteet 90cm ja 100cm, jotka kumpikin ylittyivät erinomaisesti. Lopetimme hyvään suoritukseen ja kaksikko siirtyi loppuverryttelyihin, samalla itse annoin palautteen.

"Istuntasi on hyvä niin kauan, kun pysyt rentona. Heti kun jännityt, käännyt hieman etukönöön ja se vaikuttaa myös hevoseen. Ori ei selvästi pidä painopisteen suurista muutoksista, jolloin oma jännityksesi siirtyy myös hevoseen ja siitä tulee pinkeä. Muista siis hengittää, olla rento ja antaa orin hoitaa hommat, se hyppää kyllä, kun on niin potentiaalinen. Vauhti ei ole aina pahasta, kunhan hevonen on täysin avuilla. Hienoa työtä teiltä kuitenkin!"

Kouluvalmennus 21.02.2014, Vaativa B, valmentajana Tuulia
Jekku vaikutti maneesiin astellessanne hieman kärsimättömältä. Se ei olisi oikein tahtonut seistä aloillaan, sillä aikaa kun kapusit selkään. Pääsit kuitenkin lopulta selkään asti. Koottuasi ohjat ja ohjattuasi oriin uralle se tuntui hieman rauhoittuvan. Lämmiteltyänne aloitimme työskentelyn sulkutaivutuksilla. Jekku suhtautui tehtävään aluksi hieman liian innokkaasti ja unohti kokonaan tehdä taivutuksen. Rauhoiteltuessa oria hetken yrititte uudelleen, jolloin sulkutaivutuskin sujui mallikkaasti. Onnistuneen sulkutaivutuksen jälkeen siirryimme harjoittelemaan sen vastakohtaa avotaivutusta. Tällä kertaa Jekku huomasi jutun juonen ensimmäisellä yrittämällä ja suoriuduittekin tehtävästä mallikaasti. Suoritettuanne molemmat taivutukset käynnissä halusin teidän tekevän saman vielä ravissa. Tällä kertaa sulkutaivutus sujui oikein hyvin, mutta avotaivutuksessa oli ori ei tahtonut kääntyä tarpeeksi. Käskin sinua antamaan Jekulle selvemmät ja napakammat avut, jolloin suoriuduitte myös avotaivutuksesta mallikkaasti. Ennen loppuveryttelyä halusin vielä nähdä kuinka selviydytte täyskäännöksestä. Jekku tuhahti hieman saadessaan niinkin simppelin tehtävän, mutta teki kuitenkin mitä pyydettiin. Tämän jälkeen jätin teidät tekemään loppuveryttelyt itsenäisesti.

Kouluvalmennus 27.02.2014, sulkut. ja laukanv., valmentajana Uppe, Havimäen ratsastuskoulu
Ratsukko oli saanut ohjeet suorittaa alkukäynnit itsenäisesti maneesissa. Saavuinkin juuri sopivaan aikaan aloittamaan yksityistunnin. Aloitimme työskentelyn askellajien läpiratsastuksella. Ratsukko sai tehtäväkseen leikitellä askellajeilla ja tekemään vaihtelevasti siirtymiä kaikkien askellajien ja pysähdysten välillä. Jekku oli heti avoimin mielin mukana harjoituksessa ja ratsastaja sai hyvin pidettyä hevosen valppaana. Harjoitus sujui molempiin suuntiin hyvin ja ratsukko sai siirtymien kautta erryteltyä lihakset seuraavaa tehtävää varten. Ratsukko sai tehtäväkseen suorittaa sulkutaivutuksen toiselle pitkälle sivulle ja laukanvaihdot joka toisella askeleella toiselle pitkälle sivulle. Taivutus tultiin ensin käynnissä, seuraavilla kierroksilla taivutus tehtiin jo ravissa. Ratsastaja sai Jekun kulkemaan neuvojen avulla oikein mallikkaasti, mutta opettajana sain olla kokoajan puuttumassa pohkeen tärkeyteen. Laukanvaihdot eivät tuottaneet myöskään hankaluuksia parin kerran neuvojen toistamisen jälkeen. Jekun laukka pysyi ponnekkaana ja rytmi säilyi. Ratsukko sai näyttää vielä taitojaan vaihtamalla laukkaa joka askeleella. Reipas ratsukko, tiivistä ja taitavaa työntekoa!

Kouluvalmennus 02.03.2014, Vaativa B, valmentajana Noka
Jekku liikkui alkuverryttelyssä energisesti omalla moottorilla. Ori kantoi hyvin itsensä ja reagoi herkästi ratsastajan apuihin. Aloitimme valmennuksen siirtymisillä. Ensin ratsastaja sai tehdä vapaasti siirtymisiä hyödyntäen kaikkia askellajeja ja saikin Jekun reagoimaan nopeasti, mutta samalla sujuvasti apuihin. Ainoastaan pysähdykset tuottivat pieniä ongelmia, tai lähinnä paikoillaan seisominen. Ori vaihtoi malttamattomana painoa jalalta toiselle ja yritti painaa ohjaa vasten. Rauhoittamalla ratsastajan istunnan ja käden, rentoutui Jekkukin pikkuhiljaa ja malttoi seistä, kunnes sai luvan jatkaa. Siirtymisten jälkeen syvennyttiin avo- ja sulkutaivutuksiin halkaisijalle. Jekku taipui nätisti ja liikkui todella pehmeästi. Erityisesti laukassa orin menoa katsoi mielellään. Lopuksi vielä lisäyksiä laukassa ja kokoavien tehtävien jälkeen Jekku liikkui mielellään eteen. Näyttävä liikkeinen ori, täytyy sanoa!

Kouluvalmennus 12.04.2014, Vaativa B, valmentajana suba
Crystal ja Jekku ilmestyivät maneesin takaa esiin juuri, kun astuin ulos autostani. Ratsukko oli käynyt alkuverryttelemässä maastossa ja Jekulla oli ilmeisesti vauhtia riittänyt. Kentälle päästyään pari verrytteli vielä hetken tehden sellaisia asioita, joita maastopolulla ei juuri pääse tekemään, kuten ympyröitä ja voltteja. Aiheena tänään oli laukanvaihdot sekä avo- ja sulkutaivutukset. Aloittelimme heti avoja ja sulkuja käynnissä pitkillä sivuilla. Jekku taipui moitteettomasti, mutta välillä sen innostus hommaan tuntui katoavan kuin tuhka tuuleen. Välillä Jekku tarjosi taivutusten sijaan mitä ihmeellisimpiä asioita ja tulihan sieltä muutama pieni pukkikin mielenosoitukseksi. Hiljalleen Crystal kuitenkin sai oriinsa taas kunnolla hallintaan ja esitti minulle oikein päteviä avoja ja sulkuja niin käynnissä kuin ravissakin. Lopputunnista vuoron saivat laukanvaihdot, jotka suoritettiin niin, että uralta käännyttiin lyhyen sivun keskeltä keskihaljaisijalle, jolla jossain kohdassa laukanvaihto suoritettiin. Ensimmäisellä kerralla Jekku päästi taas kipakan vinkaisun ja alkoi pukittelemaan. Crystalin saatua sen takaisin hallintaansa, lopputunti sujui hienosti. Laukanvaihdot olivat puhtaita ja tulivat juuri sillä sekunilla, kun ratsastaja pyysi. Jätin silminnähden tyytyväisen ratsukon loppuverryttelemään itsenäisesti.

Kouluvalmennus 10.09.2014, Vaativa B, valmentajana mibula
Valmennus alkoi sateisissa tunnelmissa ja alkukäynnit kuunneltiinkin, kuinka isot vesipisarat hakkasivat maneesin seiniä ja kattoa. Minuuttien kävelyn jälkeen kehotinkni ratsastajaa keräilemaan ohjia käteen ja aloittamaan Jekun taivuttelun ja herättelyn. Ori oli kuitenkin todella skarppina heti alusta asti ja kuunteli hyvin ratsastajan apuja ja pyyntöjä. Taivutukset tapahtuivat erikokoisilla volteilla ja kiemuroilla, eikä kulmissakaan luistettu hommista yhtään. Pyysin ratsastajaa siirtymään raviin ja taivuttelemaan ria vielä muutamilla volteilla, jonka jälkeen siirryimmekin isolle pääty-ympyrälle tekemään avotaivutusta ja koottua ravia. Avotaivutus sujui hyvin reippaasti ja ratsastaja osasi antaa juuri oikeanlaiset napakat ja selkeät avut. Ravikin koottiin hienosti eikä moitittavaa juurikaan ollut.

Laukkatyöskentely alkoi kahdeksikolla, jossa keskihalkaisijalla tehtiin aina psyähdys, peruutus ja laukannosto. Jekku oli välillä hieman malttamaton peruutuksen suhteen, mutta ratsastajan pysyessä napakkana, mutta rauhallisena, jaksoi orikin malttaa mielensä. Laukka oli hyvin pyörivää ja takajalat työstivät laukkaa hyvällä tahdilla. Kahdeksikolta siirryimme suunnanvaihdon kautta isolle pääty-ympyrälle, jossa teimme laukassa sulkutaivutusta sekä muutaman pätkän koottua laukkaa. Sulku ja koottu laukka sujui ongelmitta eikä rytmissäkään ollut missään vaiheessa vikaa. Hyvä te!

Kilpailut: (vain sijoitukset)


Yhteensä 107 kisaa.
KRJ:n kisoja niistä 82 kpl.
ERJ:n kisoja niistä 24 kpl.
NJ:n kisoja niistä 1 kpl.

saavuttanut KRJ:n maksimisijoitusmäärän syksyllä 2009
03.10.2009 KRJ Kouluratsastus, Helppo C, 1/40
04.10.2009 KRJ Kouluratsastus, Helppo B, 3/40
04.10.2009 KRJ Kouluratsastus, Vaativa B, 3/40
04.10.2009 KRJ Kouluratsastus, Helppo B, 5/40
04.10.2009 KRJ Kouluratsastus, Vaativa B, 1/40
05.10.2009 KRJ Kouluratsastus, Helppo B, 4/40
05.10.2009 KRJ Kouluratsastus, Helppo A, 4/40
05.10.2009 KRJ Kouluratsastus, Vaativa B, 2/40
05.10.2009 KRJ Kouluratsastus, Helppo B, 5/50
05.10.2009 KRJ Kouluratsastus, Vaativa B, 2/50
05.10.2009 KRJ Kouluratsastus, Helppo B, 6/40
06.10.2009 KRJ Kouluratsastus, Helppo C, 5/40
06.10.2009 KRJ Kouluratsastus, Kür Vaativa B, 2/50
08.10.2009 KRJ Kouluratsastus, Vaativa B, 3/50
08.10.2009 KRJ Kouluratsastus, Vaativa B, 1/50
08.10.2009 KRJ Kouluratsastus, Helppo B, 4/40
09.10.2009 KRJ Kouluratsastus, Vaativa B, 7/50
09.10.2009 KRJ Kouluratsastus, Kür Vaativa B, 1/50
10.10.2009 KRJ Kouluratsastus, Kür Helppo B, 4/50
10.10.2009 KRJ Kouluratsastus, Vaativa B, 1/50
10.10.2009 KRJ Kouluratsastus, Kür Vaativa B, 6/50
10.10.2009 KRJ Kouluratsastus, Helppo B, 2/40
10.10.2009 KRJ Kouluratsastus, Helppo A, 4/40
10.10.2009 KRJ Kouluratsastus, Vaativa B, 2/40
11.10.2009 KRJ Kouluratsastus, Helppo A, 2/50
11.10.2009 KRJ Kouluratsastus, Helppo C, 2/36
11.10.2009 KRJ Kouluratsastus, Vaativa B, 4/50
12.10.2009 KRJ Kouluratsastus, Kür Vaativa B, 6/50
12.10.2009 KRJ Kouluratsastus, Helppo B, 2/40
13.10.2009 KRJ Kouluratsastus, Kür Helppo B, 2/50
13.10.2009 KRJ Kouluratsastus, Helppo A, 5/50
13.10.2009 KRJ Kouluratsastus, Helppo C, 2/21
14.10.2009 KRJ Kouluratsastus, Kür Helppo A, 7/50
16.10.2009 KRJ Kouluratsastus, Helppo B, 2/50
17.10.2009 KRJ Kouluratsastus, Vaativa B, 1/50
18.10.2009 KRJ Kouluratsastus, Helppo B, 2/50
24.10.2009 KRJ Kouluratsastus, Helppo C, 4/50
29.10.2009 KRJ Kouluratsastus, Helppo B, 1/50
29.10.2009 KRJ Kouluratsastus, Helppo A, 5/50
01.11.2009 KRJ Kouluratsastus, Vaativa B, 6/50
03.11.2009 KRJ Kouluratsastus, Helppo C, 5/50
05.11.2009 KRJ Kouluratsastus, Vaativa B, 4/50
06.11.2009 KRJ Kouluratsastus, Vaativa B, 3/50
15.02.2014 KRJ Kouluratsastus, Vaativa B, 3/30
16.02.2014 KRJ Kouluratsastus, Vaativa B, 5/30
17.02.2014 KRJ Kouluratsastus, Vaativa B, 3/30
23.02.2014 KRJ Kouluratsastus, Helppo A, 4/40
24.02.2014 KRJ Kouluratsastus, Helppo A, 2/40
19.02.2014 KRJ Kouluratsastus, Helppo B, 5/30
20.02.2014 KRJ Kouluratsastus, Helppo B, 3/30
20.02.2014 KRJ Kouluratsastus, Helppo A, 1/30
15.02.2014 KRJ Kouluratsastus, Vaativa B, 3/40
16.02.2014 KRJ Kouluratsastus, Vaativa B, 3/40
25.02.2014 KRJ Kouluratsastus, Vaativa B, 6/40
25.02.2014 KRJ Kouluratsastus, Vaativa B, 5/30
15.02.2014 KRJ Kouluratsastus, Vaativa B, 1/30
17.02.2014 KRJ Kouluratsastus, Vaativa B, 5/30
11.02.2014 KRJ Kouluratsastus, Helppo A, 6/50
14.02.2014 KRJ Kouluratsastus, Vaativa B, 2/50
16.02.2014 KRJ Kouluratsastus, Vaativa B, 1/50
17.02.2014 KRJ Kouluratsastus, Helppo A, 1/50
18.02.2014 KRJ Kouluratsastus, Vaativa B, 4/50
19.02.2014 KRJ Kouluratsastus, Helppo A, 7/50
09.02.2014 KRJ Kouluratsastus, Vaativa B, 5/40
10.02.2014 KRJ Kouluratsastus, Vaativa B, 5/40
11.02.2014 KRJ Kouluratsastus, Vaativa B, 5/40
13.02.2014 KRJ Kouluratsastus, Vaativa B, 6/40
14.02.2014 KRJ Kouluratsastus, Vaativa B, 1/40
11.02.2014 KRJ Kouluratsastus, Vaativa B, 3/40
13.02.2014 KRJ Kouluratsastus, Helppo A, 3/40
14.02.2014 KRJ Kouluratsastus, Vaativa B, 3/40
15.02.2014 KRJ Kouluratsastus, Helppo A, 6/40
18.02.2014 KRJ Kouluratsastus, Vaativa B, 6/40
19.02.2014 KRJ Kouluratsastus, Helppo A, 6/40
16.02.2014 KRJ Kouluratsastus, Helppo A, 2/50
22.02.2014 KRJ Kouluratsastus, Helppo A, 1/50
23.02.2014 KRJ Kouluratsastus, Helppo A, 3/50
24.02.2014 KRJ Kouluratsastus, Helppo A, 7/50
21.02.2014 KRJ Kouluratsastus, Helppo B, 2/40
21.02.2014 KRJ Kouluratsastus, Vaativa B, 3/30
26.02.2014 KRJ Kouluratsastus, Helppo A, 3/30
28.02.2014 KRJ Kouluratsastus, Helppo A, 3/50

08.03.2014 ERJ Esteratsastus, 90cm, 1/40
12.03.2014 ERJ Esteratsastus, 100cm, 1/30
09.03.2014 ERJ Esteratsastus, 100cm, 6/40
18.03.2014 ERJ Esteratsastus, 100cm, 1/30
12.03.2014 ERJ Esteratsastus, 90cm, 2/40
15.03.2014 ERJ Esteratsastus, 90cm, 2/40
16.03.2014 ERJ Esteratsastus, 90cm, 3/40
17.03.2014 ERJ Esteratsastus, 100cm, 6/40
12.03.2014 ERJ Esteratsastus, 100cm, 4/30
21.03.2014 ERJ Esteratsastus, 90cm, 5/30
22.03.2014 ERJ Esteratsastus, 90cm, 3/30
17.03.2014 ERJ Esteratsastus, 100cm, 6/50
24.03.2014 ERJ Esteratsastus, 100cm, 7/50
25.03.2014 ERJ Esteratsastus, 90cm, 6/50
04.06.2014 ERJ Esteratsastus, 100cm, 1/40
27.05.2014 ERJ Esteratsastus, 100cm, 1/40
09.06.2014 ERJ Esteratsastus, 100cm, 5/30
10.06.2014 ERJ Esteratsastus, 100cm, 3/30
12.06.2014 ERJ Esteratsastus, 100cm, 1/30
05.06.2014 ERJ Esteratsastus, 90cm, 1/40
31.05.2014 ERJ Esteratsastus, 100cm, 4/30
14.10.2014 ERJ Esteratsastus, 90cm, 2/30
12.10.2014 ERJ Esteratsastus, 90cm, 2/21
18.10.2014 ERJ Esteratsastus, 100cm, 1/30

13.10.2009 Malsamo / NJ Näyttelyt, suomenhevosorit, BIS5, irtoSERT & JS (pt. Siiri K.)

Jälkeläiset:


16.03.2014 o. Vaapukan Oikku (e. Onnen Joulutaika)
28.03.2014 o. Vaapukan Jeeli (e. Mörön Vekseliina)

Tämä on virtuaalihevonen, sitä ei ole oikeasti olemassa! This horse is a sim game horse!