Virtuaalitalli Vaapukka
Päivitetty viimeksi : 21.01.2015

Vaapukkaan ei oteta hoitajia!
@: vaapukkav@gmail.com
Tilausvarsakyselyt yms!

ETUSIVU          HEVOSET          KASVATUS          KILPAILUT          ESITTELY          VIERASKIRJA

(VIR MVA Ch) Vaapukan Hippu KTK I, YLA2kuvien © Kuvaaja ei halua nimeään mainittavan

Virallinen nimi:
Lempinimi:
Rotu:
Sukupuoli:
Väri:
Säkäkorkeus:
Syntynyt:
Ikä:
 
Vaapukan Hippu
Hippu
suomenpienhevonen
tamma
rautias
147 cm
06.12.2007
reaali
(kuitenkin 4v. 02.08.2008)
Painotuslaji:
Koulutustaso:
 
Kasvattaja:
Omistaja / omistajan
VRL-tunnus/tallitunnus:

Rekisterinumero:
Saavutukset:
koulupainotteinen
ko Va B

Crystal, Vaapukka
Crystal, Vaapukka
VRL-00628 / VAAP1784

VH14-018-0226
lue ylempää

KTK-lausunto:


sph-t. Vaapukan Hippu, om. Crystal (R)
20 + 21 + 19 + 21 = 81p = KTK-I
"Hyvät tyypit, kaunis pyöreä runko, hyvä kaula, takakorkean oloinen."
"Ryhdikäs, tiivis kokoonaisuus. Hieman takakorkea, aavistuksen pitkä selkä. Hyvät, kuivat jalat."


Luonne:


Mielettömän kaunis Hippu kävi minulle tutuksi ihan sattumalta, kun halusin aikani kuluksi tulla Vaapukkaan kokeilemaan jotain uutta. Omassa tallissa ratsuttajat hoitivat sen, mitä itse en laiskuuteni vuoksi jaksanut tai tässä tapauksessa ei vain huvittanut, ne hevoset olin jo ratsastanut kyllästymiseen asti.

Vaapukassa Crystal kertoi, että hänelle oli palautunut todella kaunis kasvattitamma, jonka hän aikoisi pitää itsellään, mutta ainakin hänen ratsuttajansa oli väittänyt sen olevan läpivino ja todella kankea. Kuultuani, että kyseessä oli suurikokoinen pienhevonen, ilmoitin samantien, että tahdon ratsastamaan ja kohta olinkin jo Hipun selässä.

Tamma oli kyllä vino ja kankeakin, mutta lämpättyäni sitä molempiin suuntiin voltein, kiemuraurin, temponvaihteluin, avo- ja sulkutaivutuksin. Ei mennyt kuin reilu vartti ja tamma suorastaan söi kädestäni. Hippu oli erittäin kevyt ja reipas ratsastaa. Tamma omasi suuren miellyttämishalun ja mukavat, joskaan ei niin näyttävät liikkeet. Se kantoi kauniisti itseään ja käytti hyvin kehoaan. Kyllä minulla olikin mairea hymy, kun palasimme Hipun kanssa talliin ja sain todeta Crystalille, että "Hyvä hevonen, Va B-tasonen, ei ole vino eikä kankea, kun pikkasen jaksaa lämmitellä."

Päätin siinä sitten aikani kuluksi hoitaa tamman tarhakuntoon ja muutenkin puuhailla kaikenlaista. Tallissa Hippu oli hyvin rauhallinen ja lempeä, kuten sen yleisilme muutenkin antaa olettaa. Toisinaan minua kyllä häiritsi pahastikin se, että tamman oli pakko tuupata minua tervehtiäkseen joka kerta kun palasin karsinaan ja muutenkin tuntui, että Hipun turpapii oli kokoajan jossakin kohtaa minua kiinni. Taluttaaessa tamma ei asettunut vierelle vaan taakse ja tietenkin taas turpa hamuillen selkääni. Tarhaan tamma meni kauniisti jyräämättä. Fiksuna irrotin riimusta vain narun portilla ja annoin neidin kävellä itse sisään ja senhän se tekikin, mutta tarhaan "jouduttuaan" tamma palasi tarhalle kerjäämään hellyyttä ja herkkupaloja, niitä kuitenkaan saamatta. Kyllä minä osaan olla kamalan ilkeä täti.

Sukutaulu:


i. Fiktion Augustus
SLA-II
ii. Fandel
KRJ-II, SLA-I, YLA3
iii. Oreakas evm
iie. Fandeliina evm
ie. Lilla My
KRJ IV
iei. Muumin Trollet evm
iee. Pikku-Maija evm
e. VIR MVA Ch Hilppa
KRJ II, YLA2, SLA-I
ei. Helekutti eii. Helmun Humu evm
eie. Aamun Iloinen Ilona evm
ee. Sikuriina ROV eei. Sommerus evm
eee. Flikk ROV evm


Sukuselvitys 3. polvesta


Hipun isänisänisä eli upea Oreakas menestyi hyvin kouluratsastuksessa. Koulutustasonsa vaativan a:n mukaan Oreakas esitti upeita liikkeitä kouluradoilla. Ori voitti lähes jokaiset kisat joihin osallistui. Orilla kilpaileminen lopetettiin 17 vuoden iässä ja se siirtyi siitosoriksi. Oreakas kuoli 25 vuoden ikäisenä, mutta se oli jättänyt jälkeensä monen monta kouluratsastuksessa menestynyttä suomenhevosta, joista Hippukin periytyy. Hipun isänisänemä oli kaunistakin kauniimpi Fandeliina. Myös Fandeliina oli menestynyt kouluhevonen. Tamma kahmi voittoja ja oli myös kantakirjattu sekä suosittu siitoshevonen. Se saikin monta upeaa jälkeläistä, joista Hipun isänisä Fandel oli viimeinen. Tamma menehtyi 26-vuotiaana. Vaapukan Hipun isänemänisä Muumin Trollet oli aivan normaali suomenhevosori. Se ei ollut mitenkään kovin ihmeellinen eikä sitä oltu kantakirjattu siitosoriksikaan. Muumin Trollet vaan oli aika epeli ja karkasi eräs kaunis kesäyö tarhastaan ja löysi tiensä Hipun isänemänemän Pikku-Maijan luo. Onneksi tämä suomenhevosori ei ollut mitenkään kamala rakennehirviö, vaan periytti erittäin kauniin suomenhevostamman, Lilla My:n. Hippu saa olla ylpeä suvustaan, vaikka siellä kaikki eivät olekaan kisakenttien valloittajia. Isänemänemä Pikku-Maija oli nuoruudessaan erään junioriratsastajan kilpahevonen, mutta vanhemmiten se muutti ratsastuskouluun äärimmäisen hyväksi opetushevoseksi. Pikku-Maija saavutti useita koulukisavoittoja ja pärjäsi myös esteradoilla tuntilaisten ratsastamana. Tällä tamma oli sydän kultaa.

Tamman emänisä Helekutti on kadonnut virtuaalimaailmasta. Ori oli Emänisänisä Helmun Humu ...

Valmennukset ja päiväkirja


Kouluvalmennus 09.02.2014, Vaativa B, valmentajana Miila H.
Crystal ja hänen rautias suomenpienhevostammansa Hippu ravailivat jo maneesissa kun saavuin. Crystal oli kertonut tammastaan puhelimen välityksellä pari päivää ennen valmennusta, joten niin ikään tunsin Hippua jonnin verran. Ratsukko sai lämmitellä volteilla ja kiemuraurilla ennen varsinaista valmennusta. Tamma oli aluksi vähän vinohko, mutta Crystalin jatkaessa volteilla vinous pikku hiljaa väistyi vetreyden tieltä. Ratsukko sai aloittaa avotaivutuksilla ravissa pitkillä sivuilla ja lyhyille sivuille aina voltti laukassa. Hippu liikkui reippaasti eteenpäin ja kuunteli ratsastajaansa. Taivutukset olivat selkeästi hyvin opeteltu eikä niissä kovinkaan ollut moitittavaa. Laukkavoltilla Hipun laukka tuntui vähän tipahtavan eikä tammaa kiinnostanut nostaa jalkojaan kunnolla. Tämän ongelman ilmettyä pyysin Crystalia siirtymään isolle keskiympyrälle laukkaamaan. Suuremmalla ympyrällä laukkaa oli helpompi työstää. Jatkoimme avotaivutuksilla toisessa suunnassa kun laukka saatiin pyörimään kunnolla. Valmennuksen loputtua ratsukko sai jäädä verryttelemään itsenäisesti ja minä lähdin kotia kohti. Hienoa!

Päiväkirjamerkintä 16.02.2014, kirjoittajana Susanna
Tämä oli minulle harvinaista herkkua: Olin saanut tehtäväkseni tulla huomenna valmentamaan Vaapukan Hippu -nimistä suomenpienhevostammaa, mutta tällä kertaa valmentajan työhön kuului bonuksena päästä tutustumaan valmennettavaan jo etukäteen. Olin ottanut tilaisuudesta vaarin, ja niinpä sain parhaillani nauttia suloisen ja mukavan raudikon harjaamisesta. Ja mikä parasta, tämä hevonen oli täysillä menossa mukana ja osallistui, minkä pystyi: Ei mennyt hetkeäkään, etteikö tamman turpa olisi kutitellut selässäni tai käsivarressani, kun häärin harja kädessäni tamman ulottuvilla. Tuumin Hipun olleen ehkä edellisessä elämässään koira.

Kun hoitotoimenpiteet oli suoritettu, rapsutukset hoidettu molemmin puolin ja saatu Hippu varustettua juoksutusta varten, talutin tamman maneesiin. Se näytti ilahtuneelta tajutessaan pääsevänsä työntekoon, tosin vähän erilaisella tyylillä kuin yleensä. Chrystal oli kertonut juoksuttamisen olevan Hipulle tuttua entuudestaan, joten minun ei tarvinnut murehtia tamman reagointia työskentelytapaan. Kun ohjasin Hipun käynnissä isolle ympyrälle, se tosiaan käveli liinassa kuin vanha tekijä. Kävelytin Hippua ensin muutaman minuutin molempiin suuntiin. Varmistuttuani, että ymmärsimme hyvin toisiamme, pyysin tammaa ravaamaan. Koska tarkoitukseni oli vain tutustua tammaan ja auttaa samalla Chrystalia sen liikuttamisessa, olin päättänyt olla vaatimatta tammalta tänään mitään kovin vaikeaa: huomenna vaatimustasoa olisi tämänkin päivän edestä. Kun tamma ravasi nätisti liinassa ja muutti tempoa pyyntöjeni mukaisesti, toistin samat temponvaihteluharjoitukset vielä laukassa molempiin suuntiin.

Yli puoli tuntia aherrettuamme hiki hatussa otin tamman käyntiin ja vaihdoin juoksutusliinan riimunnaruun: loppuverryttelyn me tytöt tekisimme reippaasti kävellen maastopolulla lopputalven - tai optimistisesti ilmaistuna lähestyvän kevään - auringonpaisteesta nauttien. Reippailun jälkeen Hippu pääsisi jatkamaan nautiskelua heinäkasan merkeissä.

Kouluvalmennus 17.02.2014, He A / Va B, valmentajana Susanna
Olin eilen saanut tehdä tuttavuutta suomenpienhevostamma Hipun kanssa, ja tänään tehtäväni oli toimia tamman - ja tietenkin sen ratsastajan - valmentajana. Viikko sitten ratsukko oli ollut kouluvalmennuksessa harjoittelemassa taivutuksia. Niinpä tämän päivän aiheena oli laukannosto ja -vaihto.

Crystal oli hyvissä ajoin aloittanut verryttelyn, niin että ehdittyäni Vaapukan maneesille pääsimme heti itse asiaan: Kun Hippu oli ratsastettu vetreäksi, ratsukon tuli nostaa laukka maneesin lyhyillä sivuilla C:ssä ja L:ssä ja laukata neljäsosan kierroksesta, jonka jälkeen seuraava neljäsosa ravattiin. Tehtävä onnistui hyvin, joten toistimme sen vaihtamalla ravipätkät käyntiin. Hipun nostaessa laukan lähes joka kerta myöhässä, kehotin Crystalia keskittymään hevosen valmistelemiseen niin, että laukka nousisi heti kirjaimen kohdalla eikä vasta muutama metri sen jälkeen. Neuvoin Crystalia tunnustelemaan, milloin mikäkin Hipun jaloista olisi maassa, sillä tamma nosti laukan ulkotakajalkansa maassa ollessa. Tätä tietoa hyödyntäen aikaa apujen antamisesta laukannousuun olisi mahdollista lyhentää. Crystal ottikin neuvoista vaarin, ja laukat alkoivat nousta kerta kerralta täsmällisemmin. Lopulta suoritus oli niin hyvä, että päätimme siirtyä laukanvaihtoihin.

Laukanvaihtoa harjoiteltiin lävistäjällä niin, että ensin laukka tuli vaihtaa viiden askeleen välein ja kaviouralle päästyä laukattiin puoli kierrosta maneesin ympäri takaisin samalle lävistäjälle ja tehtiin laukanvaihto neljällä askeleella. Tätä jatkettiin niin kauan, että laukka oli vaihdettu joka askeleella. Laukannostoharjoitusten jälkeen Hippu oli hyvin kuulolla, ja vaihdot sujuivat moiteettomasti. Laukka joka askeleella ei vaihtunut täysin puhtaasti, ja ratsukko otti sen vielä uudestaan. Tällä kertaa Crystalin tuli kiinnittää vielä enemmän huomiota ratsunsa valmisteluun vaihtaa laukkaa. Nyt Hippu tuntui keksivän, mistä harjoituksessa oli kyse, ja vaihdot sujuivat hienosti. Onnistuneisiin laukanvaihtoihin oli hyvä lopettaa ja päästää ratsukko tekemään loppuverryttelyä. Kerta kaikkiaan hienoa työskentelyä sekä ratsastajalta että ratsulta!

Kouluvalmennus 21.02.2014, Vaativa B, valmentajana Akita
Aluksi Hipun nähtyäni säikähdin sen kankeutta. Mietin hetkisen että mihin olen mennyt suostumaan, mutta pian tamma alkoi lämmetä ja kuunnella hienosti. Aloitimme sulkutaivutuksilla ravissa. Hippu osasi ne todella hienosti, joten annoin Crystalille ohjeet sulkutaivutuksiin laukassa. Hippu osasi nekin ja näytti siltä kuin se olisi sanonut että lasten leikkiä. Sitten halusinkin antaa sille hieman vaikeampia tehtäviä, jos ne nyt siitä edes vaikealta tuntuivat. Avotaivutukset. Aluksi käynnissä ja kun se sujuisi niin ravissa. Hippu teki työtä käskettyä kiltisti ja minua alkoi inhottaa kun en keksinyt mitään tammalle vaikeaa. Sitten keksin sen. Siirtyminen peruutuksesta laukkaan! Olinpas nero ja annoin Crystalille ohjeet. Se oli totta totisesti tammalle vaikein tehtävistä, sillä se ei ollut aikeissa nostaa peruutuksesta suoraan laukkaa. Aina joko käynnin tai ravin kautta. Pian kuitenkin Crystal sai tamman kulkemaan hienosti ja pontevasti eteenpäin. Pakko sanoa että liikkeet eivät olleet näyttäviä, mutta itse tamma oli. Se osoitti minullekkin haastetta. Loppukäynneissä se oli melko kuukahtaneen näköinen, taisi tammuska väsähtää.

Kouluvalmennus 25.02.2014, Helppo A, valmentajana Noka
Hipulla on kuulemma ollut paljonkin ongelmia kankeuden ja vinouden kanssa. Niinpä päätin pistää ratsukon tänään treenaamaan eri kokoisille ympyröille ja otimme vielä puomit avuksi. Alkuun seurasin sivusta vapaata verryttelyä kaikissa askellajeissa ja korjasin vain ratsastajan käden ja ja jalan asentoa. Ratsastaja oli selkeästi mennyt Hipulla ennenkin, sillä vähän verrytteli tammaa monipuolisesti ympyröillä ja kiemuraurilla. Alkuverryttelyn jälkeen ratsukko siirtyi pääty-ympyrälle, jonka toiselle puolikkaalle olin laittanut neljä ravipuomia. Ensin kehoitin ratsastamaan keskeltä puomeja, jolloin Hippu sai liikkua normaalilla raviaskeleella. Pyysin ratsastajaa asettamaan tammaa vuoroin ympyrän mukaan sisälle ja välillä haasteellisemmin ulos. Vasta-asetus sotki heti Hipun rytmin ja jalat kolisivat puomeihin. Sitkeällä yrittämisellä tamma kuitenkin löysi tasapainon ja pääsimme säätelemään ympyrän kokoa ja askeleen pituutta. Pienemmällä ympyrällä askelta tuli lyhentää ja isommalla vastaavasti pidentää. Rytmi tuli pitää tasaisena ja edelleen kehoitin tekemään välillä vasta-asetuksia. Loppua kohden Hippu liikkui todella ja loppuverryttelyssä neuvoin ratsastmaan tammaa vapaammassa muodossa.

Kouluvalmennus 06.03.2014, Vaativa B, valmentajana Cin.
Ennen valmennusta Crystal oli kertonut minulle, että Hippu on miellyttämishaluinen, mutta valitettavasti erittäin kankea. Olin jo etukäteen päättänyt, että alkuverryttelyssä keskityttäisiin siihen, että tamma varmasti vertyisi kunnolla. Pyysin Crystalia tekemään voltin jokaisen kulman kohdalle sekä pääty-ympyrän kummallekin lyhyelle sivulle. Tehtävä sujui ihan hyvin ensin käynnissä kummassakin kierroksessa. Hippu osoitti olevansa kuuliainen ratsu, mutta kankeus näkyi edelleen tamman liikkeistä. Pyysin Crystalia tekemään saman tehtävän ravissa. Työstimme ravissa tehtävää kauemmin kuin käynnissä. Tehtävän jälkeen Hippu vaikutti vertyneeltä, joten aloitimme sulkutaivutuksen parissa työskentelyn. Laitoin noin metrin päähän kummankin pitkän sivun urasta merkkitötsiä. Pyysin Crystalia ratsastamaan sulkutaivutusta kummallakin pitkällä sivulle käynnissä. Tötsien laittaminen merkiksi osoittautui hyväksi ratkaisuksi, sillä Hippu pyrki aluksi turvautumaan urakouruun, joten sulkutaivutuksen lisäksi Crystalin täytyi pitää tamma pois uralta. Kun taivutus sujui hyvin käynnissä, käskin Crystalia tekemään harjoituksen ravissa. Ensimmäinen kierros meni ratsukolta totutteluun, mutta sen jälkeen tehtävä sujui hyvin myös ravissa. Muutaman kumpaankin suuntaan tehdyn ravisulkutaivutuksen jälkeen siirryimme laukkaan. Crystalin oli tarkoitus tehdä sulkutaivutus laukassa toisella pitkällä sivulla ja jatkaa laukkaa vielä pääty-ympyrälle, jonka jälkeen tuli siirtyminen käyntiin. Hippu nosti laukan kuuliaisesti, mutta liike vain muistutti sulkutaivutusta, sillä tamma ei taipunut kunnolla. Neuvoin ratsastajaa asettamaan hevosta myös laukassa, antamaan selkeät avut sekä pitämään laukan energisenä. Hippu hoksasi tehtävän melko nopeasti, minkä jälkeen harjoitus sujui myös laukassa. Pyysin Crystalia toistamaan harjoituksen myös toiseen suuntaan. Onnistuneen suorituksen jälkeen jätin ratsukon tekemään loppuverryttelyn itsenäisesti.

Kilpailut: (vain sijoitukset)


Yhteensä 90 kisaa.
KRJ:n kisoja niistä 66 kpl.
ERJ:n kisoja niistä 19 kpl.
KERJ:n kisoja niistä 5 kpl.

saavuttanut KRJ:n maksimisijoitusmäärän syksyllä 2008
09.05.2008 KRJ Kouluratsastus, Helppo C, 5/30
15.05.2008 KRJ Kouluratsastus, Helppo A, 1/40
31.05.2008 KRJ Kouluratsastus, Helppo A, 2/40
08.08.2008 KRJ Kouluratsastus, Helppo A, 4/50
08.08.2008 KRJ Kouluratsastus, KN Special, 4/47
10.08.2008 KRJ Kouluratsastus, Helppo A , 8/91
08.09.2008 KRJ Kouluratsastus, Helppo B, 1/54
10.09.2008 KRJ Kouluratsastus, Helppo B, 3/54
15.09.2008 KRJ Kouluratsastus, Helppo A, 2/85
20.09.2008 KRJ Kouluratsastus, Helppo A, 3/74
24.08.2008 KRJ Kouluratsastus, Helppo A, 4/20
27.08.2008 KRJ Kouluratsastus, Vaativa B, 5/34
30.08.2008 KRJ Kouluratsastus, Helppo C, 5/50
30.08.2008 KRJ Kouluratsastus, Helppo C, 4/50
26.08.2008 KRJ Kouluratsastus, KN Special, 6/70
26.08.2008 KRJ Kouluratsastus, Helppo A, 4/59
26.08.2008 KRJ Kouluratsastus, Helppo B, 4/69
26.08.2008 KRJ Kouluratsastus, Helppo B, 1/69
26.08.2008 KRJ Kouluratsastus, Helppo C, 4/65
22.08.2008 KRJ Kouluratsastus, Vaativa B, 5/41
08.09.2008 KRJ Kouluratsastus, Helppo B, 3/100
20.09.2008 KRJ Kouluratsastus, Vaativa B, 5/30
23.09.2008 KRJ Kouluratsastus, Helppo C, 3/121
23.09.2008 KRJ Kouluratsastus, Helppo A, 3/133
24.09.2008 KRJ Kouluratsastus, Helppo A, 5/133
20.09.2008 KRJ Kouluratsastus, Helppo C, 1/50
20.09.2008 KRJ Kouluratsastus, Helppo B, 6/50
22.09.2008 KRJ Kouluratsastus, Helppo B, 6/50
22.09.2008 KRJ Kouluratsastus, Helppo A, 4/50
25.09.2008 KRJ Kouluratsastus, Vaativa B, 10/100
28.09.2008 KRJ Kouluratsastus, Vaativa B, 2/100
23.09.2008 KRJ Kouluratsastus, Vaativa B, 3/50
24.09.2008 KRJ Kouluratsastus, Vaativa B, 3/50
24.09.2008 KRJ Kouluratsastajat, Helppo A, 4/35
24.09.2008 KRJ Kouluratsastus, Vaativa B, 1/35
01.09.2008 KRJ Kouluratsastus, Helppo B, 5/45
30.08.2008 KRJ Kouluratsastus, Helppo B, 6/142
26.09.2008 KRJ Kouluratsastus, Vaativa B, 5/31
02.10.2008 KRJ Kouluratsastus, Vaativa B, 4/36
03.10.2008 KRJ Kouluratsastus, Vaativa B, 2/30
13.10.2008 KRJ Kouluratsastus, Helppo B, 6/40
21.10.2008 KRJ Kouluratsastus, Vaativa B, 9/110
13.09.2008 KRJ Kouluratsastus, Vaativa B, 4/23
23.10.2008 KRJ Kouluratsastus, Vaativa B, 7/50
25.10.2008 KRJ Kouluratsastus, Vaativa B, 4/50
11.12.2008 KRJ Kouluratsastus, Helppo A, 03/30
13.12.2008 KRJ Kouluratsastus, Helppo A, 01/30
14.12.2008 KRJ Kouluratsastus, Helppo A, 03/30
18.12.2008 KRJ Kouluratsastus, Helppo B, 5/99
22.01.2009 KRJ Kouluratsastus, Helppo A, 8/72
26.01.2009 KRJ Kouluratsastus, KN Special, 7/72
31.12.2008 KRJ Kouluratsastus, Vaativa B, 2/151
01.01.2009 KRJ Kouluratsastus, Helppo B, 1/187
04.01.2009 KRJ Kouluratsastus, Helppo A, 6/394
05.01.2009 KRJ Kouluratsastus, Helppo A, 1/52
06.01.2009 KRJ Kouluratsastus, Vaativa B, 7/52
15.01.2009 KRJ Kouluratsastus, Helppo A, 4/52
24.01.2009 KRJ Kouluratsastus, Helppo A, 1/52
16.01.2009 KRJ Kouluratsastus, Helppo B, 3/56
16.01.2009 KRJ Kouluratsastus, Vaativa B, 1/46
20.01.2009 KRJ Kouluratsastus, Helppo A, 4/40
20.01.2009 KRJ Kouluratsastus, Helppo A, 6/100
21.01.2009 KRJ Kouluratsastus, Helppo A, 4/100
18.01.2009 KRJ Kouluratsastus, Helppo A, 2/40
22.01.2009 KRJ Kouluratsastus, Vaativa B, 4/100
26.01.2009 KRJ Kouluratsastus, Vaativa B, 8/88

12.08.2008 ERJ Esteratsastus, 80cm, 1/53
12.08.2008 ERJ Esteratsastus, 80cm, 7/52
14.08.2008 ERJ Esteratsastus, 90cm, 6/81
29.08.2008 ERJ Esteratsastus, 60cm, 4/17
13.09.2008 ERJ Esteratsastus, 40cm, 4/16
13.09.2008 ERJ Esteratsastus, 50cm, 3/33
14.09.2008 ERJ Esteratsastus, 60cm, 1/25
15.09.2008 ERJ Esteratsastus, 60cm, 2/25
21.09.2008 ERJ Esteratsastus, 70-80cm, 1/25
23.09.2008 ERJ Esteratsastus, 70-80cm, 2/25
26.09.2008 ERJ Esteratsastus, 70-80cm, 1/25
28.09.2008 ERJ Esteratsastus, 60cm, 2/52
30.09.2008 ERJ Esteratsastus, 50cm, 3/23
04.10.2008 ERJ Esteratsastus, 70cm, 6/36
04.10.2008 ERJ Esteratsastus, 50cm, 3/39
04.10.2008 ERJ Esteratsastus, 90cm, 3/59
07.10.2008 ERJ Esteratsastus, 40cm, 5/46
09.10.2008 ERJ Esteratsastus, 60cm, 5/64
13.10.2008 ERJ Esteratsastus, 40cm, 5/30

10.06.2008 KERJ Kenttäratsastus, tutustumisluokka, 1/14
05.08.2008 KERJ Kenttäratsastus, aloittelijaluokka, 1/21
22.08.2008 KERJ Kenttäratsastus, tutustumisluokka, 3/30
25.08.2008 KERJ Kenttäratsastus, tutustumisluokka, 1/09
25.08.2008 KERJ Kenttäratsastus, tutustumisluokka, 3/09
20.09.2008 KERJ Kenttäratsastus, tutustumisluokka, 3/30

Jälkeläiset:


07.11.2009 t. Vaapukan Nostalgia (i. Turhapuro U)
02.12.2013 t. Vaapukan Hopeahippu (i. Fiktion Huuma)
03.01.2014 t. Vaapukan Hipsteri (i. Harharetken Risti-Jätkä)
06.02.2014 o. Vaapukan Häjypoeka (i. Rätvänän Taikuri)
28.02.2014 o. Vaapukan Velikulta (i. Moon Veikkonen)
02.03.2014 t. Vaapukan Muru (i. Koistilan Eeli)


Tämä on virtuaalihevonen, sitä ei ole oikeasti olemassa! This horse is a sim game horse!